İçeriğe Yönlendir

Park Sensörü Neden Sürekli Öter?

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Selamlar abiler, dostlar,

Bikaç gündür park sensörü R ye takınca son kademede kesintisiz ötüyor. Önce kirdendir dedim ama sildiğim halde devam ediyor, neden olabilir?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Birtanesi bozulmuş büyük ihtimalle. Tek tek fişleri çekilip denenecek. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

bazen sensörün tam oturmamasından, kablo kırıklığından da olabiliyor. fişleri söküp takmak işe yaramazsa sensörleri yuvalarından çıkarıp tekrar oturtarak denemenizde fayda var. olmadı sanırım bu hafta A101 e sensör geliyor;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Bir yerde kısa devre vb. olabilir mi? Şasi yapıyordur belki?  

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Sensörlerin biri sizlere ömür. Arkadan tıklatan vs olduysa ondan olur genellikle. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Selamlar abiler, dostlar,

Bikaç gündür park sensörü R ye takınca son kademede kesintisiz ötüyor. Önce kirdendir dedim ama sildiğim halde devam ediyor, neden olabilir?
Geri vitese tak ve hepsini sırayla elinle dinle. Titremeyen bozuktur
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
1 saat önce, Serkan Toker yazdı:

Komple sök at, ben öyle yaptım huzura kavuştum.

Abi arkayı görmek yetmiyor duymak da lazım, malum uzun ve geniş araç :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
1 saat önce, Serkan Toker yazdı:

Sensörsüz olur mu ya :)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
3 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Sensörsüz olur mu ya :)

Ne sensör ne ben söyleyim. Gayet güzel oluyor, yalnız ben bilgi ekranının kabloları sökerken parmağıma dolayıp çektim biraz acıtıyor, sonrası dayanılmaz bir hafiflik. Anlatamam o derece..

6 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Abi arkayı görmek yetmiyor duymak da lazım, malum uzun ve geniş araç :)

Uzun mu, mk4 mondeodan kısa senin araba.. :D Sana büyük geliyordur, benim boy 1.80.. :p

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
12 dakika önce, Serkan Toker yazdı:

Ne sensör ne ben söyleyim. Gayet güzel oluyor, yalnız ben bilgi ekranının kabloları sökerken parmağıma dolayıp çektim biraz acıtıyor, sonrası dayanılmaz bir hafiflik. Anlatamam o derece..

Uzun mu, mk4 mondeodan kısa senin araba.. :D Sana büyük geliyordur, benim boy 1.80.. :p

Benim araba 4,77, mk4 mondi de 4,84 abi pek fark etmez(ben en yüksekte kullanıyorum koltuğu) ama sensör iyidir son tahlilde, aslında double+kamera en güzeli.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Önümde f16 manevra yapacak, iner trafiği durdururum. Otoparka girecek değnekcilik yaparım
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
3 saat önce, Serkan Toker yazdı:

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Bir saat önce, Servet Aydın yazdı:

Önümde f16 manevra yapacak, iner trafiği durdururum. Otoparka girecek değnekcilik yaparım

İşte bu yüzden seviyorum seni.. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Abi ekranlı modelse hangi sensörün veya hangi tarafın sıkıntılı olduğunu öğrenebilirsin.Mesela benim ekran sağ ve sol olarak gösteriyor.SAğ taraf hep ötmeye başladı diyelim. Geri vitese takıp sağ iki sensörü parmağımla kontrol ederim ikiside çalışıyor ise önce birini düzelmezse diğerini çıkartırım.

Ben aracımda kendim monte ettiğimden (edemediğimden) çok kolay çıkıyor. Çerçevesi ve ortadaki sensörün bulunduğu yer ayrılıyor benim modelde ayırıp ıslak mendille silip geri takıyorum. Problem kalkıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
11 saat önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı:

Abi ekranlı modelse hangi sensörün veya hangi tarafın sıkıntılı olduğunu öğrenebilirsin.Mesela benim ekran sağ ve sol olarak gösteriyor.SAğ taraf hep ötmeye başladı diyelim. Geri vitese takıp sağ iki sensörü parmağımla kontrol ederim ikiside çalışıyor ise önce birini düzelmezse diğerini çıkartırım.

Ben aracımda kendim monte ettiğimden (edemediğimden) çok kolay çıkıyor. Çerçevesi ve ortadaki sensörün bulunduğu yer ayrılıyor benim modelde ayırıp ıslak mendille silip geri takıyorum. Problem kalkıyor. 

Ekran yok bende Yasin im, sadece bip-bip ötüyor

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Köksal Yılmaz

Sensörü nisanda gittigidiyor üzerinden almıştım, satıcıya mesaj attım bozuldu diye yeni sensör gönderdi sağolsun, kargoyu da ödemiş. Sensörü değiştirince sorun da düzeldi.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
2 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Sensörü nisanda gittigidiyor üzerinden almıştım, satıcıya mesaj attım bozuldu diye yeni sensör gönderdi sağolsun, kargoyu da ödemiş. Sensörü değiştirince sorun da düzeldi.

Kim ise o satıcı, tüm iletişim bilgilerini 10 dakikaya kadar masamda istiyorum

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
4 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Kim ise o satıcı, tüm iletişim bilgilerini 10 dakikaya kadar masamda istiyorum

Muhteşem Keriz ve mahdumları co.ltd.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Şimdi, Servet Aydın yazdı:

Masam dedim ekran demedim Adam esnaf. Müşteriyi mağdur etmiyor. Sen öyle değilsin. 8 kilo altını arabama kadar taşımak zorunda kaldım bi hamal çağırmadın

Mesai 15 dk sonra bitiyor, ocakbaşını da öğlen yaptın, daha beni neyleyecen?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...