Okay Kaygusuz 24 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2020 (düzenlendi) Sonunda citalari boyamaya karar verdim bi anlık oldu zaten. Arkadaşımın egsozcu dukkanina gitmistim otururken bi baktim karsida boyacı var hem rutus boyasi aldim hemde astar boya sprey yaptirdim. Basladim ise. 24 Temmuz 2020 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 24 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2020 Bazi yerleri beceremedim sprey fazla basili tuttum ayni yerde galiba 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Temmuz 2020 Paylaş 24 Temmuz 2020 Guzel olacak. Bi 17 jant lazim, bunlari kislik kullanmali 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 24 Temmuz 2020 Paylaş 24 Temmuz 2020 eline saglik ama maskeleme alanindan spreyi cok yakin tuttugun belli oluyor. bu da haliyle akma veya bozuk yuzey olusmasina neden olur. ne kadar uzaktan puskurtursen o kadar saglikli bi calisma olur Bazi yerleri beceremedim sprey fazla basili tuttum ayni yerde galiba 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 25 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2020 Metin 17 diyonda simdi 17yi taktim o son resimdeki otoparktaki ondeki demire bu sekilde degiyor. 17 takinca mecbur basmak lazim ozamanda evin garajına isyeri garajina giremem. O zor pasifik guzel. Coşku Mert yazdı: eline saglik ama maskeleme alanindan spreyi cok yakin tuttugun belli oluyor. bu da haliyle akma veya bozuk yuzey olusmasina neden olur. ne kadar uzaktan puskurtursen o kadar saglikli bi calisma olur Bidahakine aklım da ders tecrübe oldu. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 25 Temmuz 2020 Paylaş 25 Temmuz 2020 abi jantın çok güzel bence ve çıtalarda grinin kötüsü siyahın iyisinden iyidir ama kapı kolları öksüz kalmış gibi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 25 Temmuz 2020 Paylaş 25 Temmuz 2020 Bence de kapı kollarını es geçmemeliydin. Söküp boyarsan tertemiz çıkar. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 27 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2020 Umut Taşlı yazdı: abi jantın çok güzel bence ve çıtalarda grinin kötüsü siyahın iyisinden iyidir ama kapı kolları öksüz kalmış gibi Onuda baska bahara biraktim Mustafa Arıkan yazdı: Bence de kapı kollarını es geçmemeliydin. Söküp boyarsan tertemiz çıkar. Sokmem ustunden boyarsam boyarim o panzoit sokmek beni öldürüyor. Dün pazar değmesin mesaime nazar garajimda 2 araba bora kalorifer sunger atma problemi yaptim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Kollar dışarıdan sökülüyor diye biliyorum. Kapı sökülmeye gerek kalmıyor Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 27 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Kollar dışarıdan sökülüyor diye biliyorum. Kapı sökülmeye gerek kalmıyor Salla. 9 agustosta rota olusturdum manisa ya yolculuk. Kalorifer sunger atma problemi icin 6.7 müşteri ayarladim. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 28 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2020 Dün aksam golf4 yaptim Kalorifer sünger atiyormus Birde ayaklara havayi vermiyormus teli yerinden cikmis cikmasina sebep olan on gogusteki izgara kirilip iceriye mekanizmanin icine dusmesi olmus cok ugrastirdi ama hakkimida verdi müşteri 300tl verdi. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 30 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2020 Biraz önce bora aracin radyatör degisimi yaptim Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 3 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2020 Kendi aracima hava emis yaptim daha doğrusu, birisinde gordum aklima yatti evde de bos bos durana kadar. Boru tamponun ısi sensor yuvasina tam oturmasi sebebi ile bu kadar kalinlikta yaptim alttan hava filtre kutusuna emise verdim baya guzel oldu hosuma gitti. Dunde bir golf 4 kalirofer isi yaptim konfor beyni lehimde yaptim ayni arabanin. 2 Yorum bağlantısı
Ercan Yılmaz 3 Ağustos 2020 Paylaş 3 Ağustos 2020 (düzenlendi) Mert Gulkokan yazdı: Ercan Yılmaz yazdı: kendi arabamı ilke defa görüyorum giderken Eskişehirde direksiyon kutusundan anlayan bir yer biliyor musunuz ? Birde sol şoför kapısının cam mekanizmasından ses gelmeye başladı tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır ? eskişehirde yanlış bilmiyorsam 2 yer var direksiyon kutusu tamiri yapan ben 2.5 sene önce yaptırdım halen sıkıntısız kullanıyorum yeri tarif ederim. Cam mekanizmasını gelince camı indirirken kaldırırken mi ses geliyor öyleyse yakında halat mekanizması saracaktır aynı sorun bende de var yedek halat aldım yakın zamanda sökeceğim malzemeyi al hallederiz... 3 Ağustos 2020 tarihinde Ercan Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ercan Yılmaz 4 Ağustos 2020 Paylaş 4 Ağustos 2020 Mert Gulkokan yazdı: Ercan Yılmaz yazdı: eskişehirde yanlış bilmiyorsam 2 yer var direksiyon kutusu tamiri yapan ben 2.5 sene önce yaptırdım halen sıkıntısız kullanıyorum yeri tarif ederim. Cam mekanizmasını gelince camı indirirken kaldırırken mi ses geliyor öyleyse yakında halat mekanizması saracaktır aynı sorun bende de var yedek halat aldım yakın zamanda sökeceğim malzemeyi al hallederiz... Yok hocam cam tam kapalı iken bozuk zeminde ses tapıyor mekanizma tam açıkken ya da orta seviyede açık iken ses yok keşke halat olsa açılıp kapanmasında ses yok direksiyon için isim verirseniz bir konuşayım diyorum Sanayi de mamuca yolundan değilde aşağı doğru lastikçilerin bulunduğu yoldan giriyoruz 150-250 metre sonra sol tarafta güven hidrolik direksiyon tamiri diye bir yer var orasıdır ... Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 10 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2020 C.tesi denizliye gittim gecesi manisaya gectim toplamda 11 araba yapip geldim. Bugun sabahta 1 araba garajımda yaptim. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 11 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2020 Arabama continental lastik taktırdım tanesi 450den Buda denizli manisa bir kac fotograf 3 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 11 Ağustos 2020 Paylaş 11 Ağustos 2020 Okay Kaygusuz yazdı: Arabama continental lastik taktırdım tanesi 450den Buda denizli manisa bir kac fotograf Okan benım transportere 2,5 tdiye klima takabılırmısın Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 11 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2020 Erkan Işık yazdı: Okan benım transportere 2,5 tdiye klima takabılırmısın yok abi malesef bilmiyorum ki 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 20 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2020 Gaziantep'ten satin alinan bir araç, orda kalorifer sungerlerinin yapıldığını söylemiş arac sahibine aciyorum kartonu silikonlamislar. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 E yapmışlar işte yalan yok Başka hiç mi bişe bulamamış ya karton nedir? Az yaratıcı olun 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 E yapmışlar işte yalan yok [emoji4] [emoji4] Başka hiç mi bişe bulamamış ya karton nedir? Az yaratıcı olun [emoji4]Ben kola tenekesi kullandım bi montaj için bayağı orijinal durdu [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 24 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2020 C.tesi pazar yine sehirler arasi gidip geldim corum alaca merzifon amasya samsun sivas kayseri bu sehirleri gezdim müşterilerin arabasini yaptim hepsi memnuniyetle ayrildi. Toplam baya yol yaptim 😀😀 4 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 27 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2020 Dün 2 bora bugunde bir golf 4 kalorifer sünger atma problemi yaptim Yarin uzun yola çıkıyorum yine denizli marmaris mugla fethiye antalya alan ya gezecegim 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 1 Eylül 2020 Yazar Paylaş 1 Eylül 2020 4gunluk sehirler arasi turum bitmistir toplamda kac araba yaptim saymadim bayada yol yaptim cokta yoruldum. Gittigim şehirler Denizli isparta burdur fethiye mugla marmaris bodrum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts