Olgu Erhan 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Ufuk Memiş yazdı: Abi ses güzel geliyor. Maşallah arabada konser havası var Genişlet Her yolculuk konser valla Yoksa sıkışık trafik işkence oluyor. Telefonda herkesin hoşlandığı şarkılardan oldukça sıkıntı yok Bizim kız içinde aleyna tilki işkencesi çekiyoz mecbur 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Olgu Erhan yazdı: valla gitmiş ilan yazık oldu Aukey + Ses sistemi bir video atayım araçtan Genişlet Abi sürekli bizi zarara sokuyorsun.Senle olan ilişkimi gözden geçirmeyi düşünmüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ufuk Memiş 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Aynen abi ya mustafa abi doğru söylüyor[emoji3]Olgu abi mesaj atınca önce kredi kart bakiyeme bakıyorum sonra mesaji okuyorum[emoji3] 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Ufuk Memiş yazdı: Aynen abi ya mustafa abi doğru söylüyor Olgu abi mesaj atınca önce kredi kart bakiyeme bakıyorum sonra mesaji okuyorum Genişlet Olgu abiyi işte bu yüzden çok seviyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ufuk Memiş 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Tavsiye üzerine bu programı yükledim. İçinde youtube uygulaması gibi müzikler, videolar vs. İndirip telefonuna mp3 olarak indirebiliyorsunuz. Veya videoyuda aynı şekilde. Tavsiye ederim. Buarada androidim[emoji3]Googlepleyde yok. Daha önce varmış sonra kaldırılmış. Bu linkten indirdim.https://www.google.com.tr/amp/s/m.tamindir.com/android/myt-mp3-downloader/amp/ 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Ufuk Memiş yazdı: Aynen abi ya mustafa abi doğru söylüyor[emoji3]Olgu abi mesaj atınca önce kredi kart bakiyeme bakıyorum sonra mesaji okuyorum[emoji3]Eee bira yapmaya ne zaman başlıyonuz o zaman bak bunda maliyet şişe başına 2.5 tl Bakkalda satılandan lezzetli Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Olgu Erhan yazdı: valla gitmiş ilan yazık oldu Aukey + Ses sistemi bir video atayım araçtan Genişlet Kaşıntılar başlıyor yavaştan. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 29 Kasım 2017 Paylaş 29 Kasım 2017 Benim cihaz bu sabah kargoya verilmiş, yarın gelir sanırım. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Kasım 2017 Paylaş 29 Kasım 2017 Murat Atagenç yazdı: Benim cihaz bu sabah kargoya verilmiş, yarın gelir sanırım. Genişlet Hadi hayırlısı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 3 Aralık 2017 Paylaş 3 Aralık 2017 Linkteki aux kablosunu kullanıyordum ses kalitesi ve yüksekliği güzeldi. Şimdi +1'de kullandığım bası -2'ye aldım. Herşey güzel ama sanırım cihazın tuşlarından siriyi aktif edemiyoruz ya da ben çözemedim. @Olgu Erhan hocam teşekkürler 2 Yorum bağlantısı
Ufuk Memiş 3 Aralık 2017 Paylaş 3 Aralık 2017 Murat Atagenç yazdı: [mention=58668]Olgu Erhan[/mention] hocam teşekkürler [emoji4] Nasıl abi memnun kaldınız mı 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 3 Aralık 2017 Paylaş 3 Aralık 2017 Güzel güzel de MyFiestanın 2 tiz 2 midlik sistemine fazla geldi bası kıstım Şimdi titaniumdaki gibi 6 hoparlör yapma ihtiyacı hasıl oldu Bu arada bana jelibon göndermemişler Yorum bağlantısı
Ufuk Memiş 3 Aralık 2017 Paylaş 3 Aralık 2017 Enteresan abi ya beni şekerle kandırdılar[emoji3]Peki abi çakmaklıktan mı enerji alıyorsun yoksa sigortaya mı bağlattın Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 3 Aralık 2017 Paylaş 3 Aralık 2017 Çakmaklıktan, binince tam oturtup açıyorum zaten 1-2 saniyede açılıp hemen bağlanıyor telefona. Araçtan inerken de çakmaklığı gevşetiyorum. Yorum bağlantısı
Ufuk Memiş 3 Aralık 2017 Paylaş 3 Aralık 2017 Ama kaliteli ürün dimi cepten müzikleri dinlerken sanki cd den çalıyormuş gibi kaliteli ses veriyor. Bendede focus var olgu abi gibi sigortadan bağlatma niyetim var bakalım biraz daha kullanayım. Ama iyiki almışım diyorum. Teşekkürler olgu bey[emoji14] 2 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Ufuk Memiş yazdı: Ama kaliteli ürün dimi cepten müzikleri dinlerken sanki cd den çalıyormuş gibi kaliteli ses veriyor. Bendede focus var olgu abi gibi sigortadan bağlatma niyetim var bakalım biraz daha kullanayım. Ama iyiki almışım diyorum. Teşekkürler olgu bey[emoji14]Güle güle kullanın, en güzel müzikler sizlerle olsun [emoji1317] Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Murat Atagenç yazdı: Çakmaklıktan, binince tam oturtup açıyorum zaten 1-2 saniyede açılıp hemen bağlanıyor telefona. Araçtan inerken de çakmaklığı gevşetiyorum.Aklımda kaldığı kadarı ile aynı anda 2 telefon eşleştirilebiliyordu. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Benim ürün hala yolda.Bir türlü gelmek bilmedi.Beklemekten gına geldi artık. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Olgu Erhan yazdı: Aklımda kaldığı kadarı ile aynı anda 2 telefon eşleştirilebiliyordu. Genişlet Aynı anda eşleme olmuyor, zaten eşlense hangisini kullanacağını şaşırır cihaz Siz siriyi çalıştırabiliyor musunuz? Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 4 Aralık 2017 Yazar Paylaş 4 Aralık 2017 Benimkisi geldi gayet guzel .Jelibon yok Sesini direksiyondan kumanda edebiliyorum ,keske sarkilari da degistirebilseydim Yorum bağlantısı
Ufuk Memiş 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Aynen keşke şarkı geçişlerinide yapabilse ama yok malesef. Yinede beklentilerimi karşıladı. Arkadaşımda tofaş var onun teybine taktık gayet başarılı Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 İsmail Avcı yazdı: Benimkisi geldi gayet guzel .Jelibon yok Sesini direksiyondan kumanda edebiliyorum ,keske sarkilari da degistirebilseydimŞarkı değiştirme üstündeki tuşlardan oluyor ama direksiyondan olmaz tabi. Murat Atagenç yazdı: Aynı anda eşleme olmuyor, zaten eşlense hangisini kullanacağını şaşırır cihaz [emoji4] Siz siriyi çalıştırabiliyor musunuz?Siriyi normalde kullanmıyorum. Ama basılı tutup denenebilir. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 4 Aralık 2017 Yazar Paylaş 4 Aralık 2017 Telefon gorusmelerinde de ses gayet guzel .peki arama geldigimde telefondan mi cevaplamam gerekiyor baska yolu yokmuki Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 İsmail Avcı yazdı: Telefon gorusmelerinde de ses gayet guzel .peki arama geldigimde telefondan mi cevaplamam gerekiyor baska yolu yokmuki Üzerindeki tuşa bas açıyor. Ayrıca en sağdaki tuşa basılı tutarsan son aramayı otomatik arar yaptığın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts