Köksal Yılmaz 14 Kasım 2017 Yazar Paylaş 14 Kasım 2017 Noldu bizim fındıklar madem hemşeriyizSalçanın yanında duruyor Yorum bağlantısı
Hasan Ekşi 14 Kasım 2017 Paylaş 14 Kasım 2017 Köksal, çok güzel anlatım. Aynı aracı aktif olarak kullanan biri olarak anlattıklarına tamamen katılıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 15 Kasım 2017 Paylaş 15 Kasım 2017 2017 dizel otamatik full paketi 270 bin tl gibi rakamlara ulaşsada donanım genişlik olarak tam bir aile aracı.çık uzun yola rahat rahat ailecek gez.... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 15 Kasım 2017 Paylaş 15 Kasım 2017 Elinize sağlık, özellikle kullanıcı yorumlarıyla doyurucu bir "otobüs" testi olmuş. Testi okudukça satın alma isteğim yükseldi, satılık mı? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Kasım 2017 Yazar Paylaş 15 Kasım 2017 3 dakika önce, Ahmet Ertugay yazdı: Elinize sağlık, özellikle kullanıcı yorumlarıyla doyurucu bir "otobüs" testi olmuş. Testi okudukça satın alma isteğim yükseldi, satılık mı? Teşekkür ederim, aslında şu son mtv ve yakıt zamlarından sonra satayım diyorum ama arabayı görüp binince vazgeçiyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Kasım 2017 Paylaş 15 Kasım 2017 Fordlarda en beğendiğim olay krom kokpit detayları. İncelemene bereket 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 2 Aralık 2017 Paylaş 2 Aralık 2017 (düzenlendi) S-Max çok güzel bi araç. Yeni kasası da bi harika olmuş. 2 Aralık 2017 tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Emeğine sağlık Köksal. S max hakkında bilgi almak isteyen için referans olabilecek bir inceleme konusu olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Ozan Coşkunserçe 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Webasto'yu sonradan mı taktırdınız? Ne kadara mal oldu? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Webasto'yu sonradan mı taktırdınız? Ne kadara mal oldu?Ptc ile karıştı sanırım, webasto yok diye biliyorum ben. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Aralık 2017 Yazar Paylaş 4 Aralık 2017 Webasto'yu sonradan mı taktırdınız? Ne kadara mal oldu?Ptc ile karıştı sanırım, webasto yok diye biliyorum ben.Doğru, webasto yok ptc ile karıştırmışım Yorum bağlantısı
Recep Demirci 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Gayet güzel anlatım olmuş bir an SMax alasım geldi lakin tipi biraz alışmak gerekecek galiba. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Gayet güzel anlatım olmuş bir an SMax alasım geldi lakin tipi biraz alışmak gerekecek galiba.Şehir içi otobüslere bakarak alışabilirsin. Otobüs bu 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Şehir içi otobüslere bakarak alışabilirsin. Otobüs bu [emoji4] Köksal'a gönderdiğin kasko mail başlığını duyunca kramp girdi hepimize 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Çok mu yüksek kaskosu Bir de park ederken sıkışık trafikte giderken sorun yaşıyor musun, İstanbul gibi bir yerde park yeri bulabiliyor musun yazabilir misin @Köksal Yılmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Bir saat önce, Murat Sürücü yazdı: Bir de park ederken sıkışık trafikte giderken sorun yaşıyor musun, İstanbul gibi bir yerde park yeri bulabiliyor musun yazabilir misin @Köksal Yılmaz Yaşamaz.. Zira 4 kasa mondeodan kısa galiba araç Ama görüntü otobüs işte 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 41 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yaşamaz.. Zira 4 kasa mondeodan kısa galiba araç Ama görüntü otobüs işte Bunu demeyeydin eyiydi. Semaks konusu ikinci c5 vakası olma yolunda sanki. 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 C5 ile aynı kefeye konmaz. Biri otomobil öteki otobüs 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Aralık 2017 Yazar Paylaş 5 Aralık 2017 Çok mu yüksek kaskosu [emoji4] Bir de park ederken sıkışık trafikte giderken sorun yaşıyor musun, İstanbul gibi bir yerde park yeri bulabiliyor musun yazabilir misin [mention=24540]Köksal Yılmaz[/mention]Aksine Mk4 mondiden 3-5 cm kısa ve yüksek oturuş pozisyonu sayesinde park etmek ve kullanmak daha kolay Bunu demeyeydin eyiydi. Semaks konusu ikinci c5 vakası olma yolunda sanki.S max e yapışmaz cebeşin laneti, anca kedi ciğer olur, parayla değil bulunmuyor 2.eli [emoji3] 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 38 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: S max e yapışmaz cebeşin laneti, anca kedi ciğer olur, parayla değil bulunmuyor 2.eli Hakikaten piyasada neredeyse hiç yok. Ford değil de sanırsın Mazda üretiyor Her aile babasının hayali bence S Max ama itiraf edemiyorlar Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Aralık 2017 Yazar Paylaş 5 Aralık 2017 Hakikaten piyasada neredeyse hiç yok. Ford değil de sanırsın Mazda üretiyor [emoji3] Her aile babasının hayali bence S Max ama itiraf edemiyorlar [emoji4] Buluşma getirmedim ki akılları kalmasın, daha sis farı olmayan büyüklerimiz var 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Hakikaten piyasada neredeyse hiç yok. Ford değil de sanırsın Mazda üretiyor [emoji3] Her aile babasının hayali bence S Max ama itiraf edemiyorlar [emoji4] Ben ediyorum, iki çocuk ve yazın geniş bir aile olunca çok istiyorum ama makyajlı ve otomatik olacak, 120-130 bin e çıkmış fiyatları. Yorum bağlantısı
Recommended Posts