Mehmet Cihat 6 Kasım 2019 Yazar Paylaş 6 Kasım 2019 Akşam akşam iki arabanın pcv valfini ve hortumunu değiştirdik meğer çalışmıyormuş bizimkide 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Mehmet Cihat yazdı: meğer çalışmıyormuş ne işe yarıyor? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 7 Kasım 2019 Yazar Paylaş 7 Kasım 2019 ne işe yarıyor?Karter havalandırma valfi motordaki vakuma göre üst kapak içindeki yağ buharı vs. Motorun içine alıyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Mehmet Cihat yazdı: Sani Gerşon yazdı: ne işe yarıyor? Karter havalandırma valfi motordaki vakuma göre üst kapak içindeki yağ buharı vs. Motorun içine alıyor. Peki her araçta var mı bu meret? Mesela Honda Civic'te Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 8 Kasım 2019 Yazar Paylaş 8 Kasım 2019 Özbeklerden bugün gelen paket [emoji1787] Emre Şimşek yazdı: Peki her araçta var mı bu meret? Mesela Honda Civic'te[emoji4] Varmış abi üst kapaktan manifolda giden bi hortum var 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Merso olmaya çalışan şevi,Mehmet Logolar ışıklı mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 8 Kasım 2019 Yazar Paylaş 8 Kasım 2019 Merso olmaya çalışan şevi,Mehmet Logolar ışıklı mı?Değil abi vites topuzu ışıklı Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 9 Kasım 2019 Yazar Paylaş 9 Kasım 2019 Yine ruslardan gördüğüm bir projeyi hayata geçirdinim. Resimdeki montaj parçalarının çizimlerini, lazer kesim ve bükme işlemini, boyamasını forumdan Erdal abi yaptı. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.Lada vega sw bagaj amortisörü 25 tl Aparatlardan birini araç tarafındaki iki saplamaya takıyoruz. Zaten parça buraya göre çizildi. Ve somunlarla sıkıp yalıtım malzemesinde ufak bir kesik atıp montajı tamamlıyorız.Kaput izolasyonunu söküyoruz ve montaj aparatını perçin yardımı ile kaputa monte ediyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 9 Kasım 2019 Yazar Paylaş 9 Kasım 2019 Amortisörü bu iki aparat arasına takıyoruz ve işlem bu kadar artık kaputumuz amortisörlü ve eskisindrn daha fazla açılıyor Videosu 5 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Satılık mı? [emoji12][emoji41][emoji41] Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 10 Kasım 2019 Yazar Paylaş 10 Kasım 2019 Focusta hep heves etmiştim almak nasip olmamıştı ışıklı vites topuzunu. Bu arabayı aldığımdan beri görüyordum özbeklerde bu topuzu ama Türkiyeye gönderen doğru düzgün bir site bulamamıştım.Daha önce alışveriş yaptığım bir siteye rica ettim oda temin edip satışa açtı bende bu vesile ile almış bulundum. Yanında yeni tip chevrolet logolarını da aldım. Eski tip logo bu aracın üzerinde de bu vardı sarı kısımlar solmuştu ben kaplatmıştım siyah rengeYenisi buEski logoyu yerinden söktüm kalan yapışkan maddeyi tiner yardımı ile temizledim.Yenilerini yerlerine yapıştırdım işlem bu kadar 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 10 Kasım 2019 Yazar Paylaş 10 Kasım 2019 Vites topuzu montajını resimleyemedim. Kablosunu soketli yaptım ve vites koluna bir makaron geçirip kabloyuda onun içinden geçirdim. 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 Su kaput amortisoru eski arabada vardi, gercekten elit arac gostergesi. Bu arabaya da yapmayi istiyorum esasinda. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 10 Kasım 2019 Yazar Paylaş 10 Kasım 2019 Su kaput amortisoru eski arabada vardi, gercekten elit arac gostergesi. Bu arabaya da yapmayi istiyorum esasinda.Abi dacia sanderomda bile vardı sonra megane 3 te vardı alışkanlık oldu 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Kasım 2019 Paylaş 10 Kasım 2019 Kaput amortisörünün sonradan yapılmasındaki tek eksi yön, mühendisliği düzgün tasarlanmamışsa kaputta bel yapabilir, bir süre sonra boyayı çatlatabilir. Bunların haricinde, müthiş bi rahatlık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 10 Kasım 2019 Yazar Paylaş 10 Kasım 2019 Kaput amortisörünün sonradan yapılmasındaki tek eksi yön, mühendisliği düzgün tasarlanmamışsa kaputta bel yapabilir, bir süre sonra boyayı çatlatabilir. Bunların haricinde, müthiş bi rahatlık.Bayağıdır kullanıldığı için ysptım bende. Olumsuz dönüş olmamış 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 18 Kasım 2019 Yazar Paylaş 18 Kasım 2019 Yedek anahtarımı sustalı tipe çevirmek için aliexpress üzerinden anahtar kabı sipariş etmiştim bugün ulaştı.Anahtarcıda ucunu açtırıp denemesini yaptım anahtar faal 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 19 Kasım 2019 Yazar Paylaş 19 Kasım 2019 Aliexpressten endoskop kamera satın aldım 25 lira gibi bir fiyatı vardı. Geçen gül elime ulaştı. Bende hazır kamera varken hep merak ettiğim pistonlar subaplar ve katalizörü bir görüntüleyeyim istedim. Pistonlar ve katalizörü görüntülemek kolay oldu ama subaplar için kamera ucuna bir ayna aparatı takıp azda olsa görebildim. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Nereden girdin Mehmet [emoji848][emoji41] Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 19 Kasım 2019 Yazar Paylaş 19 Kasım 2019 Bujileri ve oksijen sensörünü sökmemiz gerekiyor tabi ki. Bujilerin durumu bu şekilde 20 25 bin olmuştur değişeli genel olarak temiz. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Su ozbek sitesinde bize gore biseyler var midir [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 19 Kasım 2019 Yazar Paylaş 19 Kasım 2019 Su ozbek sitesinde bize gore biseyler var midir [emoji16]Bakmak lazım [emoji3][emoji1787] Yorum bağlantısı
Recommended Posts