Okay Kaygusuz 26 Kasım 2018 Yazar Paylaş 26 Kasım 2018 13 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Bu ara Mercedescilerde İngiliz sol ayna akımı var. Buna da gider kısa sol ayna. Tampon da efsane olmuş . Kazasız belasız kullan. İntercooler ızgarası olmasa çok sıkıntı olur mu . böyle şık duruyor suan düşünmüyorum ayna olaylarını esitlemek.. ama hepside uygulanıyor evet. intercolora ızgara düsünmüyorum acık durcak sıkıntı yasamam diye düşünüyorum. sehir dısına cıkıncada hayırlısı ile. tskler Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 26 Kasım 2018 Yazar Paylaş 26 Kasım 2018 3 saat önce, Emre Öğüt yazdı: maşallah makine çok vahşi olmuş:) sagolsın evet güzel oldu ama bazı simetri olması gereken yerler var gözümde mutlu olamıyorum onlarla. ama gel görki içine binince gidişi baya tatmin, mutlu ediyor beni. pazar günü bu sekilde mersin, adana yapıp gelecegim. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 28 Kasım 2018 Yazar Paylaş 28 Kasım 2018 (düzenlendi) Bizim golf mk4lerin boraların kronik plastikleri gecen elimde kalmıştı degistim ama bu daha sağlam Malzeme alüminyum 3lu T taktim. artık kırılma yok. 28 Kasım 2018 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 3 Aralık 2018 Yazar Paylaş 3 Aralık 2018 pazar günü mersin'deydim selfi yaptım 6 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 3 Aralık 2018 Yazar Paylaş 3 Aralık 2018 On 3.12.2018 at 15:14, Metin Akbal yazdı: Amma geziyon. kış geldi durdum. aslında arabayla gezmek, uzun yol gitmekten hoslanıyorum. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 Farlarım bixenon, önümde ne geziyon 😂 2 4 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 3 Aralık 2018 Yazar Paylaş 3 Aralık 2018 6 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Farlarım bixenon, önümde ne geziyon 😂 sellektör güzel silah gibi cat cat cat diyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2018 Paylaş 4 Aralık 2018 22 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Ozleseydin yapardın Farı bile sökemedim ki.. Altta bi vida var.. ulaşamıyorum. nerede bilmiyorum.. Tampon mu sökülecek bilmiyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Aralık 2018 Paylaş 4 Aralık 2018 Kirilan bizden degildir dusturu ortaya cikiyor bu durumda [emoji16] Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 Aralık 2018 Paylaş 4 Aralık 2018 1 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Farı bile sökemedim ki.. Altta bi vida var.. ulaşamıyorum. nerede bilmiyorum.. Tampon mu sökülecek bilmiyorum.. Bi söz var ya abi hani “oynayamayan gelin yerim dar dermiş” diye. Sen tampona bahane buldun 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Aralık 2018 Paylaş 4 Aralık 2018 kış geldi durdum. aslında arabayla gezmek, uzun yol gitmekten hoslanıyorum. son hızımız budur aslında daha giderdi bitane araç yol vermedi gıcıklıgına yol bos frene bastıı ürküttü beni Yol herkesin hakki sana da yapilsa sende yol vermezsin Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Aralık 2018 Paylaş 4 Aralık 2018 Bi Xenon ilk taktığımda hiç unutmam öldürecekti biri beni galiba. Kız kulesi sahil yolunda farı deniyorum önde s kasa biri varmış uzakta . Adam durdu yol verdi sonra peşime koşturdu arabayla. Ara sokağa son anda daldım giremedi peşime. Öyle yırtık . Çat çat çat çakardı peh. 4 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Farı bile sökemedim ki.. Altta bi vida var.. ulaşamıyorum. nerede bilmiyorum.. Tampon mu sökülecek bilmiyorum.. Şenolun farını sökmek için tampon iniyor. Dedim şu tampona bağlı far vidasını takmayayım. Focus 1lerde ilk söktüğüm vidadır alınca. Adam Mercedeste öyle yapmışki o vida olmazsa tampon takılmıyor. Tamponun braketi farın kendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2018 Paylaş 4 Aralık 2018 Focus1 de alttan yatınca tamponu sökmeden farın vidayı sökebilirdik ama. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Aralık 2018 Paylaş 5 Aralık 2018 Uzun cırcır ile aynen davlumbaz altından Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 13 Aralık 2018 Yazar Paylaş 13 Aralık 2018 (düzenlendi) lip taktım güncel cekeyim 13 Aralık 2018 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 21 Aralık 2018 Paylaş 21 Aralık 2018 Çirkiiin... Bu ne olmuş öyle, basbaya golf 4. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 21 Aralık 2018 Paylaş 21 Aralık 2018 Jant kapaklarını sökün bence Kara jant daha güzel hatta bir de boyandımı miss... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Aralık 2018 Paylaş 22 Aralık 2018 Yoo ben sevdim jant kapaklarını 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Aralık 2018 Paylaş 22 Aralık 2018 Uzerindeki 16 lar kislik olmali bir tane de 17 jant almalisin Bu araba tanidik geldi mi Yorum bağlantısı
Recommended Posts