Okay Kaygusuz 27 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2020 Serkan Karakoca yazdı: volkar da said ustaya selam söyle biraz önce gözde elektronik var googleden şaşmaz alternatör yazdım orası cıktı 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 30 Mayıs 2020 Paylaş 30 Mayıs 2020 Gösterge panelindeki kir ve çizikleri hallet hocam. Gözün gönlün açılsın. Elinden de geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 9 Haziran 2020 Yazar Paylaş 9 Haziran 2020 uzun zamandır kalorifer sünger sorunları işi denk gelmiyordu bugun 2araba yaptım bir golf4 bir bora 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 13 Haziran 2020 Yazar Paylaş 13 Haziran 2020 Bugun bir bora daha yaptim kalorofer menfezlerinden sungerler gelmiyormus iyi isitmiyor ve soğutmuyormuş Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 17 Haziran 2020 Yazar Paylaş 17 Haziran 2020 Dün sabah 5te yola ciktim karabük safranbolo bartin ve zonguldak caycuma yolunda bir arkadas vardi hepsinin arabalarinin kalorifer sorununu hallettim geldim toplamda 8 araba yaptim. Hepside temiz ustaya hasret kalmis insanlardi. 4 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 17 Haziran 2020 Yazar Paylaş 17 Haziran 2020 Biraz önce bir araba daha yaptim konfor beyni lehim de yaptim 4 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 18 Haziran 2020 Yazar Paylaş 18 Haziran 2020 Arabayi silerken birden göstergeyi sökesim geldi temizledim. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 24 Haziran 2020 Yazar Paylaş 24 Haziran 2020 Yeni ürünüm Sali günü yine bir rota olusturdum kendime. Eskişehir kütahya denizli dinar burdur isparta bucak antalya alanya turum var kalorifer tamiri icin gidiyorum dostlar. 3 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 26 Haziran 2020 Yazar Paylaş 26 Haziran 2020 Arabayi en son c.tesi kullandim sabah bi bakkala gideyim dedim abs isigi yandı. Araba durdugu yerde arizaya geciyor 😀😀 1 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 28 Haziran 2020 Yazar Paylaş 28 Haziran 2020 Arizayi buldum pompanin sigortasinin ayaklari oksitlenmis zimpara cektim pas çözücü sıktım 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 2 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2020 2.3gunluk turum bitmistir evindeyim Rota olarak afyon denizli isparda burdur bucak antalya alanya olarak bitirdim toplamda 10 araba yaptim herkes cok memnun kaldi 2 tane sifirdan beri sahip olduklari arabalara denk geldim o his cok guzel arabalar cam. Cektigim fotoğrafları en kisa zamanda yukleyecegim toplamda 1650km yol yapmışım 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Adamlarin telefonunu varsa sifirdan brri olanlara bi el atalim Otomatik olanlara ozellikle. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 2 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2020 Metin Akbal yazdı: Adamlarin telefonunu varsa sifirdan brri olanlara bi el atalim Otomatik olanlara ozellikle. nasıl yani anlayamadım ordaki inceligi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 nasıl yani anlayamadım ordaki inceligi [emoji4]Belki satilirsa falan cevremize duyuralim anlaminda [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 2 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2020 Metin Akbal yazdı: Belki satilirsa falan cevremize duyuralim anlaminda Alanya'da vardı tam bıkmıstı klıma calısmıyormus satma durumana kadar gelmiş gercekten klimasız arabaya binilmez buralarda yapınca bol bol dualar aldım 90bindeydi daha bora Biride pd 130luk bora 151binde 60 bin verdim vermiyor sıfırdan beri bizde diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 2 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2020 Mert Gulkokan yazdı: Sizin yaptığınız işlem nedir Nasıl size ulsşıyor insanlar ve yaklaşık ücretiniz nedir ? benim yaptıgım işlem sıcak soguk ayırıcı ve yönlendirici klepenin sünger yenileme işlemi fabrika sunger kullanıms delikli klepenin üzerine zamanla bu süngerler attıgı için sıcak soguk biribirine karısıyor deliklerden bende kendinden yapıskanlı aleminyum ipli folya bant kullanıyorum. stabil ücretim 200 tl bazen mekanizma bozuk veya teli kopmuş yerinden cıkmışsa ona 300 tl alıyorum. bana kendi grubum var facebookta ve bazı golf4 bora tarzı gruplardan ulasıyorlar ben post acıyorum müsteri topluyorum yogunluga göre illere gidiyorum. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 2 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2020 Mert Gulkokan yazdı: Aklımda 1.9 tdi pd105 130 otomatikler var golf passat bora leon skodalar ortak hepsi zaten 1.9 taş gibi de o yıllarda vw grubu hangi otomatiği kullanmış ? hiç bilgim yok @Mustafa Arıkan bilir onun pd motoru ile aynı Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Aklımda 1.9 tdi pd105 130 otomatikler var golf passat bora leon skodalar ortak hepsi zaten1.9 taş gibi de o yıllarda vw grubu hangi otomatiği kullanmış ?Passattaki 1.9 TDI ZF kesinde Bora daki Aisin yanlis bilmiyorsam. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 2 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2020 Metin Akbal yazdı: Mert Gulkokan yazdı: Aklımda 1.9 tdi pd105 130 otomatikler var golf passat bora leon skodalar ortak hepsi zaten 1.9 taş gibi de o yıllarda vw grubu hangi otomatiği kullanmış ? Passattaki 1.9 TDI ZF kesinde Bora daki Aisin yanlis bilmiyorsam. golf4 pd ? bide vt ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 golf4 pd ? bide vt ?Boradaki ile aynidir. Aisin. Golf Bora motoru ayni da Passattaki motor dikine degil miydi? Motorlarin konumuda farkliydi diye hatirliyorum.Vt ney? Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 2 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2020 doru biri düz biri yan, vt eski nesil dizel benimki gibi mekanik pompalı. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 2 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2020 Bugün gördüm sivrisinek savar olmuş 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 5 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2020 Mert Gulkokan yazdı: Sizin aracın eskişehirde lacivert gti olanı var gaza bastımı önü arkası ayrı gidiyor çok yüklü olfuğu belli sabahları işe giderken arada denk geliyor Eskisehirde arkadasimin mavi var 1.8t gti. 26 vk 219 plaka. Lacivert dizel pd 130 var birde. Sari polo cupra var pd. Yorum bağlantısı
Recommended Posts