Servet Aydın 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 (düzenlendi) Başlayacam yakıtınıza kaput göçüğünüze ha. Olm 5 sene oldu, iki kere eşelediler ısırılan en derin yeri, hâlâ derdime derman yok. Yılda 2 veya 3 kere yara izi aktif hale geliyor. Geçmedi gitti aşk vadisi hasarı. Kızarıyor kaşınıyor kabuk bağlıyor ve açık yara halini alıyor. Noolur doğruyu söyleyin ölecekmiyim yoksa? 14 Aralık 2017 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Abi alerji sebep oluyor olmasın? Malum alerjik bünyeyiz. Senede 12 defa saç traşı oluyorum, 3'ünde fena derecede ensem kaşınıyor mesela. Olur mu olur... Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Benim 23 sene onceki kopek isiriginin izi duruyor daha ,1-2 sene benimkisi de pul pul olduydu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık 2017 Yazar Paylaş 12 Aralık 2017 Sani, 5 yaranın biri böyle, diğerleri iz olarak duruyor. İki kere açtılar, hani bakteri vs bişey mi neden oluyor diye. O da yok. Alerji aklıma gelmedi bak Benim 23 sene onceki kopek isiriginin izi duruyor daha ,1-2 sene benimkisi de pul pul olduyduİsmail, iz tamam ama açık hale gelmesi garip. Ölecem dimi Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Geçmiş olsun. Aşırı strese bağlı bir durum söz konusu olabilir. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Sani, 5 yaranın biri böyle, diğerleri iz olarak duruyor. İki kere açtılar, hani bakteri vs bişey mi neden oluyor diye. O da yok. Alerji aklıma gelmedi bak İsmail, iz tamam ama açık hale gelmesi garip. Ölecem dimi E biz alistirarak soyleyelim diyoduk yaa Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Isıran köpeği bulup dna testi yaptırsana oradan sebebini bulabilirsin 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 İlacı bende. Sana bi yağ vereceğim akşam yatarken sür. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık 2017 Yazar Paylaş 12 Aralık 2017 Geçmiş olsun. Aşırı strese bağlı bir durum söz konusu olabilir.Stres? Ağam bizimle eğleniyiiE biz alistirarak soyleyelim diyoduk yaa Helva yaptırayım kalabalık olacak Isıran köpeği bulup dna testi yaptırsana oradan sebebini bulabilirsin [emoji3]Abi ne oldu ise LPG'li mondeo'nun köpeğe yaklaşması ile oldu. Sonradan beni ısıran köpeği tedaviye aldılar ama umutlu değildim açıkçası İlacı bende. Sana bi yağ vereceğim akşam yatarken sür. Seni çok sevdiğimi daha önce söylemişmiydim? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Allah Allah, 5 yıl önceki ısırık yarası neden canlanıyor ki? Doktorların fikri yok mu? Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Yarın geliyorum,söz konusu yağ adliyede hazır olsun. Yoksa yakarım bu gezegeni 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık 2017 Yazar Paylaş 12 Aralık 2017 Hafta içi haberleşelim Ocakbaşında bekliyor olacağım yolunu.Ha, kantaron deme. Denedim Allah Allah, 5 yıl önceki ısırık yarası neden canlanıyor ki? Doktorların fikri yok mu?İki kere açıldı bölge. Ekseriyetle ısırık sonrası cisim kalır dendi. Bakıldı temiz.Newşeerde baktırsam birde? Yada doktor civanım Cenk baksın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 (düzenlendi) seni kıtlayan bu cinsmiş, dna testi olumsuz çıktı... kurtarıcın sa... sonrası tedaviye ormanda devam ediyoruz.... 12 Aralık 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık 2017 Yazar Paylaş 12 Aralık 2017 Bu başka yağGüreşe çıkmayacağım dimi? seni kıtlayan bu cinsmiş, dna testi olumsuz çıktı... Hah mezarcı da geldi 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Yok, yakıcı özelliği var. Açık yara üstüne baya iyi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 ne mezarı, hayatını kurtardım hayatını, gördüğümüz muameleye bak 1 Yorum bağlantısı
Ergün Kol 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Servet bey çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce şifa bulursunuz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 37 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Abi alerji sebep oluyor olmasın? Malum alerjik bünyeyiz. Senede 12 defa saç traşı oluyorum, 3'ünde fena derecede ensem kaşınıyor mesela. Olur mu olur... ustura vurdurma. Makine ile aldır. Aynı mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık 2017 Yazar Paylaş 12 Aralık 2017 ne mezarı, hayatını kurtardım hayatını, gördüğümüz muameleye bak [emoji14]Adam lazerle beynimi patlatacak, sen kurtardım diyon Servet bey çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce şifa bulursunuz.Sağol Ergün. Kozmetik sıkıntı var ama altında illaki başka bişey yatıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 43 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Sani, 5 yaranın biri böyle, diğerleri iz olarak duruyor. İki kere açtılar, hani bakteri vs bişey mi neden oluyor diye. O da yok. Alerji aklıma gelmedi bak İsmail, iz tamam ama açık hale gelmesi garip. Ölecem dimi 42 dakika önce, Koray Demir yazdı: Geçmiş olsun. Aşırı strese bağlı bir durum söz konusu olabilir. Stres de yapar aynen. Ayrıca annem seneler evvel ameliyat olmuştu, lodoslu havalarda dikişleri deliler gibi kaşınır. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık 2017 Yazar Paylaş 12 Aralık 2017 Vay arkadaş. Hakket bugün epey aksiyonlu idi günüm Yorum bağlantısı
Alper Aytar 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Abi sen eski kurtlardansın sana it ısırığı işler mi hiç ya sen bacağını bir yerlere sürtmüşsün bak landın altına kamera taktıydın bir aralar buraya da koy incele... :) 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık 2017 Yazar Paylaş 12 Aralık 2017 Kurt kocadı, kuzuların maskarası oldu be 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts