Tevfik Işık 5 Nisan 2020 Paylaş 5 Nisan 2020 Okay Kaygusuz yazdı: Babam sağ olsun depoyu doldurdu. Cebimide 200lira koydu. Okay hocam şu göstergeye bir el atsan da içini temizlesen,meg palstixle de camındakı kılcal çizikleri alsan.👍 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 6 Nisan 2020 Yazar Paylaş 6 Nisan 2020 Tevfik Işık yazdı: Okay hocam şu göstergeye bir el atsan da içini temizlesen,meg palstixle de camındakı kılcal çizikleri alsan.👍 Cok iyi olurda bunlarda gosterge sokmek biraz zahmetli cubuklari yerinden cikartinca adaptasyonu bozuluyor bir cok arabada gördüm ondan ellemiyecegim dedim kendi kendime. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 6 Nisan 2020 Paylaş 6 Nisan 2020 Oto elektirik kalorıfer üstüne kendı işyerini kursan okay iyi olmazmı 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 6 Nisan 2020 Yazar Paylaş 6 Nisan 2020 Erkan Işık yazdı: Oto elektirik kalorıfer üstüne kendı işyerini kursan okay iyi olmazmı Evet Düşünüyorum bu işi benim fotografcilik isi gittigi yere kadar sonra kesin kararla cesaretle acmak lazim ama cesaret yok bende. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 6 Nisan 2020 Paylaş 6 Nisan 2020 Okay Kaygusuz yazdı: Evet Düşünüyorum bu işi benim fotografcilik isi gittigi yere kadar sonra kesin kararla cesaretle acmak lazim ama cesaret yok bende. Hangi işini daha cok sevıyorsan o işi yap ama o torpido sökmek kolay bir iş degıldır ayrıca sanayıde hergun kalorıfer yapacaksın dıyede bir şart yok yeri gelir torpıdo söker toplarsın yerı gelır baska işler olur 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Nisan 2020 Paylaş 6 Nisan 2020 Cok iyi olurda bunlarda gosterge sokmek biraz zahmetli cubuklari yerinden cikartinca adaptasyonu bozuluyor bir cok arabada gördüm ondan ellemiyecegim dedim kendi kendime.Kodlama bile yapmadan soktum geri taktim bisey olmaz. Ibreleri sokmeyeceksin on cam kismi kasayla birlikte ayriliyor.Sokme takma videolari var nette. 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 6 Nisan 2020 Paylaş 6 Nisan 2020 Cok iyi olurda bunlarda gosterge sokmek biraz zahmetli cubuklari yerinden cikartinca adaptasyonu bozuluyor bir cok arabada gördüm ondan ellemiyecegim dedim kendi kendime.Miqo yapar o işi , pastalar camını tertemiz oluyor gerekirse ufaktan zımpara da geçer 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 6 Nisan 2020 Yazar Paylaş 6 Nisan 2020 (düzenlendi) Erkan Işık yazdı: Hangi işini daha cok sevıyorsan o işi yap ama o torpido sökmek kolay bir iş degıldır ayrıca sanayıde hergun kalorıfer yapacaksın dıyede bir şart yok yeri gelir torpıdo söker toplarsın yerı gelır baska işler olur Aslına bakarsak bu sekilde benim gelirime arti koyuyorum diger turlu sadece dukkan isi is oldu olmadi stres. Fotografcilikta guzel is seviyorum ama arabalarla ugrasmak daha keyifli Metin Akbal yazdı: Kodlama bile yapmadan soktum geri taktim bisey olmaz. Ibreleri sokmeyeceksin on cam kismi kasayla birlikte ayriliyor. Sokme takma videolari var nette. Denemek istemiyorum ya ben aslinda kendi aracimla ugrasmaktan haz almiyorum musteri arabasi yapmak daha cok keyf veriyor bana. Furkan Bakırel yazdı: Okay Kaygusuz yazdı: Cok iyi olurda bunlarda gosterge sokmek biraz zahmetli cubuklari yerinden cikartinca adaptasyonu bozuluyor bir cok arabada gördüm ondan ellemiyecegim dedim kendi kendime. Miqo yapar o işi , pastalar camını tertemiz oluyor gerekirse ufaktan zımpara da geçer Ugrasmak icimden gelmiyor fiko Biraz önce bir dizel boraya can verdim cekis sorunu ile geldi ps bagladim hata okudum valf hortumlari yalnis baglanmis ve maf sensoru devamli hata veriyordu cikma maf aldik ariza okudum duzene gelince araba kafa kaldirmaya basladi sadece iscilik ücreti aldim bende. 6 Nisan 2020 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 10 Nisan 2020 Yazar Paylaş 10 Nisan 2020 Evde canim sıkıldı haritalarda bi disari cikip çevreyi gezeyim dedim kapinin önünde arabam duruyor ahh ahh erkek 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Sen gene şanslısın bizim oralarda gezince eski arabamı görüyorum ben 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 13 Nisan 2020 Yazar Paylaş 13 Nisan 2020 Babamin cityvanin yag filtre değişimini yaptirdim. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Nisan 2020 Paylaş 13 Nisan 2020 Çok emek var be.helal olsun İnsanın elinden iş gelmesi böyle birşey. Bu kasa golf benimde en beğendiğim. Bazen sebepsizce kendime otomatik lpglilerin ilanlarına bakarken buluyorum. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 14 Nisan 2020 Yazar Paylaş 14 Nisan 2020 Emin Önal yazdı: Çok emek var be.helal olsun İnsanın elinden iş gelmesi böyle birşey. Bu kasa golf benimde en beğendiğim. Bazen sebepsizce kendime otomatik lpglilerin ilanlarına bakarken buluyorum. Allah kaza bela vermesin. Sakin otomatik almayın ömürleri doldu bu araclarin zaten performas yok 1.6larin birde otomatik girerse cok zor. Temiz bilinmedik araba alınmaz otomatik.tskler Biraz önce bir golf4 kalorifer isitmayan sunger atiyor sikayeti ile geldi olayi cozdum. Sonra gaz pedal teli cok bosluk vardi onuda yaptim musteri baya memnun kaldi. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 17 Nisan 2020 Yazar Paylaş 17 Nisan 2020 dün cekiş sorunu yasayan bir dizel 1,9tdi boraya can verdim n75 turbo hortumları yalnıs baglandıgı için arac sürekli limp moda düşüyormus baglantımı yaptıktan sonra araba asfalt kazımaya basladı limp moda elveda dedik. para almadım. 3 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 17 Nisan 2020 Paylaş 17 Nisan 2020 dün cekiş sorunu yasayan bir dizel 1,9tdi boraya can verdim n75 turbo hortumları yalnıs baglandıgı için arac sürekli limp moda düşüyormus baglantımı yaptıktan sonra araba asfalt kazımaya basladı limp moda elveda dedik. para almadım. Olsun sevap almış oldun. O da çok değerli. Eline emeğine sağlık. 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 17 Nisan 2020 Yazar Paylaş 17 Nisan 2020 Hacı Şenyurt yazdı: Olsun sevap almış oldun. O da çok değerli. Eline emeğine sağlık. çogundan para almıyorum zaten. mutlu edip memnun göndermesindeki o his bambaska. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 6 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2020 Babamdaki t4 aşkı 2 caravella 1 cityvan 2.5tdi 102likler Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Mayıs 2020 Paylaş 7 Mayıs 2020 Masallah ne bu koleksiyon mu, sende bari MKIV koleksiyonu yap 😁 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Mayıs 2020 Paylaş 8 Mayıs 2020 Caravellenin arkada sol camın orda kontrol paneli varmı Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 8 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Caravellenin arkada sol camın orda kontrol paneli varmı Mavide var siyahta yok herhalde yalnista hatirliyor olabilirim ama dijital klimada arkayi durduruyon felan o 2sinde de var. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Mayıs 2020 Paylaş 8 Mayıs 2020 Okay Kaygusuz yazdı: Mavide var siyahta yok herhalde yalnista hatirliyor olabilirim ama dijital klimada arkayi durduruyon felan o 2sinde de var. Hastayım ona işte, parlament mavi olacak bide Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 20 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2020 Bagaj amortisörleri degistirdim artik yukarda tutmuyordu. Ilk oem takilan cikti. Fazla kullanilmamis demekki. 50 tl ciftine verdim Sonra aksama dogru dizel 1.9tdi çekmeyen bir bora geldi gündüz aramisti beni aksam musait olurum dedim ona gore onlada soyle bir turladik arabayi ölçtüm sonra nokta atisimi yaptim bir n75 valfi 2metrede hortumlarini degistirdim. Araba eski sağlığına kavustu 100tl işçilik aldim. 4 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 23 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2020 günlerim sanayide geciyor Ustama yardım ediyorum takılıyorum gün öldürüyorum Kaygusuz oto 3 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 arkadasımın bora aracının alternatörünü söktük yarın bakıma verecegim. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 27 Mayıs 2020 Paylaş 27 Mayıs 2020 Okay Kaygusuz yazdı: arkadasımın bora aracının alternatörünü söktük yarın bakıma verecegim. volkar da said ustaya selam söyle Yorum bağlantısı
Recommended Posts