İsmail Avcı 4 Aralık 2017 Yazar Paylaş 4 Aralık 2017 Olgu Erhan yazdı: Üzerindeki tuşa bas açıyor. Ayrıca en sağdaki tuşa basılı tutarsan son aramayı otomatik arar yaptığın. Vay bu guzelmis bak.sagolun.kitapcigi inceleyecek vaktim olmamisti daha Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 İsmail Avcı yazdı: Olgu Erhan yazdı: Üzerindeki tuşa bas açıyor. Ayrıca en sağdaki tuşa basılı tutarsan son aramayı otomatik arar yaptığın. Genişlet Vay bu guzelmis bak.sagolun.kitapcigi inceleyecek vaktim olmamisti daha Genişlet Bu videoda göstermiştim, 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Olgu’nun her olaya videosu vardır 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Olgu abi benim ürün gelsin de sana rakip olarak bir videoda ben çekeyim. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Mehmet Ozyurek yazdı: Olgu’nun her olaya videosu vardır [emoji4]Abi ben soğan almaya bile kamera ile gidiyorum [emoji23]Hele şu videoda 1. Dakika 23. Saniye ye dikkat Mustafa Özcan yazdı: Olgu abi benim ürün gelsin de sana rakip olarak bir videoda ben çekeyim.[emoji3]Çok kıskanırım [emoji85] 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Olgu Erhan yazdı: Çok kıskanırım Genişlet Kıskananlar çatlasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Olgu Erhan yazdı: Hele şu videoda 1. Dakika 23. Saniye ye dikkat Genişlet 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Mehmet Ozyurek yazdı: valla artık eşim bile alıştı normal karşılıyor Tabi genelde şöyle kullanım amacı Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Düğme ile siri aktif edilemiyor. Çünkü kulaklık gibi görmüyor cihazı. Hey Siri özelliğini deneyeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Olgu Erhan yazdı: valla artık eşim bile alıştı normal karşılıyor [emoji4]Delidir ne yapsa yeridir damgası yemiş gibisin. [emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 6 Aralık 2017 Paylaş 6 Aralık 2017 Olgu abi benim cihaz geldi.Ses kalitesine bayıldım.Montajını tamamladıktan sonra en kısa zamanda fotoları ekleyeceğim. Hatta bir tanıtım videosu çekip kanal oluşturup sana rakip olsam mı diye düşünüyorum. Aklımda deli sorular. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık 2017 Paylaş 6 Aralık 2017 Mustafa Özcan yazdı: Hatta bir tanıtım videosu çekip kanal oluşturup sana rakip olsam mı diye düşünüyorum. Aklımda deli sorular. Genişlet 360 derece kamera şart.. Yoksa olmaz.. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 6 Aralık 2017 Paylaş 6 Aralık 2017 Mustafa Özcan yazdı: Olgu abi benim cihaz geldi.Ses kalitesine bayıldım.Montajını tamamladıktan sonra en kısa zamanda fotoları ekleyeceğim.[emoji4] Hatta bir tanıtım videosu çekip kanal oluşturup sana rakip olsam mı diye düşünüyorum.[emoji3] Aklımda deli sorular.valla aç bi kanal, Al başımdan şu dertleri. Sana armağan olsun Ses kalitesi süper çok haklısın, beğenmene çok sevindim. [emoji1317] 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 6 Aralık 2017 Paylaş 6 Aralık 2017 Olgu Erhan yazdı: valla aç bi kanal, Al başımdan şu dertleri. Sana armağan olsun Ses kalitesi süper çok haklısın, beğenmene çok sevindim. Genişlet Müzik dinledim gerçekten ses çok güzel geliyor.Okuldaki herkesi aradım akşam. Her şey için çok teşekkürler abi. Senin şarkıyı dinlerken bir foto veya video atmaya çalışacağım. Hava çok soğuk cihazı test edeceğim diye dün akşam az kalsın arabada donuyordum. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 6 Aralık 2017 Paylaş 6 Aralık 2017 Mehmet Ozyurek yazdı: 360 derece kamera şart.. Yoksa olmaz.. Genişlet Sonraki ürün tanıtımım Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 6 Aralık 2017 Paylaş 6 Aralık 2017 (düzenlendi) yedik fırçayı 6 Aralık 2017 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 7 Aralık 2017 Paylaş 7 Aralık 2017 Mustafa Özcan yazdı: Olgu abi benim cihaz geldi.Ses kalitesine bayıldım.Montajını tamamladıktan sonra en kısa zamanda fotoları ekleyeceğim.[emoji4] Hatta bir tanıtım videosu çekip kanal oluşturup sana rakip olsam mı diye düşünüyorum.[emoji3] Aklımda deli sorular.Hani video gelmedi [emoji54] Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 7 Aralık 2017 Paylaş 7 Aralık 2017 Olgu Erhan yazdı: Hani video gelmedi Genişlet Abi havalar çok soğuk okuldan da geç geliyorum.Bir türlü fırsat bulamadım.Hafta sonu İnşallah halledeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 İphone 6s ile fizyi kullanıyorum. Araca binmeden bluetoothu açıyorum, cihaz açıldığından en son bağlanan yine benim telefonumsa hemen bağlanıyor. Sonra ileri tuşuna ve telefon tuşuna bastığımda da fizyde son dinlediğim şarkıdan çalmaya başlıyor. Telefondan programı açmama gerek kalmıyor. Ama cihaza bağlanan son cihaz neyse direk ona bağlanmaya çalışıyor, yoksa telefonun bluetooth menüsünden cihazı seçmem gerekiyor. Siriyi hala deneyemedim. Bas -2'de ama telefonun sesi sonda olursa bas yine çok geliyor yüksek seste boğuluyor, 3 kademe kısıyorum sesi o zaman teypten 15-16lara kadar açılabiliyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Olgu abi arka yolcu çakmaklığından elektrik almam lazım.Bende ki erkek fiş ile aldığımda kapak kapanmıyor.Gelip geçerken ayağa takılıyor.Burası için bir fikrin var mı?Kısa araç şarj cihazlarından alıp içini boşaltsam diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Daha kibar ve L şeklinde olanlara bak Mustafa Hocam Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 (düzenlendi) Mustafa Özcan yazdı: Olgu abi arka yolcu çakmaklığından elektrik almam lazım.Bende ki erkek fiş ile aldığımda kapak kapanmıyor.Gelip geçerken ayağa takılıyor.Burası için bir fikrin var mı?Kısa araç şarj cihazlarından alıp içini boşaltsam diye düşünüyorum. Genişlet Yollayayım mı? 21 Aralık 2017 tarihinde Erdem Dertsiz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts