Köksal Yılmaz 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 Selamlar abiler, dostlar, Bikaç gündür park sensörü R ye takınca son kademede kesintisiz ötüyor. Önce kirdendir dedim ama sildiğim halde devam ediyor, neden olabilir? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 Birtanesi bozulmuş büyük ihtimalle. Tek tek fişleri çekilip denenecek. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 bazen sensörün tam oturmamasından, kablo kırıklığından da olabiliyor. fişleri söküp takmak işe yaramazsa sensörleri yuvalarından çıkarıp tekrar oturtarak denemenizde fayda var. olmadı sanırım bu hafta A101 e sensör geliyor 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 Bir yerde kısa devre vb. olabilir mi? Şasi yapıyordur belki? Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 Sensörlerin biri sizlere ömür. Arkadan tıklatan vs olduysa ondan olur genellikle. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 Selamlar abiler, dostlar, Bikaç gündür park sensörü R ye takınca son kademede kesintisiz ötüyor. Önce kirdendir dedim ama sildiğim halde devam ediyor, neden olabilir?Geri vitese tak ve hepsini sırayla elinle dinle. Titremeyen bozuktur 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 Park sensörünün açısında kayma varsa o da yapabilir. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 Komple sök at, ben öyle yaptım huzura kavuştum. 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Kasım 2017 Yazar Paylaş 13 Kasım 2017 1 saat önce, Serkan Toker yazdı: Komple sök at, ben öyle yaptım huzura kavuştum. Abi arkayı görmek yetmiyor duymak da lazım, malum uzun ve geniş araç 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 1 saat önce, Serkan Toker yazdı: Komple sök at, ben öyle yaptım huzura kavuştum. Sensörsüz olur mu ya 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 3 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Sensörsüz olur mu ya Ne sensör ne ben söyleyim. Gayet güzel oluyor, yalnız ben bilgi ekranının kabloları sökerken parmağıma dolayıp çektim biraz acıtıyor, sonrası dayanılmaz bir hafiflik. Anlatamam o derece.. 6 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Abi arkayı görmek yetmiyor duymak da lazım, malum uzun ve geniş araç Uzun mu, mk4 mondeodan kısa senin araba.. Sana büyük geliyordur, benim boy 1.80.. 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Kasım 2017 Yazar Paylaş 13 Kasım 2017 12 dakika önce, Serkan Toker yazdı: Ne sensör ne ben söyleyim. Gayet güzel oluyor, yalnız ben bilgi ekranının kabloları sökerken parmağıma dolayıp çektim biraz acıtıyor, sonrası dayanılmaz bir hafiflik. Anlatamam o derece.. Uzun mu, mk4 mondeodan kısa senin araba.. Sana büyük geliyordur, benim boy 1.80.. Benim araba 4,77, mk4 mondi de 4,84 abi pek fark etmez(ben en yüksekte kullanıyorum koltuğu) ama sensör iyidir son tahlilde, aslında double+kamera en güzeli. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 Komple sök at, ben öyle yaptım huzura kavuştum.Önümde f16 manevra yapacak, iner trafiği durdururum. Otoparka girecek değnekcilik yaparım 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 3 saat önce, Serkan Toker yazdı: Komple sök at, ben öyle yaptım huzura kavuştum. 1 2 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 Benimde başıma geldi, sensörlerden biri bozulmuştur. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Önümde f16 manevra yapacak, iner trafiği durdururum. Otoparka girecek değnekcilik yaparım İşte bu yüzden seviyorum seni.. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 13 Kasım 2017 Paylaş 13 Kasım 2017 Abi ekranlı modelse hangi sensörün veya hangi tarafın sıkıntılı olduğunu öğrenebilirsin.Mesela benim ekran sağ ve sol olarak gösteriyor.SAğ taraf hep ötmeye başladı diyelim. Geri vitese takıp sağ iki sensörü parmağımla kontrol ederim ikiside çalışıyor ise önce birini düzelmezse diğerini çıkartırım. Ben aracımda kendim monte ettiğimden (edemediğimden) çok kolay çıkıyor. Çerçevesi ve ortadaki sensörün bulunduğu yer ayrılıyor benim modelde ayırıp ıslak mendille silip geri takıyorum. Problem kalkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Kasım 2017 Yazar Paylaş 14 Kasım 2017 11 saat önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı: Abi ekranlı modelse hangi sensörün veya hangi tarafın sıkıntılı olduğunu öğrenebilirsin.Mesela benim ekran sağ ve sol olarak gösteriyor.SAğ taraf hep ötmeye başladı diyelim. Geri vitese takıp sağ iki sensörü parmağımla kontrol ederim ikiside çalışıyor ise önce birini düzelmezse diğerini çıkartırım. Ben aracımda kendim monte ettiğimden (edemediğimden) çok kolay çıkıyor. Çerçevesi ve ortadaki sensörün bulunduğu yer ayrılıyor benim modelde ayırıp ıslak mendille silip geri takıyorum. Problem kalkıyor. Ekran yok bende Yasin im, sadece bip-bip ötüyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Kasım 2017 Yazar Paylaş 28 Kasım 2017 Sensörü nisanda gittigidiyor üzerinden almıştım, satıcıya mesaj attım bozuldu diye yeni sensör gönderdi sağolsun, kargoyu da ödemiş. Sensörü değiştirince sorun da düzeldi. 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 2 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Sensörü nisanda gittigidiyor üzerinden almıştım, satıcıya mesaj attım bozuldu diye yeni sensör gönderdi sağolsun, kargoyu da ödemiş. Sensörü değiştirince sorun da düzeldi. Kim ise o satıcı, tüm iletişim bilgilerini 10 dakikaya kadar masamda istiyorum Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Kasım 2017 Yazar Paylaş 28 Kasım 2017 Kim ise o satıcı, tüm iletişim bilgilerini 10 dakikaya kadar masamda istiyorum https://profil.gittigidiyor.com/tuning-shop-istanbul 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Kim ise o satıcı, tüm iletişim bilgilerini 10 dakikaya kadar masamda istiyorum Muhteşem Keriz ve mahdumları co.ltd. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 En sorunsuz park sensörü, değdiği an öter 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 https://profil.gittigidiyor.com/tuning-shop-istanbul Masam dedim ekran demedim Muhteşem Keriz ve mahdumları co.ltd.Adam esnaf. Müşteriyi mağdur etmiyor. Sen öyle değilsin. 8 kilo altını arabama kadar taşımak zorunda kaldım bi hamal çağırmadın Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Kasım 2017 Yazar Paylaş 28 Kasım 2017 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Masam dedim ekran demedim Adam esnaf. Müşteriyi mağdur etmiyor. Sen öyle değilsin. 8 kilo altını arabama kadar taşımak zorunda kaldım bi hamal çağırmadın Mesai 15 dk sonra bitiyor, ocakbaşını da öğlen yaptın, daha beni neyleyecen? Yorum bağlantısı
Recommended Posts