Erman Uzun 11 Aralık 2017 Paylaş 11 Aralık 2017 (düzenlendi) Gecenlerde konu acmistim 2.arac alinir mi vs diyde esim mondeo kullanamiyor malum buyuk ufak tefek 1 2 defa surttu son defada tavani burda yazmistim agac dalina vurunca bende uzun yillar binilecek kucuk boyutlu hatchback coope spor araba vs bakmaya basladim aklimda otomatigi sorunsuz jatco gibi omurluk motoru saglam mumkunsa 1.2 ve alti kesinlikle benzinli veya lpg li hasar kaydi vs boya onemli degil cok eski olmayacak sekilde bir arac bakiyorum ikinci el degeri vs onemli degil upuzun vadeli binelim diyoruz evladiyelik 50bin tl civarinda int baktigim kadariyla Fiat bravo 1.4 tjet veya birkac egea var Hyundai i20 veya accent blue Honda jazz veya hatchback civic i shift Peugeot 208 etg Toyota yaris 1.33 multi drive Dusuk motor kismina uymasa da Alfa Romeo gt (aslinda bunu ben begeniyorum ve istiyorum gidiyor.?) Dsg korkutmasa Seat ibiza 12 Aralık 2017 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Aralık 2017 Paylaş 11 Aralık 2017 Forum dan Emin Önal eşinin micrasını satıyordu bi sorun isterseniz Yorum bağlantısı
Erman Uzun 11 Aralık 2017 Yazar Paylaş 11 Aralık 2017 Fatih Keskin yazdı: Forum dan Emin Önal eşinin micrasını satıyordu bi sorun isterseniz Genişlet Bakayim insallah Yorum bağlantısı
Erman Uzun 11 Aralık 2017 Yazar Paylaş 11 Aralık 2017 Emre Öğüt yazdı: dsg fabia Genişlet Dsg gozumu korkutuyor yoksa ibiza aslinda ideal gibi Yorum bağlantısı
Arif Aykın 11 Aralık 2017 Paylaş 11 Aralık 2017 Honda jazz otomatik problem yaşamazsınız bence. 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Colt denildiği gibi güzel, sorunsuz ama gitmez :-) 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Ben bahsettikleriniz arasından Bravo derim. Eşime alıp 4 yıl sorunsuz kullandığımız bir araç. 1.4 Tjet benzinli motorun LPG uyumuna hayran kalırsınız. En soğuk kış aylarında bile şehir içinde LPG de kullanım imkanı sunuyor. Kışın çok hızlı ısınan bir motor. Performans çoğu araca göre çok çok iyi, yakıt çok iyi, donanım parasına göre bence mükemmel. Dynamic plus alırsanız her şey var . Bagaj sınıfına göre çok tatminkar. Bütçe biraz daha yukarı çıkabilse 308 1.2 Puretech EAT 6 derim ama o olmuyorsa Bravo tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Erman Uzun yazdı: Dsg gozumu korkutuyor yoksa ibiza aslinda ideal gibi Herkesin gözünü korkutuyor ancak dsg eski dsg değil sorun yaşayan artık çok çok az Yorum bağlantısı
Erman Uzun 12 Aralık 2017 Yazar Paylaş 12 Aralık 2017 Arif Aykın yazdı: Honda jazz otomatik problem yaşamazsınız bence. Genişlet Jazz i begenmedik guzel degilmis ? Emre Öğüt yazdı: Herkesin gözünü korkutuyor ancak dsg eski dsg değil sorun yaşayan artık çok çok az Genişlet 13 sonrasi icin oyle deniyor bakalim aklimda ibiza Cem Dilmen yazdı: Ben bahsettikleriniz arasından Bravo derim. Eşime alıp 4 yıl sorunsuz kullandığımız bir araç. 1.4 Tjet benzinli motorun LPG uyumuna hayran kalırsınız. En soğuk kış aylarında bile şehir içinde LPG de kullanım imkanı sunuyor. Kışın çok hızlı ısınan bir motor. Performans çoğu araca göre çok çok iyi, yakıt çok iyi, donanım parasına göre bence mükemmel. Dynamic plus alırsanız her şey var . Bagaj sınıfına göre çok tatminkar. Bütçe biraz daha yukarı çıkabilse 308 1.2 Puretech EAT 6 derim ama o olmuyorsa Bravo tavsiye ederim. Genişlet Bravo her daim benim de cok hosuma gitmistir otomatik sanzimani nasil peki tam otomatik degil sorun cikarma potansiyeli yuksek mi veya cikarsa manueldeki baski balata tarzi birr masraf mi acar Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Erman Uzun yazdı: Jazz i begenmedik guzel degilmis ? 13 sonrasi icin oyle deniyor bakalim aklimda ibiza Bravo her daim benim de cok hosuma gitmistir otomatik sanzimani nasil peki tam otomatik degil sorun cikarma potansiyeli yuksek mi veya cikarsa manueldeki baski balata tarzi birr masraf mi acar Genişlet Erman Bey ben kronik bir sorun duymadım. Eşimin aracı manueldi ama Bravoteam da da sağlık danışmanlığı yapıyorum kronik bir problemden bahsedildiğini hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 1.33 yaris bence çok uygun olur. Hem tipini bayanlar beğeniyor. Eşim 1.0 ı kullandı 2 yıl. yokuşlarda bayılması dışında gayet memnun kaldık. Görüş alanı çok iyi . Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Osman Yücel Çetin yazdı: Suzuki Swift. [emoji6]Sağlam yakıyor [emoji23] Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Aralık 2017 Paylaş 12 Aralık 2017 Micra en mantıklısı, sonuçta 2. araç olacak. Tam otomatik ve az yakıt tüketimi var. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 3 hafta önce eşime Fiat Sedici ( suzuki sx4 ) aldım otomatik vites. Piyasada çok tutulmasada kendisi çok beğendi, 6 Hava Yastığı abs esp anahtarsız çalıştırma vs. ve özellikle yüksek sürüş pozisyonu ayrıca jeep gibi görünmesi en çok hoşuna giden taraflarındandı. LPG de 0,26 TL yakıyor 100 km de 8.5 lt. Yorum bağlantısı
Erman Uzun 13 Aralık 2017 Yazar Paylaş 13 Aralık 2017 Oktay Demirağ yazdı: 3 hafta önce eşime Fiat Sedici ( suzuki sx4 ) aldım otomatik vites. Piyasada çok tutulmasada kendisi çok beğendi, 6 Hava Yastığı abs esp anahtarsız çalıştırma vs. ve özellikle yüksek sürüş pozisyonu ayrıca jeep gibi görünmesi en çok hoşuna giden taraflarındandı. LPG de 0,26 TL yakıyor 100 km de 8.5 lt. Genişlet Hic aklima gelmemisti bakayim guzele benziyor Cem Dilmen yazdı: Erman Bey ben kronik bir sorun duymadım. Eşimin aracı manueldi ama Bravoteam da da sağlık danışmanlığı yapıyorum kronik bir problemden bahsedildiğini hatırlamıyorum. Genişlet Sagolun benimde cook begendigim bir arac fiat arabalari kaporta disinda cok sorynlu olmuyor zaten Erhan Doruk yazdı: 1.33 yaris bence çok uygun olur. Hem tipini bayanlar beğeniyor. Eşim 1.0 ı kullandı 2 yıl. yokuşlarda bayılması dışında gayet memnun kaldık. Görüş alanı çok iyi . Genişlet Multi drive yari otomatik mi bir aralar yokuslarda vitesten kaynakli gitmemesi gerye fazla kacmasi vs birseyler okumustum tam hatirlayamiyorum ama takipte oldugum araclardan Hüseyin Sönmez yazdı: Micra en mantıklısı, sonuçta 2. araç olacak. Tam otomatik ve az yakıt tüketimi var. Genişlet Ic hacmi baktiklarima gore oldukca dar gibi canli gordugum bir arac degil ancak tam otomatik olmasi sorunsuzluk icin guzel Yorum bağlantısı
Recommended Posts