Süleyman Can Şahin 22 Nisan 2019 Paylaş 22 Nisan 2019 hocam maşallah. aydınlatması da çok güzel olmuş . yalnız bu kadar elektronik devre balast kablo sonradan sıkıntılı bir durum olmaz demi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Nisan 2019 Yazar Paylaş 23 Nisan 2019 Sikintilari hallettik şukur Gunduz fari ile xenonlar hata vermisti xenonlara direnc, gunduz farlarina da eski halojen ampulleri paralel bagladim sorun olmadi. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Nisan 2019 Paylaş 23 Nisan 2019 2 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Sikintilari hallettik şukur Gunduz fari ile xenonlar hata vermisti xenonlara direnc, gunduz farlarina da eski halojen ampulleri paralel bagladim sorun olmadi. Halojen candir demistim 😁 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Nisan 2019 Yazar Paylaş 23 Nisan 2019 Sen istedigin kadar de o kadar zorluga illa bixenon diyorsam ya cilginim ya da saplantili Farlar kesilerek acildi.Oem gunduz fari eklemeyebilirdim ama olursa tam olmali dedik. Hatayi eski ampulleride paralel baglayarak halletttik.Ilk kapasitor denedik hata aldi 1 sene oyle kullandik.Sonra role ekledik hata devam etti.En son direnc ekledik hatayi hallettik.Su videoyu da koyalim Aracimizi disardan goren Sport donanima Bixenon eklenmis kupon arac diyor Bazilariniz da mundar 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Nisan 2019 Paylaş 23 Nisan 2019 Kedi ciger de diyebiliriz (Benim icin 😁 ) Bizimkisi takilmaca yohsam Kessske benim olsa diyoruz👍 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Ocak 2020 Yazar Paylaş 30 Ocak 2020 Enistemin benim aracin farlarina cokmemesi icin benim eski farlarima montaj yaptim onun arabadaki farlarida aldim. Coruma nisan icin geleceklerdi montaj sansimizda oldu. Malzemelerimiz Mercedes cikmasi AL Bosch Gen5 xenon balast, Osram 4300K ampuller Orijinal cikma Hella bixenon mercek ve riske girmemek icin kendimde de kullandigim Tiguan mercek kapagi Klasik montaj asamalari seviye al kes yapistir vs vs. Bu far fazla zorluyor mercegin calisma alani dar ve seviye cizgi almak icin cok ugrastim. Mercek kapagini sikistirarak takmak durumundayim cunku duz kismi uste gelince kapanmakta zorlaniyor trasladim ve oturttum. Kirmizi contayla destekledim. Ampul engellenmesin diye kendi kapagini iptal ettim. Far kabinin kapak bolgesini ic kisimdan birazda trasladim. Buraya takilabilecek malzeme aradim (pimaş, el kremi kutusu, ayakkabi boyasi kutusu vs vs) ama bulamadim hicbiri oturmadi. Evdeki pet siseyi denedim vallahi cuk oturdu. Yerinden cikmasin diye de izolebanti pet sisenin kestigim kisimlardan gectim ve biraz daha saglam oturdu. Kapak cikmasin diye de lifli bantla destekledim baska cozum bulamadim. Montaja gectik. Arabanin kendi far seviyesini aldim. Sag ve sol aydinlatma farki bariz iyilesme. Bol patlamali ve sikintili bir montaj oldu. Xenonlarla uyumlu olsun diye aldigim mavi camli T20 gunduz fari ve park ampulu tek duy geldi bize uyumlu olan cift duylu idi (ayni h4 ampul gibi) degisime yolladim haber gelmedi aradim stoklarda yokmus sari ampuller degismedi. Birgun once calisan ampul montajda cizirt etti calismadi. O yuzden sag tarafta xenon sol tarafta da muayene icin ayarladigim h7 halojen takili. Sagolsun @Alpay Sumer 1 tane ampul yollayacak bu sikintili doneminde. Hava karardi kalan ise eetesi gun devam ettik (cok usuduk). Aldigimiz sigirtalar dandik cikti role baglantisi yaparken sigortsyi soktugumuzde plastik kisim elimizde kaldi. Elimdeki sigortadan taktim amperi az buyuk ama idare eder. Montaj bitti. Ariza isigi yakiyor mu diye test ederken ariza isigi yaniyor abi dedi. Evet dedim yanar cunku bu seferde sol gunduz farinin patladigini farkettik [emoji23] Hemen soktugum fardaki gunduz farini geri bu arabaya taktim. Sonuc: Teyzemin oglu hemen paylasim yapmis. Diger ampul takilinca seviye fotosu gelecek. Far ayarini diger teyzemin kizinin nisan toreninde yaptik [emoji16] Sanirim benim nazarim degdi beyazda daha bir hos durdu farlar. Masallah diyelim. Duzenleme: Far silikonlari o kadar nalet ki farlari spiralle keserek actik. Kapatirkende vida ile destekledim silikonu bastim. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Ocak 2020 Paylaş 30 Ocak 2020 tövbe estfrllahhhh . ne güzel olmuş hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Ocak 2020 Yazar Paylaş 30 Ocak 2020 Ali Gök yazdı: tövbe estfrllahhhh . ne güzel olmuş hayırlı olsun Eyvallah Ali sagolasin Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Ocak 2020 Yazar Paylaş 30 Ocak 2020 orijinal birşey gibi oldu. Orijinale yakin oldu diyebilirim tesekkurler [emoji4] Fotoda orijinal makyajsiz kasa Cosmo var Yaptığın kapağı boyadın mı ? Yok abi boyasam atacak 1.5 lik su sisesi [emoji20] Baska hicbirsey uymadi onun gibi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Ocak 2020 Yazar Paylaş 30 Ocak 2020 Led değil. Öğğğkk Istirham ederim led xenon olmazsa takmam led neymis. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 30 Ocak 2020 Paylaş 30 Ocak 2020 Maşallah elinize sağlık. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Ocak 2020 Yazar Paylaş 30 Ocak 2020 Maşallah elinize sağlık. Güle güle kullanınTesekkurler ustad 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 30 Ocak 2020 Paylaş 30 Ocak 2020 Maşallah abi ellerine sağlık 😊 darısı benim farların başına inşallah😀 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Ocak 2020 Yazar Paylaş 30 Ocak 2020 Maşallah abi ellerine sağlık [emoji4] darısı benim farların başına inşallah[emoji3]Insallah diyelim sagolasin 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Ocak 2020 Paylaş 31 Ocak 2020 Metin Akbal yazdı: Orijinale yakin oldu diyebilirim tesekkurler Fotoda orijinal makyajsiz kasa Cosmo var Yok abi boyasam atacak 1.5 lik su sisesi Baska hicbirsey uymadi onun gibi. tasarım imkanı olsa 3d printer ile basardık... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Ocak 2020 Yazar Paylaş 31 Ocak 2020 tasarım imkanı olsa 3d printer ile basardık...Olabiliritesi yuksek. Mantikli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts