Adnan Çakır 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 Her yer delik deşik olmuş ,eline sağlık . 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 Yok yok alınmaz okadar kurcalıyor ki sana yapacak birşey birakmiyorTamam işte, tam benlik. Ayna altı LED yapılacak vakit bulamıyorum, hazır yapılmış nersey 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 Ne kadar işlevsel bir Lacetti. Yaptığın her şeyi çok beğeniyorum.. Eline sağlık. Güzel günlerde kullan.. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 Yok mu yeni başka birşeyler [emoji848][emoji102][emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 11 dakika önce, Adnan Çakır yazdı: Yok mu yeni başka birşeyler Bildiğin birşey mi var Yoksa Adnan abi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 Dıley dıley dıley dıley [emoji16] Masallah herbisiylwr islevsel. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 Bildiğin birşey mi var Yoksa Adnan abiİki kişinin bildiği sır, sır değildir 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Aralık 2018 Paylaş 29 Aralık 2018 Bende hala patlak park ampülünü değiştireceğim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 30 Aralık 2018 Yazar Paylaş 30 Aralık 2018 Bugün de uygun fiyata elimize geçen kafalık monitörünü monte ettim. Şimdilik eşim takılıyor, ilerde oğlana devrederiz 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 30 Aralık 2018 Paylaş 30 Aralık 2018 Maşallah eline sağlık [emoji106][emoji378] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2018 Paylaş 30 Aralık 2018 iç mekandaki değişimlere bayılıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 6 Ocak 2019 Yazar Paylaş 6 Ocak 2019 Özbekistandan sipariş verdiğimiz iç kapı kolu ambiyans ledleri, tavan lambası için hazırlanmış ledler ve benzin deposunun içinde bulunan filtre geldi. Arkadaşım içinde araca göre soketi hazır olan cam kaldırma modülü ve bardaklıklar için ledler aldım.MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHemen ön ve arka lambaları söküp yerine yeni ledleri taktım.MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHerşey hazır MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 9 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ocak 2019 Paylaş 6 Ocak 2019 Hersey guzel ilerliyor birde tapatalk imzamisi kapatirsak 10 numara olacak [emoji16] Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 6 Ocak 2019 Yazar Paylaş 6 Ocak 2019 Bir saat önce, Metin Akbal yazdı: Hersey guzel ilerliyor birde tapatalk imzamisi kapatirsak 10 numara olacak telefon yazılımını değiştirdim yeniden tapatalk yükleyince açılmış hemde bir mesajda 3 tane 😀 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 10 Ocak 2019 Yazar Paylaş 10 Ocak 2019 Aracı aldığımdan bu yana benzin lambası yanmıyordu. Araştırmalarım sonucu şamandıranın yanında bulunan termistör aracılığı ile lambanın yanması sağlanıyor. Çoğu eski araçta bu şekilde imiş. Özellikle japon kore araçlarda. Kendimi durduramadım hemen sipariş verip akşam iş çıkışı tamirini yaptım. Evde biraz benzin kokusundan başka problem yaşamadık )Pompa şamandıra vs hepsi bir yerde zaten, arka koltuğu kaldırıp bu kısmı söktüm.Geçen gün aldığımız depo içi filtreyi de fırsattan istifade değiştirdim.Benzin lambasını yakan parça bu içerisinde 1k ntc termistör var. İçerisindeki çürüyüp kopmuş. Kılıfı açıp içerisine yeni aldığımız termistörü monte ediyoruz. Montajdan sonra multimetre ile kısa devre kontrolü yapmak iyi olur aksi halde sürekli yanar benzin lambanız Ters sırayla topluyoruz ve mutlu son 7 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Ocak 2019 Paylaş 10 Ocak 2019 Eline koluna sağlık, araç resmen evrim geçirmiş, imrenerek izliyorum. Ben de çocuk var diye bahane edip yıkamaya bile götüremiyorum aracı, adamın küçük bebeği var, arabaya yapmadığı kalmadı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Ocak 2019 Paylaş 10 Ocak 2019 Ondan sonra donanimli araba para etmez yurdum insani anlamaz ki. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2019 Paylaş 10 Ocak 2019 Ledleri çok beğendim Çok güzel çalışmışlar.. Önceden ben de öyle yapardım 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Ocak 2019 Paylaş 10 Ocak 2019 Lacetti, araba olalı böyle ilgi görmemiştir herhalde. Yine harika bir çalışma olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ocak 2019 Paylaş 10 Ocak 2019 Depo içi filtre çok iyiymiş. Nereden temin ediyorsunuz bu tip "ince" parçaları? Ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Ocak 2019 Paylaş 10 Ocak 2019 Depo içi filtre çok iyiymiş. Nereden temin ediyorsunuz bu tip "ince" parçaları? Ellerinize sağlık.Dış güçler ile irtibatı var, bulaşmayın bu adama, çok tehlikelidir kendisi [emoji16] 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 10 Ocak 2019 Yazar Paylaş 10 Ocak 2019 10 saat önce, Cem Işık yazdı: Eline koluna sağlık, araç resmen evrim geçirmiş, imrenerek izliyorum. Ben de çocuk var diye bahane edip yıkamaya bile götüremiyorum aracı, adamın küçük bebeği var, arabaya yapmadığı kalmadı. Bir kaç saat bakıcılık yapıp izin koparıyoruz abi Teşekkür ederim. 10 saat önce, Metin Akbal yazdı: Ondan sonra donanimli araba para etmez yurdum insani anlamaz ki. Uğraştığınla kalıyorsun abi 9 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ledleri çok beğendim Çok güzel çalışmışlar.. Önceden ben de öyle yapardım Teşekkür ederim abi biraz fazla parlak oldu ama belki ileride bir direnç eklemek gerekebilir 8 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı: Lacetti, araba olalı böyle ilgi görmemiştir herhalde. Yine harika bir çalışma olmuş... Teşekkür ederim 7 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Depo içi filtre çok iyiymiş. Nereden temin ediyorsunuz bu tip "ince" parçaları? Ellerinize sağlık. Rusya ve Çinde bu araba çok satıldığı için Aliexpresste ve Rusya'da böyle incik boncuğu var. Ben Özbekistan'dan yaptığım alışverişte aldım 1 dolar civarı bir fiyatı vardı 7 saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Dış güçler ile irtibatı var, bulaşmayın bu adama, çok tehlikelidir kendisi 🤣 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 13 Ocak 2019 Yazar Paylaş 13 Ocak 2019 İç kapı kolu aydınlatmalarını monte ettim bugün. Kapılara uyarı reflektörlerini yapıştırdım 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts