Okay Kaygusuz 19 Eylül 2018 Yazar Paylaş 19 Eylül 2018 18 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Ampülü balasti satma bixenon düşüncen olursa tekrardan elindeki kiti kullanırsın maliyetin yarı yarıya düşer anladım hayırlısı bakalım zaman neyi gösterir. benim için jantlar daha önemli valla. ama böylece verir gibiyim. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 21 Eylül 2018 Yazar Paylaş 21 Eylül 2018 yeni yapılan farın balansı hava filtresi emmenin agzına geldigi için rahat emiş yapamıyordur psikolojisiyle böyle birşey yapma geregi duydum. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 28 Eylül 2018 Yazar Paylaş 28 Eylül 2018 dün izin günü yine sanayide sabah kahvaltı için tost yemeye. gitmişkende kaputu kaldırmadan olmaz. egsoz sprel mi neyse yırtılmış ortalık kararmıstı yenisi takıldı 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 28 Eylül 2018 Yazar Paylaş 28 Eylül 2018 10 dakika önce, Emre Öğüt yazdı: r32 tampon diye bağırıyor:) intercolerden sonra girecegim o işe Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 28 Eylül 2018 Paylaş 28 Eylül 2018 Araç sizin elinizde yeniden hayat bulmuş. Harika... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 28 Eylül 2018 Paylaş 28 Eylül 2018 Kafadan görüntü çok güzel pörtlek göz 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Eylül 2018 Paylaş 28 Eylül 2018 Far ici sis yerine sinyal mı taktın 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 28 Eylül 2018 Paylaş 28 Eylül 2018 Güzel görünüyor. Ayrıca aynanın birinin küçük olmasını da beğeniyorum. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 29 Eylül 2018 Yazar Paylaş 29 Eylül 2018 14 saat önce, Tevfik Işık yazdı: Araç sizin elinizde yeniden hayat bulmuş. Harika... ugrasması zevkli. ama birde stresli oluyorum bir sorun olunca cünkü 2 haftada birgün gündüz arabayla ugrasıyorum bişey oldugunda uykularım kacıyor. 14 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Kafadan görüntü çok güzel pörtlek göz japon balıgı gibi oldu 14 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Far ici sis yerine sinyal mı taktın evet öyle yapıldı cift sinyal sonra parka dönüyor. american mış 13 saat önce, Serkan Maden yazdı: Güzel görünüyor. Ayrıca aynanın birinin küçük olmasını da beğeniyorum. bence 2side ya kücük yada büyük olmalıydı. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 29 Eylül 2018 Yazar Paylaş 29 Eylül 2018 evet cizgilerim böyle iş yokken garaja inip cekip geldim kısalar uzunlar Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Eylül 2018 Paylaş 29 Eylül 2018 Biraz aşağı inecek sanki yüksek ayarlanmış. 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 29 Eylül 2018 Yazar Paylaş 29 Eylül 2018 10 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Biraz aşağı inecek sanki yüksek ayarlanmış. hım olabilir. göz kararı ayarladım cıhazın karısına gecmedim hiç. uzunlarda led var sag taraf az aşagıda hatta sinir oluyorum odak yok zaten, artık dedim oldugu kadar. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Eylül 2018 Paylaş 29 Eylül 2018 (düzenlendi) Mercek montajın az da olsa hata vardır o yüzden uzunla kısa arasında yükseklik farkı vardır. Benim gibi yap normal uzunları iptal et. Bixenon uzun kullan sadece. Zaten o balasttın soğuk sellektörü de çok iyi. Ben 2,5 yıldır o şekilde kullanıyorum. Tek sorun bizim araçta far rölesi yok, doğrudan kola bağlı. Çok fazla soğuk sellektör kullanırsan selektör kolu bozuluyor. Onunda tamiri mümkün 29 Eylül 2018 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Eylül 2018 Paylaş 29 Eylül 2018 Sag taraf yuksek haci ağbi. Hemde ikisininde seviyesi cok yuksek ayarlamissin. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Eylül 2018 Paylaş 29 Eylül 2018 Bana ikisinde de sağ yüksek gibi geldi. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 29 Eylül 2018 Yazar Paylaş 29 Eylül 2018 Bir saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Mercek montajın az da olsa hata vardır o yüzden uzunla kısa arasında yükseklik farkı vardır. Benim gibi yap normal uzunları iptal et. Bixenon uzun kullan sadece. Zaten o balasttın soğuk sellektörü de çok iyi. Ben 2,5 yıldır o şekilde kullanıyorum. Tek sorun bizim araçta far rölesi yok, doğrudan kola bağlı. Çok fazla soğuk sellektör kullanırsan selektör kolu bozuluyor. Onunda tamiri mümkün oda mantıklı aslında. benim kol cabuk bozulur ozaman hız sabitleyicisi için cinden aldık ya. Bir saat önce, Metin Akbal yazdı: Sag taraf yuksek haci ağbi. Hemde ikisininde seviyesi cok yuksek ayarlamissin. uğrasmak lazım onada zaman lazım. ben ayarlarken dısarda duvar aradım bir sitenin duvarına dayamıstım. şimdi düz avmdeyiz ya ondan böyle oldu ayarlarım ama sadece yükseklik ayar yeri ile arkasını sökünce strese giriyorum uzunların püskülü kapaga temas ediyor düzeni bozuyor halbükü sag tarafın tüm püsküllerini kesip koydum değme yapmıyor yerinede tam oturuyor böyle kalıyor sıkıntılı iş. 48 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: Uzunda sol kısada sağ yüksek. dogru. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Eylül 2018 Paylaş 29 Eylül 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Okay Kaygusuz yazdı: oda mantıklı aslında. benim kol cabuk bozulur ozaman hız sabitleyicisi için cinden aldık ya. Sıkıntı edilecek bir şey değil tamiri çok basit. Bende bozulunca kol aldım. Burada tek kol parasına ben hem silecek hem sinyal kolunu aldım ebayden. Gelen kolu takayım diye sökünce baktım tamir olacak durumda tamir edip geri taktım. Ebayden aldıklarımı da sattım. Kolun içindeki iletken pinler (kontaklar) kararıyor tabir yerindeyse meme yapıyor Zımpara ile temizledim. Şimdilik sorun yok. 29 Eylül 2018 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 29 Eylül 2018 Yazar Paylaş 29 Eylül 2018 8 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Sıkıntı edilecek bir şey değil tamiri çok basit. Bende bozulunca kol aldım. Burada tek kol parasına ben hem silecek hem sinyal kolunu aldım ebayden. Gelen kolu takayım diye sökünce baktım tamir olacak durumda tamir edip geri taktım. Ebayden aldıklarımı da sattım. Kolun içindeki iletken pinler (kontaklar) kararıyor tabir yerindeyse meme yapıyor Zımpara ile temizledim. Şimdilik sorun yok. anladım. bende öyle yapmıstım kolu ozaman 80ne mi ne almıstım diger kolu 50ye satmıştım felan filan bozulunca haberlesiriz. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 5 Ekim 2018 Yazar Paylaş 5 Ekim 2018 11 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Sevdin sen bu pörtlek gözü cok iyi beee 2gün önce aynı motor standart bir golf4 kullandım da diyorum benim araba eskiden böylemi gidiyormus. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts