Cengiz Duvarcı 11 Aralık 2017 Paylaş 11 Aralık 2017 (düzenlendi) başka forumlarda serbest konuların tartışıldığı başlıkları göremedim. Bence olmalı diyerek burayı açıyorum. eğer olmasında sakınca görülüyorsa admin kapatabilir. ama bir haber verirse kapatınca iyi olur :)) 12 Aralık 2017 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 11 Aralık 2017 Paylaş 11 Aralık 2017 Siyaset ve futbol hariç herşey far. Biraz incelenirse forumun amacı anlaşılır. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2017 Paylaş 11 Aralık 2017 Bagajda kalan adam. Sis farı olmayan focus vs konuşulabilir 4 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Aralık 2017 Paylaş 11 Aralık 2017 18 dakika önce, Serkan Aktay yazdı: herşey far. Yok ya, az biraz kaput, silecek vs 1 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 11 Aralık 2017 Paylaş 11 Aralık 2017 Şahsen ben bu kadar kapsamlı bir forum görmedim şimdiye kadar. Sağlıktan evindeki aletlere hayvanlara arabandaki tekerleğe sıkışan taşa varana kadar konuşuluyor. Site içi hediyeleşme ve ufak çaplı alım satım işlemleri. Bence gereksiz bir konu olmuş her konu hakkında belli başlıklar altında toplanmış olanlar var zaten. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 11 Aralık 2017 Paylaş 11 Aralık 2017 Şimdi, Sani Gerşon yazdı: Yok ya, az biraz kaput, silecek vs Far konusu forumun ana konusu Merceksiz xenona, ayarsız fara, yanmayan fara karşıyız ''Farınız da yolunuzda açık olsun'' diye sosyal mesaj verelim birde. Bu arada forumuzda siyaset ve futbol hariç herşey mevcuttur 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Simsek etkili led xenon olmazsa olmaz [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Bagajda kilitli kalan adamın telifi bende izinsiz kullanım görürsem forumu icraya verime kapısına kilit asarım 3 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 18 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Bagajda kilitli kalan adamın telifi bende izinsiz kullanım görürsem forumu icraya verime kapısına kilit asarım Ben de itiraz ederim icrana. ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Bir saat önce, Metin Akbal yazdı: Simsek etkili led xenon olmazsa olmaz Peki led etkili şimşek xenon olurmu ? bu gözler geçen onuda gördü 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Ben de itiraz ederim icrana. [emoji48]Tanıdıklarımız var Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Peki led etkili şimşek xenon olurmu [emoji23] bu gözler geçen onuda gördüDaha guzelini ekleyeyim mi [emoji23] Ekran goruntusu vardi da silmisim.Facede bir turbo led xenon satiyordu. Adama atmosferik ledden farki nedir diye sordum. Otomotiv sektorundeyim ama atmosferik led ilk kez duyuyorum o yuzden yanlis yorumlamayayim dedi. 5 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 8 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bagajda kalan adam. Sis farı olmayan focus vs konuşulabilir Bagajda kalan adam yeterli bence. Diğer konuyu konuşmayalım, bahsini açmayalım, düşünmeyelim. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 C5 varken bizden ekmek çıkmaz Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş Cebeşş Cebeşşşş cebeş cebeş cebeş cebeş @Önder Özcan Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 1 saat önce, Cem Işık yazdı: C5 sabit konu olmalı bence? Tüm konuları silip Sadece c5 açsak yeter. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Bir saat önce, Mert Yeldan yazdı: Tanıdıklarımız var Döveriz Bir sabah uyanıp işe gitmek için otoparka indiğinde landın yerine cebeş göresin emiiii Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 (düzenlendi) 25 dakika önce, Mert Gülkokan yazdı: Forumda herşey var bence siyaset yasaktı serbest bırakıldı sonra yine yasaklandı... Bence iyi oldu yasaklanması Türkiye gibi gündemin 1 dakika değiştiği bir yerde siyaset zor iş. Siyaset yüzünden birbirine giren abi kardeşler var bu ülkede... Eskişehirde 2 adet c5 var eski kasa hemde sw wagon hep yolumun üstünde park ediyor Neden gözlük taktığın anlaşıldı kardeşim senin yerinde kim olsa aynısını yaşardı Ben de maslaka sucuk mangala diye giderken maruz kalmıştım airli cebeşe, sonra dünya bambaşka bir hâl aldı 12 Aralık 2017 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Rıza Burak 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Neden gözlük taktığın anlaşıldı kardeşim [emoji4] senin yerinde kim olsa aynısını yaşardı Ben de maslaka sucuk mangala diye giderken maruz kalmıştım airli cebeşe, sonra dünya bambaşka bir hâl aldıMangalda sucuk. Şşiyupp ağzımın suyu aktı be sabah sabah Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 7 dakika önce, Rıza Burak yazdı: 31 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Neden gözlük taktığın anlaşıldı kardeşim senin yerinde kim olsa aynısını yaşardı Ben de maslaka sucuk mangala diye giderken maruz kalmıştım airli cebeşe, sonra dünya bambaşka bir hâl aldı Mangalda sucuk. Şşiyupp ağzımın suyu aktı be sabah sabah Olsa da yine yesek, ocakbaşı konularını takip edin, forumcak çok iyi gidiyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Bir sabah uyanıp işe gitmek için otoparka indiğinde landın yerine cebeş göresin emiiiiEvlerden ırak Yorum bağlantısı
Recommended Posts