Sefa Şerif 17 Kasım 2017 Paylaş 17 Kasım 2017 (düzenlendi) Volvo sağlamlığı dışında şimdi de çevre dostu olarak anılıyor. İsveçli marka okyanus çöplerini geri dönüştürerek yeni bir V90 ortaya çıkarttı. İşte detaylar... Özel bir versiyon olarak çıkartılan V90 Ocean Race‘e farklı aksesuarlar koyarakta dikkatleri üzerine çekiyor. Bence çevreye duyarlı her insanın dikkatini çekecek bir çalışma olmuş. Volvo’nun yeni yüz grafikleriyle çıkartılan V90 Cross Country, görsel olarak harika bir araç. Ocean Race oluşu, tampon alt kısımlarda başlatılan turuncu çizgilerle belli edilmiş. Okyanus materyelleri ile üretime alınan bu V90’da jant ve ölçü birimlerinde herhangi bir değişim yok. V90’nın arka kısmında da yine turuncu çizgiler var. Sonradan eklenen portatif aydınlatmalar da çıkarılabilir cinsten takılmış. Volvo V90 Cross Country’nin zaten güzel olan iç mekan yapısı, Ocean Race’e özel yine turuncu şeritlerle süslenmesi, kokpite hareket katmış. Gördüğümüz V90 versiyonun paspas ve taban döşemeleri projeye uygun olarak geri dönüştürülmüş Econyl kumaştan imal edilmiş. Koltuk döşeme renklerini beyaz veya siyah olarak seçme şansınız var. Emniyet kemerleri de turuncu renk düşünülmüş. Ocen Race versiyonda 2.0L 320 hp’lik T6 motor görev alacak. Volvo bu araçtan 3 bin adet üretecek. Ve sadece Amerika, Avrupa ve Japonya’da satışı gerçekleşecek. Ayrıca Volvo her sattığı arabadan sonra okyonus projesine 116 $ bağış yapacağını bildirdi. Kaynak: https://paratic.com/ 17 Kasım 2017 tarihinde Sefa Şerif tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Kasım 2017 Paylaş 17 Kasım 2017 Çok beğendim.. Sınırlı üretilmese çok satacak bir kasa bence.. Yorum bağlantısı
Sefa Şerif 17 Kasım 2017 Yazar Paylaş 17 Kasım 2017 5 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Çok beğendim.. Sınırlı üretilmese çok satacak bir kasa bence.. Bende çok beğendim. Kesinlikle çok satacak... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts