Alpay Sumer 16 Haziran 2019 Paylaş 16 Haziran 2019 Cok guzel olmus elinize saglik, Koltuk arkalarina da yapsaydiniz keske yekpare gorunume gecerdi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 17 Haziran 2019 Yazar Paylaş 17 Haziran 2019 Cok guzel olmus elinize saglik, Koltuk arkalarina da yapsaydiniz keske yekpare gorunume gecerdi. Olabilir aslında bu fikri değerlendiricem 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Haziran 2019 Paylaş 17 Haziran 2019 Lacetti sw kasalar varmiş. İnsanin ihtişamini gorunce alasi geliyor. Ama benzinli model kalmamiş 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 17 Haziran 2019 Paylaş 17 Haziran 2019 Mehmet Cihat yazdı: Bagaj havuzu neden yapmadınız peki, halıfleks yeni bi bagaj havuzu güzel olur sanki 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 17 Haziran 2019 Yazar Paylaş 17 Haziran 2019 Lacetti sw kasalar varmiş. İnsanin ihtişamini gorunce alasi geliyor. Ama benzinli model kalmamişVar arkadaşlarım kullanıyor 1.6 memnunlar sw ler daha dolu oluyor birde dijital klima vs. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 17 Haziran 2019 Paylaş 17 Haziran 2019 Konuya bakarken balzac romanı okur gibi keyiflendim, karakter gelişimi harika, kalemine sağlık :))) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 17 Haziran 2019 Yazar Paylaş 17 Haziran 2019 Halının kenarına overlokta döndük bence daha güzel oldu 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 18 Haziran 2019 Yazar Paylaş 18 Haziran 2019 Ön cama kart tutucu taktım [emoji2] Bu kart deneme amaçlı tabi ki 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 21 Haziran 2019 Yazar Paylaş 21 Haziran 2019 Tavan lambası modülü ve ayak aydınlatması modülü montaj sırasını bekliyorlar 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Tavan lambası modülü ve ayak aydınlatması modülü montaj sırasını bekliyorlar Ne iş yapar bu kardeşler 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 21 Haziran 2019 Yazar Paylaş 21 Haziran 2019 Japon kore araçlarda kumandadan kilit açınca tavan lambası yanmıyor bazılarında gecikmede yok kapıyı kapatınca direk sönüyor. Bu tavan modülü o işi yapıyor benim araçta kumandadan açınca tavan lambasını yakmıyor haliyle ayna altı led anlamsız kalıyor. Ayak aydınlatma modülü de kapıları açınca tam parkları açınca ayarlanan kısıklıkta yanmasını sağlıyor. Parkları iki kere aç kapa yaparsanız da kapanıyor.Tavan modülüm daha önceden de vardı da ayak aydınlatmayı servet abiyle röle diyot ve direnç ile yapmıştık onu da modüle geçirelim diye aldım. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Yazdıklarının yarısı var zeten bende kısık yanma hoş olabilir parlaklığı güzel ayarlanmış ise. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Mehmet Cihat yazdı: Japon kore araçlarda kumandadan kilit açınca tavan lambası yanmıyor bazılarında gecikmede yok kapıyı kapatınca direk sönüyor. Bu tavan modülü o işi yapıyor benim araçta kumandadan açınca tavan lambasını yakmıyor haliyle ayna altı led anlamsız kalıyor. Ayak aydınlatma modülü de kapıları açınca tam parkları açınca ayarlanan kısıklıkta yanmasını sağlıyor. Parkları iki kere aç kapa yaparsanız da kapanıyor. Tavan modülüm daha önceden de vardı da ayak aydınlatmayı servet abiyle röle diyot ve direnç ile yapmıştık onu da modüle geçirelim diye aldım. Tavan modülünün linkini atar mısın Mehmet. Ben de arabama takayım. Ayna altına led takmayı severim çünkü. Tavandan paralel çekiveririm kolay olur. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 21 Haziran 2019 Yazar Paylaş 21 Haziran 2019 Emre Şimşek yazdı: Tavan modülünün linkini atar mısın Mehmet. Ben de arabama takayım. Ayna altına led takmayı severim çünkü. Tavandan paralel çekiveririm kolay olur. ö.m. ile gönderiyorum aslında yapan kişi foruma da üye ama aktif değil @Mustafa Bağseven Yazdıklarının yarısı var zeten bende kısık yanma hoş olabilir parlaklığı güzel ayarlanmış ise.Parlaklık ayarı yapılıyor abi üzerindeki trimpot ile Yazdıklarının yarısı var zeten bende kısık yanma hoş olabilir parlaklığı güzel ayarlanmış ise.Japon kore dedik zaten abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Haziran 2019 Yazar Paylaş 22 Haziran 2019 Dikiz ayna contalarıni sipariş etmiştim onlar geldi. Ayna ile birlikte satıldığını ayrı satılmadığını söylemişlerdi ama rus forumlarından parça kodunu buldum Kore'den getirdiler 20 günde. 40 tl tanesi Patlayan ampuller yerine yenileri geldi 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 25 Haziran 2019 Yazar Paylaş 25 Haziran 2019 Şanzıman halatının bağlı olduğu vites seçicinin kalibrasyonunu yaptım. Ne değişti derseniz hiçbirşey Maksat boş kalmayalım.Somunun altındaki ok ile parça üzerindeki çizgi n konumunda tam hizalı olmalı. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 25 Haziran 2019 Yazar Paylaş 25 Haziran 2019 Radyatör alüminyum kısım ile plastik kazanın birleştiği yerden park halinde genleşerek su kaçırmasından dolayı değişti. Radyatör 330 TL İşçilik 100 TL 3 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 28 Haziran 2019 Paylaş 28 Haziran 2019 gecen abimin arabada hortum patlattı. kalorifer giriş cıkıs borusu cok kötü biyerden hemde motor bloguna giren kısımdan içinde fazda pay kalmamıs demirler boruları cürümüş zar zor taktık. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 29 Haziran 2019 Yazar Paylaş 29 Haziran 2019 Radyatör değişimi sonrası soğutma sıvısınıda yeniledim. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 29 Haziran 2019 Yazar Paylaş 29 Haziran 2019 Araca aldığım modüllerin montajını tamamladım. Eskiden yapmış olduğum tüm kabloları söküp yerine daha az kablo ve daha az bağlantı olacak şekilde kablolar hazırladım.Bu kabloların hazırlanması ve montajı esnasında uzun ömürlü ve problemsiz olmasını istediğim için lehim üzeri makaron veya muff, pabuç, scotch lock kullandım. Modüle giren kablo uçlarında yine yüzük kullandım. Elektrik bandı ve kablo sıyırma yöntemi hiç kullanılmadı [emoji3] uğraştırdı ama sorun çıkarmaz sanırım.Ayrıca tüm ledlerin sök tak yapılabilmesi için konnektör kullanıldı.Eski haliYeni haliAynalar için yeni aldığım contaları da taktım. Ayna diplerinden gelen rüzgar sesine faydası olacak mı göreceğiz 9 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Haziran 2019 Paylaş 29 Haziran 2019 Adını yazıp tarih de atsaydın keşke. Mükemmel işçilik 👍🏼 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Haziran 2019 Paylaş 30 Haziran 2019 İşçiliklerini zaten çok beğeniyordum. Eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 4 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2019 Ortalıkta videoları dönen yabancı ülkelerde benzerleri bulunan ve takip ettiğim bir kaç kanalın tavsiyesi üzerine bu testi satın aldım. 25 TL fiyatı var. Uygulaması basit. Genleşme kabına sapı dışarda kalacak şekilde atıyorsunuz tıpkı sallama çay gibi ve kapağını kapatıyorsunuz.Araç ısınana ve ısındıktan sonra 10 dk rölantide çalışacak şekilde bekliyorsunuz. Ve testi suyun içinden alıyorsunuz.Test kullanılmadan önceBuda test sonrası. Zaten daha önce merakından kompresyon testi yaptırmıştım. Biraz daha rahatladım. [emoji16] 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 10 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2019 Klimayı açınca fandan tıkırtılar gelmeye başlamıştı söktüm yaprakları ve tozları temizledim tekrar taktım. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts