Mehmet Ozyurek 23 Ocak 2018 Yazar Paylaş 23 Ocak 2018 Şu çıkışın tatlılığına bi bak.. Sanki oyun parkında oynuyor.. 4 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Ocak 2018 Paylaş 23 Ocak 2018 13 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Şu çıkışın tatlılığına bi bak.. Sanki oyun parkında oynuyor.. Android teybi de takalım, rampa çıkarken youtube a felan bakarsın... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2023 Yazar Paylaş 7 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Şu çıkışın tatlılığına bi bak.. Sanki oyun parkında oynuyor.. Hey yavrum ya.. ne güzel qashqai idi.. Dere tepe demez, yola çıkınca da 240 a kadar çıkardı.. Bunu da Fatih Başkan vermişti bana. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Hey yavrum ya.. ne güzel qashqai idi.. Dere tepe demez, yola çıkınca da 240 a kadar çıkardı.. Bunu da Fatih Başkan vermişti bana. Artık sende Fatih başkana bir kıyak yaparsın. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2023 Yazar Paylaş 7 Kasım 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Artık sende Fatih başkana bir kıyak yaparsın. Başkana feda olsun. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Hey yavrum ya.. ne güzel qashqai idi.. Dere tepe demez, yola çıkınca da 240 a kadar çıkardı.. Bunu da Fatih Başkan vermişti bana. ne vereyim abime ne güzel günlerdi değişelim derdik para bile sormazdık 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2023 Paylaş 7 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunu da Fatih Başkan vermişti bana. ekspertizini ben yapmıştım, marşına bile basmadım, şööllle kaputu şap şapladım güzel bu dediydim Fatih Keskin yazdı: ne vereyim abime ne güzel günlerdi değişelim derdik para bile sormazdık grandla yalıda köpüklü salep içmeler... hey gibi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts