İçeriğe Yönlendir

Bu da Benim Değerlim: Golf MK4 Tdi

Okay Kaygusuz

Recommended Posts

Okay Kaygusuz
Bir saat önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Güzel olmuş. Farı kimin yaptığını da fayanslardan anladık :) :) :) 

hahahhahha cok güldüm :) usta dün getirdide garajda taktık görelim dedim ufak bir sorun cıktı. cok aceleyle izin alıp inmiştim mesai saatinde geri söktük tamponu bile takmadım. p.tesi aksam iş cıkısı takcaz yeniden.

35 dakika önce, Selim Bilgin yazdı:

Golf 4 - Bora bende en özel yeri olan otomobillerden.

VW halen bu kasaların ekmeğini yiyor. TDI da yine bu kasalarda zirveye ulaşmıştı 1.9 PD versiyonları ile.

Zamanında abimde vardı Bora, gece içindeki mavi-kırmızı aydınlatma, koltuğunun kadifesi, sessizliği ve konforu halen bir çok C sınıfı otomobilde yok.

Güle güle kullanın. Lokma takımı da ayrı güzelmiş. :)

Ama bu kadar emek vermişsiniz, elinizden de geliyor, bir detaylı temizlik istiyor bence bu arkadaş. :)

çok sagolun güzel yorumlarınız dilekleriniz için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
15 dakika önce, Eren Gökmen yazdı:

Ellerinize saglik. Fotografllari hizliresime mi yukluyorsunuz?

tskler evet

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Cok gec kaldin cooook. Citalar ve kapi kollarinin israrla boyanmasi gerekiyor. Masallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ateş etmiş default_smile.png kim yaptı?
Ilker Kemal i koltugundan, Oktay Toker i fayansindan taniriz [emoji16]
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
(düzenlendi)

Zalım spec olmuş. İnsanın canı her gece araba sürmek ister. Sol şeritte çat çat sellektör atmak için inadına basmak ister. Yaşadık bunları hep :) :) 

Ampul balast ne kullanıldı Okay?

tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

maşallah çok yakışmış aylardır golf4 bakınıyorum ama hala bulamadım ve umudumu kaybettim... (önceliğim pd motordu)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
1 saat önce, Metin Akbal yazdı:

Cok gec kaldin cooook. Citalar ve kapi kollarinin israrla boyanmasi gerekiyor. Masallah.

hayırlısı kısmet buguneymiş. ben her araba üstünde en fazla 1 yıl bindigim için bunada alışınca artık satamamaya karar verince değerli harcamalar yapıyorum. kasımda 4.yılımız bitiyor 5ten gün alıyoruz :)

Bir saat önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Zalım spec olmuş. İnsanın canı her gece araba sürmek ister. Sol şeritte çat çat sellektör atmak için inadına basmak ister. Yaşadık bunları hep :) :) 

bilmiyorum ki.

Bir saat önce, Gökhan Albayrak yazdı:

Duvarda çizgi isteriz :) 

en kısa zamanda.

52 dakika önce, Emre Öğüt yazdı:

maşallah çok yakışmış aylardır golf4 bakınıyorum ama hala bulamadım ve umudumu kaybettim... (önceliğim pd motordu)

hayırlısı olsun pd motor kullanıcıları zorunlu kalmadıgı sürece satmıyorlar heleki benim gibi tüplü bir mk4ten dizele gectiyse.

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
(düzenlendi)
4 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı:

mustafa bunlar kullanılmıs

Gen7 valeo d3s xrnon kit xenon ampulde philips metla kasa d3s xenon,power led sinyal,roleli amerikan park. Hella bi-xenon mercek

tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Oo balast benimkilerle aynı. On numara balasttır. Benim ampuller Osram 4300K.

Kaça mal oldu sorması ayıp.

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
55 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Oo balast benimkilerle aynı. On numara balasttır. Benim ampuller Osram 4300K.

Kaça mal oldu sorması ayıp.

1400

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Senin dilin ne söylüyor[emoji44]
Ne sandin ya. Mercek fiyatlari 2 katina cikmis. Oem ampul balasti ucuza bulmak hak getire. Bence normal bir fiyat.
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Ne sandin ya. Mercek fiyatlari 2 katina cikmis. Oem ampul balasti ucuza bulmak hak getire. Bence normal bir fiyat.
En iyisi sarı lamba [emoji12][emoji12]
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Bende mesela D3S Audi kit var belkide su an fiyati 1000 liradir. Arabayi satarsam satmayi dusunmuyorum xenon kiti. Okay a tavsiyem o da satmasin.

En iyisi let xenon [emoji23]

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Pd130 halen ara ara bakarım kat iptal düz boru. Gazi bırakınca huuu çekerdi. Çok tatlı idi.farlar efsane olmuş r32 tampon replikasi bakardım.intercooler gözükecek

Maziden fenasi09619b5fb2f2b144439fd1b39e54367c.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Bende mesela D3S Audi kit var belkide su an fiyati 1000 liradir. Arabayi satarsam satmayi dusunmuyorum xenon kiti. Okay a tavsiyem o da satmasin.

En iyisi let xenon [emoji23]
Hazır yapılı far vardı 600 kağıt almadıydım , daha da alamam böyle olursa fiyatlar[emoji2]
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
12 saat önce, Furkan Bakırel yazdı:

Hazır yapılı far vardı 600 kağıt almadıydım , daha da alamam böyle olursa fiyatlaremoji2.png

Yapcak bişey yok son pişmanlık iyidir :D

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
13 saat önce, Metin Akbal yazdı:

En iyisi let xenon emoji23.png

arabayı satarken napcam ben anlamadım ki.

12 saat önce, Selim Bilgin yazdı:

Maşallah, farlar şahane olmuş. 👍

eyvallah sagolun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Şimdi, Okay Kaygusuz yazdı:

arabayı satarken napcam ben anlamadım ki.

Ampülü balasti satma bixenon düşüncen olursa tekrardan elindeki kiti kullanırsın maliyetin yarı yarıya düşer ;)

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
13 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı:

Pd130 halen ara ara bakarım kat iptal düz boru. Gazi bırakınca huuu çekerdi. Çok tatlı idi.farlar efsane olmuş r32 tampon replikasi bakardım.intercooler gözükecek

Maziden fenasi09619b5fb2f2b144439fd1b39e54367c.jpg

intercolor büyütmeye gelecek yaz yapacagım bir color 800 tl borular felan derken 300tl r32tampn 800 tl boyası var bunun derken 2500 keş lazım. gelecek yaza muhtesem girecegim. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...