Murat Öngür 17 Kasım 2017 Paylaş 17 Kasım 2017 Mahmut Sayar yazdı: Merhabalar. N11.com'un 11.11 kampanyasıyla Nokian WR D4 ler hayli hesaplı oldu ve ilk defa Petlas dışında kışlık lastik almış oldum. Performansı övüldüğü kadar var mı bu kış göreceğiz. Lastikler bugün geldi yarın taktırmayı düşünüyorum fakat lastiklerde inside-outside yazmıyor. Her iki yüzde tek fark barkod ve barkodun sağ üstünde yer alan garip simge. Kanalların tahliye yönüne göre takılırsa bir taraf barkodlu oluyor, bu lastikler ile tecrübesi olan var mıdır? (Üstteki resimde barkod ve işaretler içte kalıyor. Fakat şu tahliye yönleri farklı.) (İşaret ve barkod bu şekilde.) Genişlet Nokian her şartta petlas dan daha iyi verim verecektir buna emin olun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Kasım 2017 Paylaş 17 Kasım 2017 Arif Aykın yazdı: Bu işaretler yönü mü belirtiyor acaba ben Çarşamba günü taktırdım lastiklerimi dün bu konuyu okuyunca şüphelendim bu işaretlerin hepside gidiş yönünde Yani ön tarafa doğru konumu doğru mu oluyor bu durumda. Giderken ses vs Yok yazlık lastiklerimden bile daha sessiz gibi geldi yazlıklar tamamen bitmişti 2013 üretimiydi zaten. Konforda gayet iyi geldi. Genişlet Aynen yön belirtiyor bunlar.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Kasım 2017 Paylaş 17 Kasım 2017 Eren Sağ yazdı: Asimetrik lastiklerde yön olmaz, iç dış olur. Yonden kastim suydu aslinda tek yon takiliyor ic dis yapilamiyor. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 19 Kasım 2017 Yazar Paylaş 19 Kasım 2017 Teşekkür ederim yorumlar için. Evet yöne göre takılıyor, şimdilik 300-400 km kadar test ettim ve psikolojik mi emin değilim araçta bir yumuşama, sürüşte güven artışı oldu. Karlar yağsın diye bekliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Kasım 2017 Paylaş 19 Kasım 2017 Mahmut Sayar yazdı: Teşekkür ederim yorumlar için. Evet yöne göre takılıyor, şimdilik 300-400 km kadar test ettim ve psikolojik mi emin değilim araçta bir yumuşama, sürüşte güven artışı oldu. Karlar yağsın diye bekliyorum. [emoji4]Psikolojik değil. Hava soğuk ve hem kışlık lastik hem de yeni lastik daha yumuşaktır. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 Şimdi bende merak ettim yarın taktiracagim. Lassa sw3 de yöne dikkat etmeye gerek varmı. Bir kuralı varmı. Altından çıkacak lastikler 750km de olacak. İşaretleme yapmalıyım yazın takarken yoksa farketmez mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 Lassa sw3 de yönlü bir lastik Akan. Yanakta da yönü gösteren bir ok gördüm ben. Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 Hiç incelemedim dikkat edeyim yarın buna ben Yorum bağlantısı
Akan Belen 22 Kasım 2017 Paylaş 22 Kasım 2017 Dün lastikleri taktirdim. Kaç tane lastikcidr baktım bildiğiniz kuyruk var. Burada bir anda hava soğudu onunda etkisi var tabiki. Paldır küldür is yapıyorlar resmen gıcık oldum. Çıkan lastikleri sordum osaretleyelim mi diye bana dediği lastikçi bilir takarken onları diyor. Nasıl bilecek se 1000km olmamış lastiği.Merak ettiğim konu lastik basınç sensörü var bende ama hiçbir uyarı vermedi. Acaba çalışmıyor mu diye aklıma geldi ama Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Kasım 2017 Paylaş 22 Kasım 2017 Akan Belen yazdı: Dün lastikleri taktirdim. Kaç tane lastikcidr baktım bildiğiniz kuyruk var. Burada bir anda hava soğudu onunda etkisi var tabiki. Paldır küldür is yapıyorlar resmen gıcık oldum. Çıkan lastikleri sordum osaretleyelim mi diye bana dediği lastikçi bilir takarken onları diyor. Nasıl bilecek se 1000km olmamış lastiği.Merak ettiğim konu lastik basınç sensörü var bende ama hiçbir uyarı vermedi. Acaba çalışmıyor mu diye aklıma geldi ama Tapatalktan goremiyorum profilinizi. Arabaniz neydi? Yorum bağlantısı
Akan Belen 30 Kasım 2017 Paylaş 30 Kasım 2017 Metin Akbal yazdı: Tapatalktan goremiyorum profilinizi. Arabaniz neydi?Toyota corolla Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Kasım 2017 Paylaş 30 Kasım 2017 Akan Belen yazdı: Toyota corollaLastik basinc sensoru siboplarda ise sikinti yasayabilirsiniz. Yerlerini bulmak icin ya sok tak olacak ya da adaptasyon yaptiracaksiniz. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 1 Aralık 2017 Paylaş 1 Aralık 2017 arkadaşlar petlas kış lastiği var. Ok ve rotation yazmıyor. inside Outside doğru takılmış.Bu yönsüz lastik mi demek Yorum bağlantısı
Tahir Ak 1 Aralık 2017 Paylaş 1 Aralık 2017 Mehmet Ozyurek yazdı: Görelim lastiği.. modeli ne ?akşama resim atayım abi Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Aralık 2017 Paylaş 1 Aralık 2017 Tahir Ak yazdı: arkadaşlar petlas kış lastiği var. Ok ve rotation yazmıyor. inside Outside doğru takılmış. Bu yönsüz lastik mi demek Genişlet Tam olarak yönsüz demek değildir, bu tip asimetrik lastik türü olarak geçer. Outside kısmı doğru olduğu taktirde herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir. İlgili açıklama: https://www.petlas.com.tr/asimetrik-lastik Yorum bağlantısı
Tahir Ak 1 Aralık 2017 Paylaş 1 Aralık 2017 Koray Demir yazdı: Tam olarak yönsüz demek değildir, bu tip asimetrik lastik türü olarak geçer. Outside kısmı doğru olduğu taktirde herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir. İlgili açıklama: https://www.petlas.com.tr/asimetrik-lastikteşekkürler. bendeki lastik de aynı desen bir anlam vermemiştim . hayırlı cumalar Yorum bağlantısı
Recommended Posts