Bilal Say 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Viraj denge çubuğunda kauçuk lastikler var. Eskimişse boşluk yapar lakırtı olabilir. Başka şeylerden de olabilir Bunu değerlendiricem. Yarın ustaya götürücem. Coşkun Basan yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Teşekkürler Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun muadili olmayan bir araç almışsınız güle güle kullanın. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Bilal Say 2 Kasım 2022 Paylaş 2 Kasım 2022 İyi akşamlar arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında, bildiğiniz, işinin ehli otomatik şanzıman Chevrolet servisi var mı? Lacetti nin genel bakımlarını yaptırıcam Şanzıman yağını falan değiştiricem. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Bilal Say yazdı: İyi akşamlar arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında, bildiğiniz, işinin ehli otomatik şanzıman Chevrolet servisi var mı? Lacetti nin genel bakımlarını yaptırıcam Şanzıman yağını falan değiştiricem. Opel işi ile de uğraşanlar yapar bence Yorum bağlantısı
Bilal Say 12 Ağustos 2023 Paylaş 12 Ağustos 2023 Arkadaşlar selam Lacetti de gazı köklediğim zaman tekleme yapıyor Hem LPG hem de benzin de Sizce sebebi nedir? Otomatik şanzıman tereddüt te mi kalıyor acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 12 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2023 Bilal Say yazdı: Arkadaşlar selam Lacetti de gazı köklediğim zaman tekleme yapıyor Hem LPG hem de benzin de Sizce sebebi nedir? Otomatik şanzıman tereddüt te mi kalıyor acaba? arıza lambası yanıyor mu bazen yanmasa bile kod çıkıyor bağlandığında kontrol etmek gerek. eğer birşey yoksa ateşlemeyi kontrol ettirmeli şanzımanın yapacağını düşünmüyorum vitese ya geçer ya geçmez arası yok çünkü Yorum bağlantısı
Bilal Say 21 Ağustos 2023 Paylaş 21 Ağustos 2023 Arkadaşlar, Lacetti nin tekleme problemini çözemedik. Bujileri buji kablosu, kam mili sensörü, ezantirik mil sensörü, bobin değişti. Fakat problem çözülmedi. Araç pedalda verdiğim baskıya karşılık veremeyince tekleme yapıyor. öksürüyor. Ayrıca, geri vites te, bazen kırmızı ışıkta beklerken, bazen de yeni kalkış yaptıktan sonra düşük bir hızda seyrederken bir anda istop diyor. Bu 2 arızanın sebebi ne olabilir? Bu 2 arıza nın kök sebebi aynı mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Bilal Say 7 Şubat 2024 Paylaş 7 Şubat 2024 Selam arkadaşlar, Laccetti yi satıyorum. https://shbd.io/s/RWMPO5bN Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2024 Paylaş 7 Şubat 2024 Bilal Say yazdı: Selam arkadaşlar, Laccetti yi satıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-otomatik-chevrolet-lacetti-sedan-2007-benzin-pluslpg-1153342823/detay/ Araç sizin mi.. İlanda Fatih D ismi var.. Yorum bağlantısı
Bilal Say 7 Şubat 2024 Paylaş 7 Şubat 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Araç sizin mi.. İlanda Fatih D ismi var.. Araç benim, Kayın biraderim in hesabından yayınladım. Araç ile alakalı merak ettiklerinizi 05397844251 numaralı telefonu arayarak öğrenebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2024 Paylaş 7 Şubat 2024 Bilal Say yazdı: Araç benim, Kayın biraderim in hesabından yayınladım. Araç ile alakalı merak ettiklerinizi 05397844251 numaralı telefonu arayarak öğrenebilirsiniz. Güzel.. Ancak burası başka bir arkadaşımızın araç kosunu Burada satış ilanı nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Bilal Say 7 Şubat 2024 Paylaş 7 Şubat 2024 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel.. Ancak burası başka bir arkadaşımızın araç kosunu Burada satış ilanı nasıl olacak. Bu sayfa 34EMB55 plakalı Lacetti için açıldığından buradan paylaştım. Uygun olmayan bir davranış olduğunu düşünmüyorum. 7 Şubat 2024 tarihinde Bilal Say tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Şubat 2024 Paylaş 7 Şubat 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel.. Ancak burası başka bir arkadaşımızın araç kosunu Burada satış ilanı nasıl olacak. Konudaki lacetti ile ilandaki aynı araba 😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2024 Paylaş 7 Şubat 2024 Bilal Say yazdı: Bu sayfa 34EMB55 plakalı Lacetti için açıldığından buradan paylaştım. Uygun olmayan bir davranış olduğunu düşünmüyorum. Bu araç Mehmet Cihat'ın Lacetti mi. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 7 Şubat 2024 Yazar Paylaş 7 Şubat 2024 ben niye ilanı açamıyorum. bu arada hayırlı olsun Mehmet Ozyurek yazdı: Bu araç Mehmet Cihat'ın Lacetti mi. evet abi ben bir arkadaşıma sattım, onlardan bilal beye geçmiş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 7 Şubat 2024 Yazar Paylaş 7 Şubat 2024 ayrıca bilal bey bu aracın kaputu boyalı ben boyattım konuda resimleride var 1 Yorum bağlantısı
Bilal Say 8 Şubat 2024 Paylaş 8 Şubat 2024 Mehmet Cihat yazdı: ayrıca bilal bey bu aracın kaputu boyalı ben boyattım konuda resimleride var Dikkatimden kaçmış, Expertiz raporundan kontrol ettim. Güncelledim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts