Mehmet Cihat 30 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2019 6 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Mehmet bu ürün güzelmiş, nereden temin edebilirim? 16 dakika önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı: 5 saat önce, Mehmet Cihat yazdı: Link atacağım abi 18 tl idi AliExpressten aldım. Vw logolu geldi Güzelmiş. Golfte pandizot altında bezer kanca vardır. Leonda yok. Ancak pandizot iki parça epey kalın. Ben de alayım. Vidalarım. Olmadı kumaşı biraz aralayıp sunfixlerim. Linki bekliyorum https://www.aliexpress.com/item/32809350007.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.36df4c4dJWMGba Malzeme üzerinde vw logosu da vardı fakat eritilmiş ilginç geldi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 5 dakika önce, Metin Akbal yazdı: 12 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bizim araçta varmı bu naneden Muhtemelen yoktur abi. Bagaj pandzotuna bir bak. Yoksa da takilir. VW orijinal parcalarinda vardi. 6 dakika önce, Mehmet Cihat yazdı: var olması lazım octaviada görüp beğendim bende abi Bakayım yarın Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 3 Haziran 2019 Yazar Paylaş 3 Haziran 2019 Otomatik vites koluna körük yapmaya çalıştık sizce nasıl olmuş ?Ayrıca kaporta ve yan aynalar arasındaki contaları sipariş etmiştim onlarda gelmişVites kolunun sola dayalı kalması için olan yay aldığımdan beri kopukmuş, söktüğüm zaman öyle bir yay olduğundan haberdar oldum. Onuda sipariş ettim ve montajını yaptım 4 Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 3 Haziran 2019 Paylaş 3 Haziran 2019 Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat orjinal hali daha güzel bence... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 3 Haziran 2019 Yazar Paylaş 3 Haziran 2019 orjinali nasıldi kiBu şekilde 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Haziran 2019 Paylaş 3 Haziran 2019 Orjinali de güzel, körüklüsünü de beğendim. PRDN kısmı bi makyaj geçirecek mi? Yazılar kabarmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 3 Haziran 2019 Yazar Paylaş 3 Haziran 2019 Orjinali de güzel, körüklüsünü de beğendim. PRDN kısmı bi makyaj geçirecek mi? Yazılar kabarmış.Boya yapacağım harfleri maskeleyip ama hep zaman gerekiyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Haziran 2019 Paylaş 3 Haziran 2019 10 dakika önce, Mehmet Cihat yazdı: Boya yapacağım harfleri maskeleyip ama hep zaman gerekiyor Yenisi yok mu? Onlar laser baskı sanırım, boyanınca hatlar o kadar keskin olmayacaktır? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Haziran 2019 Paylaş 3 Haziran 2019 Eski hali daha güzel ama uygulama da kötü değil. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 3 Haziran 2019 Yazar Paylaş 3 Haziran 2019 Yenisi yok mu? Onlar laser baskı sanırım, boyanınca hatlar o kadar keskin olmayacaktır?Orjinalide boyaydı da gri olduğu için sticker yapmıştım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 4 Haziran 2019 Yazar Paylaş 4 Haziran 2019 Bagajdaki aydınlatmayı söküp yerine yenisini yaptım 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Haziran 2019 Paylaş 4 Haziran 2019 Adam windows gibi güncelliyor arabayı. 4 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Haziran 2019 Paylaş 5 Haziran 2019 Karoser halinde bir araci bizim foruma verecekler, alin bunu istediginiz gibi yapin diyecekler bakin bakalim ne deli fikirler , ne fonksiyonel araclar cikar anlatamam... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 13 Haziran 2019 Yazar Paylaş 13 Haziran 2019 Isik sondu mu?Tekrar yanmadı mıknatıs sanırım bu sensör üzerinde metal tozları vardı Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Haziran 2019 Yazar Paylaş 15 Haziran 2019 Bagaj içindeki kaplamaları söktüm. Sağ stoptan su giriyormuş içeriye. Sağ taraf aşırı kirliydi. O kısımdan bir kazası olduğu tamirat izlerinden belli.Stopun altına silikon sıkmışlar fakat tutmamış.Amacım nasıl olsa kaplamanın altında görünmüyor diye bırakılan kabloları toplamak. Kaplama halıları yıkamak ve su girişini engellemek.Öncelikle halıları yıkadım. Önü ve arkası leş gibiydi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Haziran 2019 Yazar Paylaş 15 Haziran 2019 Kamera ve park sensörü kablolarını toparladım. Boşta olan park sensörü kutusunu ve buzzerini çift taraflı bantla yapıştırdım. Sıyırarak bağlanan kabloları scotch lock ile düzelttim.İçerisi olabildiğince temizlendi. 3d orange degreaser kullandım temizlik için. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 16 Haziran 2019 Yazar Paylaş 16 Haziran 2019 Su alan stop lambasını söktüm. Burası kazadan dolayı sökülmüş işlem görmüş. Toplarken de silikon sürülmüş fakat stopun dibinden su girmeyi başarmış. Silikonu olabildiğince temizledim daha sonra ipa ile temizleyip gri renk dayson ile silikonu yeniledim.Stopu yerine taktıktan sonra AliExpressten aldığım klipslerle döşemeleri yerine taktım.Bagaj zeminini de yerine oturtup yeni aldığım halıfleks ile bagaj halısı yapmaya çalıştım ve bagajın şekline göre kestim. Bagajla olan serüvenim burada son buldu Aldığımdan beri yerine tam oturmamış olan tamponu da biraz dayson ile yapıştırdım. 10 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Haziran 2019 Paylaş 16 Haziran 2019 Eline sağlık, dediğim gibi bu adamdan araba alınır [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 16 Haziran 2019 Paylaş 16 Haziran 2019 Park sensörünün çift taraflı bantı zamanla salmaz umarım. Ben çamurluk içinde en alta çift taraflı bantla yapıştırdım. Bagajı için benim de döşeme almam gerekicek simit tüpe geçince. Suanki kesilmiş tüpün şekline göre. Acaba ne kadara aldınız internetten mi sanayiden mi bir de ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 16 Haziran 2019 Yazar Paylaş 16 Haziran 2019 Park sensörünün çift taraflı bantı zamanla salmaz umarım. Ben çamurluk içinde en alta çift taraflı bantla yapıştırdım. Bagajı için benim de döşeme almam gerekicek simit tüpe geçince. Suanki kesilmiş tüpün şekline göre. Acaba ne kadara aldınız internetten mi sanayiden mi bir de ?Daha önce bagajın şekline göre MDF kestirmiştim daha önceden şimdi sadece ekstra halıfleks kestim. Bant bırakırsa başka çaresine bakarız belki biraz dayson ile yapıştırırım 1 Yorum bağlantısı
Yalçın Filiz 16 Haziran 2019 Paylaş 16 Haziran 2019 Hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesinOtomatik şanzuman bakımlı ise kullanımda büyük konfor sağlar sürücüye Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Haziran 2019 Paylaş 16 Haziran 2019 Bu halı iyi miymiş? Ne diyeceğiz bundan isterken? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 16 Haziran 2019 Yazar Paylaş 16 Haziran 2019 1 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Bu halı iyi miymiş? Ne diyeceğiz bundan isterken? bildiğin halıfleks kalıbı çıkardım şimdi kenarlarına overlok yaptırıcam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts