Mert Yeldan 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 59 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 2 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Bir sabah uyanıp işe gitmek için otoparka indiğinde landın yerine cebeş göresin emiiii Evlerden ırak Noldu kuruyup kaldın. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 6 saat önce, Cem Işık yazdı: C5 sabit konu olmalı bence? Satılmasaydı (ülen onu bile alan biri çıktı iyi mi ) açardık sabit konu. Açalım mı 6 saat önce, Mert Yeldan yazdı: C5 varken bizden ekmek çıkmaz Cebeşş ... @Önder Özcan Yapma arkadaşım, yapma bilader, bak yapma. 3 kereden fazala tekrarlama 5 saat önce, Ersen Tapan yazdı: Tüm konuları silip Sadece c5 açsak yeter. oldu, forumun adına da Ceğbeşkılapturkiyenoktakom yapalım, tam olsun 5 saat önce, Mert Gülkokan yazdı: ... Eskişehirde 2 adet c5 var eski kasa hemde sw wagon hep yolumun üstünde park ediyor Yaşadığın şehri değiştir, acil. 5 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Neden gözlük taktığın anlaşıldı kardeşim senin yerinde kim olsa aynısını yaşardı Ben de maslaka sucuk mangala diye giderken maruz kalmıştım airli cebeşe, sonra dünya bambaşka bir hâl aldı Komedyen olmayı düşündün mü hiç. Düşündüysen vazgeç, güldürmüyorsun 1 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Birgün C5 sizden fena intikam alacak.... 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Birgün C5 sizden fena intikam alacak.... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▀█▄▀▄▀██████▀█▄▀▄▀████▀ ▀█▄█▄███▀ ▀██▄█▄█▀ 2 Yorum bağlantısı
Cengiz Duvarcı 13 Aralık 2017 Yazar Paylaş 13 Aralık 2017 ahahaha çok iyi muhabbet dönmüş. kusura bakmayın beyler ben görememişim herhalde. fazla foruma vakit ayıramıyorum zaten yeni üye oldum. bakınayım biraz daha. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 3 dakika önce, Cengiz Duvarcı yazdı: ahahaha çok iyi muhabbet dönmüş. kusura bakmayın beyler ben görememişim herhalde. fazla foruma vakit ayıramıyorum zaten yeni üye oldum. bakınayım biraz daha. C5 konusunu kaçırdınız malesef.. Bagajda kalan adam konusu var şu an.. O da popüler Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 C5 konusu müstesna. Banner'e C5 yazsın Selçuk Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 C5 konusunu kaçırdınız malesef.. Bagajda kalan adam konusu var şu an.. O da popüler [emoji4] Yok mu beyefendi yenilemeniz gereken poliçe moliçe. Geçti bitti kapandı bagaj daha açılmaz Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: C5 konusunu kaçırdınız malesef.. Bagajda kalan adam konusu var şu an.. O da popüler Hiç bir şey için geç değildir. Bir C5 gider, ikincisi gelir, hayat. 51 dakika önce, Servet Aydın yazdı: C5 konusu müstesna. Banner'e C5 yazsın Selçuk Hee, altına da kırık bi şaft koysun. C5 almazsanız böyle olur yazsın. 3 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Yok mu beyefendi yenilemeniz gereken poliçe moliçe. Geçti bitti kapandı bagaj daha açılmaz Böyle bir malzeme kolay bırakılır mı. Daha olay mahallinde forumca tatbikat yaptırıcaz sana Şimdi, Mert Gülkokan yazdı: 3 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Yok mu beyefendi yenilemeniz gereken poliçe moliçe. Geçti bitti kapandı bagaj daha açılmaz Yarın benim kasko ve trafiğe çalışcak Yarın fiyatları görünce keşke C5 im olsaydı diyeceksin. 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 Yarın fiyatları görünce keşke C5 im olsaydı diyeceksin.Olay mahaline eller kelepçeli giriliyor 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 www.cebesclubtr.com Link alalım, oraya üye olalım Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 pişmanlığım.com olsa daha çok üye toplar 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 9 saat önce, Servet Aydın yazdı: 9 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: www.cebesclubtr.com Link alalım, oraya üye olalım Seni oraya sanmıyorum kabul etsinler. 14 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: pişmanlığım.com olsa daha çok üye toplar Çıkar gözlükleri, gözlükleri çıkar. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 C5 varken bizden ekmek çıkmaz [emoji3] Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş cebeş cebeş cebeş cebeş [mention=47964]Önder Özcan[/mention]Körün bile gözü acildi ustad bari isim etiketlemeseydin ayip olmus [emoji16] 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 Bir saat önce, Metin Akbal yazdı: Körün bile gözü acildi ustad bari isim etiketlemeseydin ayip olmus Bagajda kalan adam algı operasyonu yapmaya çalışıyor ama bu forum bu numaraları yemez. Unutma, unutturma! 2 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 3 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Bagajda kalan adam algı operasyonu yapmaya çalışıyor ama bu forum bu numaraları yemez. Unutma, unutturma! Hiç bir zaman bi cebeş olamayacak. Nirvana bu konuda cebeş. Abi ciddi ciddi cevap bekliyorum senden. Yani ne bilim hadi bir an ekonomik gelmiş olabilir. Ucuza almış olabilirsin. Gerçekten hiç alma diyende mi çıkmadı Cebeş nedir yahuu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 15 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Bagajda kalan adam algı operasyonu yapmaya çalışıyor ama bu forum bu numaraları yemez. Unutma, unutturma! Bana bu söylense utancımdan foruma girmezdim bir daha. Hem bagajda hapis kal, sonra gel burada laga luga yap 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 32 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bana bu söylense utancımdan foruma girmezdim bir daha. Hem bagajda hapis kal, sonra gel burada laga luga yap Sana söyledi zaten, neyse gerçeği açıklama vakti geldi. Arkadaşlar bagajda kalan aslında ben değil, xxxxxx xxxxx'dır. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 1 saat önce, Mert Yeldan yazdı: xxxxxx xxxxx'dır. Allahtan isim soyisim uzunda uymuyor oraya 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 2 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Arkadaşlar bagajda kalan aslında ben değil, xxxxxx xxxxx'dır. Gerçekleri gizleyemezsin... Video olduğu söyleniyor, boşa toplumu yanlış yönlendirmeye çalışma. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts