Hasan Yıldız 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 Tam dolu şarj kaç gün gidiyor ? Kac gun degil de 2 dk dan kac fircama olarak benimki 4 . Senesinde takribi 20-25 fircalama yapiyor hala. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 Tam dolu şarj kaç gün gidiyor ? Bilmiyom ki. Unutuyorum ben. Kılavuzunda günde 2 sefer olmak şartıyla 21 gün diyordu. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 (düzenlendi) Ben de 5 aydır falan pilliye geçtim, keşke yıllar önce geçseymişim diyorum. Elle fırçalarken makinenin yaptıklarını yapmamıza imkan yok. Şarjlılar bence gereksiz pahalı. Onun yerine pilli alınıp 4 adet de şarjlı pil ile şarj aleti alsak çok daha mantıklı olur bence. Ek: Emminin gösterdiği şarjlının fiyatı uygunmuş, diğer linktekiler çok uçuk. Ben bunu kullanıyorum https://urun.n11.com/elektrikli-dis-fircasi/oral-b-pilli-dis-fircasi-pro-expert-precision-clean-P160983343 20 Aralık 2017 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 Benim ön iki diş kırık ama yarısı kırık. Dolayısıyla ön iki dişte tamamlayıcı dolgu var. Bu fırçalar dolgulara zarar verir mi?Bunların başlığı değişiyor mu? Yumuşak fırça kullanmam gerekiyor. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 Elle yaptığın baskıya göre bu makina daha düşük baskı yapıyorBaşlığı değişiyor media markt bile satıyor artıkAlasım geldi de ondan sordum Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 Benim ön iki diş kırık ama yarısı kırık. Dolayısıyla ön iki dişte tamamlayıcı dolgu var. Bu fırçalar dolgulara zarar verir mi?Bunların başlığı değişiyor mu? Yumuşak fırça kullanmam gerekiyor. En yumusak basligi bile manuelden sert.Ufakligin sut disi icin olan basligi bile manuel sert killi fircadan sert.Ama kesinlikle dis etlerine deformasyon yapmiyor.Calisma mantigi dolayisiyla sert olmasi gerekiyor galiba.Zaten ust modellerde fazla baski yaparsaniz uyariyor.Ayrica her 30 sn de kisa titresim,2 dk sonunda uzun titresimle zamani hatirlatiyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 2 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Benim ön iki diş kırık ama yarısı kırık. Dolayısıyla ön iki dişte tamamlayıcı dolgu var. Bu fırçalar dolgulara zarar verir mi? Bunların başlığı değişiyor mu? Yumuşak fırça kullanmam gerekiyor. zarar vermez merak etme, benimde ön dişte dolgu var, banamısın demiyor... etkili olsun dersen 20.000 salınımdan azını tavsiye etmem, yani pro750 ve üstünü al bence... kıy şu paraya Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 20 Aralık 2017 Paylaş 20 Aralık 2017 Ben de Parodontax (Orijinal) diş macunu kullanıyorum 2-3 yıldır. İlk 2 hafta tadına alışamamıştım ama diş eti çekilmesi olanlara da öneririm. (Diş hekimim önermişti.) 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Paradontax kullananlar bir daha diğer macunları kullanamıyorlar. Şekersiz çay içmeye alışan birinin üç sekerli içmesi gibi... 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 9 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Benim ön iki diş kırık ama yarısı kırık. Dolayısıyla ön iki dişte tamamlayıcı dolgu var. Bu fırçalar dolgulara zarar verir mi? Bunların başlığı değişiyor mu? Yumuşak fırça kullanmam gerekiyor. Ön dişlerinin durumunu bu fırça değil yapan doktorunun becerisi etkiler. Elle yaptığın fırçalamayı unut, sen diş fırçalamıyorsun şu anda. Önlere bastırmadan yaparsın. Başlık değişiyor. Bizde 1 makine 3 başlık var, ailecek kullanıyoruz. Herkes kendi başlığını takıyor, tamamdır. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 13 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bende de 1 yıla yakındır Oral B var. Şarjlı, günde 2 defa olmak şartıyla 20 güne yakın gidiyor şarjı. Zaman ayarlı, 2 dakika dolunca uyarı veriyor.. İnanın o 2 dakika o kadar uzun ki, daha önce diş falan fırçalamıyor muşuz biz.. Kesinlikle tavsiye ederim.. Bende de 1 yıldır Oral B 7000 serisi diş fırçası var. Hanımla beraber (başlıkları değişerek) kullanıyoruz. Diş etlerimde çekilme ve kanama vardı. Doktor tavsiyesiyle aldım, şimdi çok memnunum. Özellikleri yukarıdaki gibi, kullandıkça faydasını göreceksiniz. Diş macunu sensodyne kullanıyorum, memnunum. 2 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 millet gider mersine ben gider tersine.. 7-8 sene önce oral b şarjlı aldım, 3-4 tane de başlığı vardı ince, beyazlatıcı vs. bir kaç sene kullandım bıraktım, ısınamadım. klasik e dönmüştüm, şu an fırça olarak humble brush kullanıyorum memnunum, macun olarak spumy (organik) 2-3 yıldır kullanıyorum çok memnunum.. çoğu araçta olduğu gibi fırçada da manueli tercih ederim :=) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Bir saat önce, Osman Bilgin yazdı: çoğu araçta olduğu gibi fırçada da manueli tercih ederim :=) Haha.. geçersin yakında otomatiğe.. 2 saat önce, Cihat Küçükay yazdı: Bende de 1 yıldır Oral B 7000 serisi diş fırçası var. Serisini hatırlamıyorum ama evet 3 yedek başlığı ile birlikte almıştım.. Çok ucuza gelmişti.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 5 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Haha.. geçersin yakında otomatiğe.. Serisini hatırlamıyorum ama evet 3 yedek başlığı ile birlikte almıştım.. Çok ucuza gelmişti.. Aynı seriyi kullanıyoruz Emmi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Zamanında lpg li diş fırçası die bi haber çıkmıştı trol bi elemanın o hikaue geldi aklıma ? benm diş fırçası manuel tek kollu ateş ediyor macunu sürünce 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 10 saat önce, Osman Bilgin yazdı: millet gider mersine ben gider tersine.. 7-8 sene önce oral b şarjlı aldım, 3-4 tane de başlığı vardı ince, beyazlatıcı vs. bir kaç sene kullandım bıraktım, ısınamadım. klasik e dönmüştüm, şu an fırça olarak humble brush kullanıyorum memnunum, macun olarak spumy (organik) 2-3 yıldır kullanıyorum çok memnunum.. çoğu araçta olduğu gibi fırçada da manueli tercih ederim :=) ama fıçada oto iyidir, hiçbir normal fırça buna yaklaşamaz bile senide tekrar ekibe bekliyoruz... Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 29 Aralık 2017 Paylaş 29 Aralık 2017 Verdiniz zehri, sipariş verdim ben de çift kavramalı bir diş fırçası, kavramada sorun yaşatmaz umarım On 20.12.2017 at 19:08, Çağlar Bayur yazdı: murphy der ki, reççelli ekmek yere düşerse her zaman yüz üstü düşer.... Hatta yerdeki halının fiyatı ne kadar yüksekse reçelli tarafın üstüne düşme olasılığı o kadar yüksektir diye bir versiyonu da vardı 1 Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 29 Aralık 2017 Paylaş 29 Aralık 2017 Diş Hekimleri arasında manuel ve şarjlı diş fırçalama seçeneklerinin her ikisini de destekleyenler var. Yaklaşık 5 yıl oral b 5000 serisi kullandım . Şarjlı diş fırçalarının ilk üretilme amacı ;el bilek hareketleri yapamayan, motor fonksiyon bozukluğu olan , parmaklarının birkaçı eksik olan v.b...kişilerin , diş fırçalama işlemini gerçekleştirebilmelerini sağlamaktı ama kapitalist dünya bunu sağlıklı kişilerin de kullanımına sundu. Kesinlikle manuel fırçalamanın doğru yapıldığı takdirde çok daha etkili olduğuna kanaat getirdim. Şarjlı diş fırçasının en büyük avantajı daha hızlı fırçalama yapması ve düz yüzeylerde daha etkili olması . Şahsi fikrim ; şarjlı diş fırçasının en büyük dezavantajı arayüz temizliğinde manuel fırça kadar etkili olamaması.(diş çürüklerinin en sık rastlandığı 2. bölge) (Arayüz temizliği asıl olarak diş ipi ile yapılır.) Düzenli ve doğru manuel fırçalama yapan bir kişi için şarjlı diş fırçası bir avantaj sağlamayacağını düşünüyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Aralık 2017 Paylaş 30 Aralık 2017 18 saat önce, Tamer Geveci yazdı: Düzenli ve doğru manuel fırçalama yapan bir kişi için şarjlı diş fırçası bir avantaj sağlamayacağını düşünüyorum. Manuel fırçayı doğru kullanmıyoruz Hocam.. Zaten süre olarak da 30 saniye ancak temizlik yapıyoruz.. Şarjlıda ben ister istemez uyarıyı bekliyorum, bu da en azından 2 dakika fırçalıyorum demek oluyor. .Ben şahsen bu yönünü seviyorum.. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 4 Ocak 2018 Yazar Paylaş 4 Ocak 2018 Pro 790 geldi kullanıyorum. Gerçekten çok iyimiş. Bu zamana kadar dişlere eziyet etmişim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Ocak 2018 Paylaş 4 Ocak 2018 6900 aldım ben de. Gerçekten fırçaladıktan sonra farkı anlıyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Ocak 2018 Paylaş 4 Ocak 2018 Eti nasıl ısırıyorsun ?Bi gün Ocakbaşı yapalım göstereyim Yorum bağlantısı
Arif Aykın 7 Ocak 2018 Paylaş 7 Ocak 2018 2li pro790 siparişi verdim bakalım gelince test edeceğiz ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 7 Ocak 2018 Paylaş 7 Ocak 2018 Bende aldım 2 li pro790.1 haftadır kullanıyorum. Gayet güzel. En azından 2 dakika süreyi sonuna kadar kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 7 Ocak 2018 Yazar Paylaş 7 Ocak 2018 Manuel vitesten otomatik vitese terfi ettik. Yıllarca diş fırçasının hamallığını yapmışım.Hepimize beyaz gülüşler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts