Mehmet Cihat 18 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2019 Lacettinin durumu muhim. Ne yapildi ne yapilmadi bilmiyoz. Bunun şanziman yagi kac binde degisiyor. Sen o konuda ne yaptin. Aldığımda filtresi ile birlikte yağı da değiştirdim. Mobil 3309 veya Castrol multivehicle karşılıyor. Filtreyide toyota yaris şanzıman filtresi olarak bulabilirsiniz.Ayrıca termostat gövdesi plastik ise metal olan ile değiştirmenizi tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mayıs 2019 Paylaş 18 Mayıs 2019 1 dakika önce, Mehmet Cihat yazdı: Aldığımda filtresi ile birlikte yağı da değiştirdim. Mobil 3309 veya Castrol multivehicle karşılıyor. Filtreyide toyota yaris şanzıman filtresi olarak bulabilirsiniz. Ayrıca termostat gövdesi plastik ise metal olan ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Sen bu arabada şanzimandan yana bu gune kadar sorun yaşadinmi Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 18 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2019 8 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Sen bu arabada şanzimandan yana bu gune kadar sorun yaşadinmi yok maşallah diyeyim hiç bir sorun yaşamadım sadece geriye takınca bir vitese geçtiğini hissettiriyor ama şanzımancılar ona da normal dedi ilk otomatik aracım olduğu için bir fikrim yoktu Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Mayıs 2019 Paylaş 19 Mayıs 2019 Tam otomatik tork konvertörlü, taş gibi geneli. Benim ilk aracım Honda integra, 350 binde 20 yaşındaydi. Bazen geriye geçerken girmiyordu ama anahtar değmemiş bir şanzımandi. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 24 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2019 Foruma Chevrolet bölümü açılmış yuppi Hazır el atmışken Lacetti diye alt bölümde açalım lütfen 😔 @Mehmet Ozyurek 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Mayıs 2019 Paylaş 24 Mayıs 2019 6 dakika önce, Mehmet Cihat yazdı: Foruma Chevrolet bölümü açılmış yuppi Hazır el atmışken Lacetti diye alt bölümde açalım lütfen 😔 @Mehmet Ozyurek Size jest yapayim 😉 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 24 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2019 Bir saat önce, Alpay Sumer yazdı: Size jest yapayim 😉 😃 teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mayıs 2019 Paylaş 25 Mayıs 2019 Foruma Chevrolet bölümü açılmış yuppi [emoji3] Hazır el atmışken Lacetti diye alt bölümde açalım lütfen [emoji17] [mention=23]Mehmet Ozyurek[/mention]Tamam onu da açalım 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 25 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2019 Motor koruma kapağının civataları fazla sıkılıp külbütör kapağına zarar vermesin diye yüzükleri var fakat ben aracı aldığımda bu yüzükler kayıptı ve civata külbütör kapağını delmişti. Civata etrafından yağ buharı kaçağı oluyordu.Bu civataların yerine saplama taktım şapkalı somun altına oring koydum ve sıvı conta sürüp iyice sıktım. Artık kapağı civata yerine somunla monte ediyorum 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 26 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2019 Yapacak birşey bulamamaktan ötürü lpgde iken benzin pompasının çalışmasını engellemek için resimdeki röleyi satın aldım. Enjektör soğutmadan kastı 20 dakikada 1 dakika pompayı çalıştırıyor. 60 lira gibi bir fiyatı var.Elimde 5 metre kadar ttr kablo denilen kablodan vardı onu kullandım. Aküden + , - ve lpg kesici valfinden tetik aldım bu kabloyla ve arka koltuk altına deponun üzerine kadar götürdüm.Lpg valfi - tetik ile çalışıyormuş benim aracımda bunu başka bir röle ile + ya çevirdim. Ve röle bağlantılarını lehimleyerek montajını tamamladım. Şu an röle 30 sn ye ayarlı. Lpgye geçişten 30 sn ye sonra pompa kapanıyor ve benzine geçme komutu verildiğinde sarsıntı vs olmadan pompa devreye giriyor. 5 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Mayıs 2019 Paylaş 26 Mayıs 2019 Mukemmel İsler, diyecek söz yok.. 👏👏 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 27 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2019 Saplamaları kestim uzun çirkin olmuştu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mayıs 2019 Paylaş 27 Mayıs 2019 21 dakika önce, Mehmet Cihat yazdı: Saplamaları kestim uzun çirkin olmuştu Ben bu gun bisey yakaladim arabamizda. Ust motor koruma kapaği öndeki iki vida tutmuyor. E-tec yazisinin başindaki ve sonundaki vida kesinlikle boşta. Tir tir titreşim yapiyor. Vida boş donuyor. Kapak yukar kalkiyor. Nasil çözerim bilemedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 27 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2019 Ben bu gun bisey yakaladim arabamizda. Ust motor koruma kapaği öndeki iki vida tutmuyor. E-tec yazisinin başindaki ve sonundaki vida kesinlikle boşta. Tir tir titreşim yapiyor. Vida boş donuyor. Kapak yukar kalkiyor. Nasil çözerim bilemedim. Yanlış civata takmışlardır bence Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 30 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2019 Bagaja vw modellerinde bulunan poşet askısından monte ettim 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 Mehmet bu ürün güzelmiş, nereden temin edebilirim? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 3 saat önce, Mehmet Cihat yazdı: Bagaja vw modellerinde bulunan poşet askısından monte ettim Süper bir modifiye.. Bagajda bunu takacak ter olsa ben de yapardım... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 30 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2019 Mehmet bu ürün güzelmiş, nereden temin edebilirim?Link atacağım abi 18 tl idi AliExpressten aldım. Vw logolu geldi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 2 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Süper bir modifiye.. Bagajda bunu takacak ter olsa ben de yapardım... bagaj bakalitinde tutacak yok mu? Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 Link atacağım abi 18 tl idi AliExpressten aldım. Vw logolu geldi Güzelmiş. Golfte pandizot altında bezer kanca vardır. Leonda yok. Ancak pandizot iki parça epey kalın. Ben de alayım. Vidalarım. Olmadı kumaşı biraz aralayıp sunfixlerim. Linki bekliyorum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 9 saat önce, Metin Akbal yazdı: Basit ama etkili bir donanimdir Bizim araçta varmı bu naneden Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 bagaj bakalitinde tutacak yok mu?Yok ama olsa bile ona bişey riskli. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 30 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2019 6 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bizim araçta varmı bu naneden var olması lazım octaviada görüp beğendim bende abi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 Bizim araçta varmı bu naneden Muhtemelen yoktur abi. Bagaj pandzotuna bir bak. Yoksa da takilir. VW orijinal parcalarinda vardi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts