Okay Kaygusuz 16 Mart 2019 Yazar Paylaş 16 Mart 2019 boya işi tamam lip işi tamam petek ızgaralar dıstan gecmeli zaten 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Mart 2019 Paylaş 18 Mart 2019 Okay arka tampona bir şey yapmayı düşünüyor musun? Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 19 Mart 2019 Yazar Paylaş 19 Mart 2019 11 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Okay arka tampona bir şey yapmayı düşünüyor musun? sadece boyatmayı düşünüyorum+bagaj kapagı+cıtalar kollar. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 28 Mart 2019 Yazar Paylaş 28 Mart 2019 salı günü evladın silindir üst kapak contasını değiştirdim yag sızıyordu. sökmüşken triger kayısıda değiştirdim toplarken turbonun üst vidasını oturtmadan sıkarken yalama oldu geri cıkartırken bir ara vidada bosluk oldu sonra durdu bir asıldım içinde kırıldı basımıza iş aldık ugrastık daha toplayamadım araba sanayide ben işe geldim patron izin vermedi dükkan arkadasımın dükkanı ben aksam mesaiden sonra gidiyorum toplayabildigimi yapıyorum. bu arada tamponu bile takamadım alttan 2 rot kolları baslarıda gidik topladıktan sonra ilk iş olarak onlar kalıyor sonra stabil insallah. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 28 Mart 2019 Paylaş 28 Mart 2019 4 saat önce, Okay Kaygusuz yazdı: salı günü evladın silindir üst kapak contasını değiştirdim yag sızıyordu. sökmüşken triger kayısıda değiştirdim toplarken turbonun üst vidasını oturtmadan sıkarken yalama oldu geri cıkartırken bir ara vidada bosluk oldu sonra durdu bir asıldım içinde kırıldı basımıza iş aldık ugrastık daha toplayamadım araba sanayide ben işe geldim patron izin vermedi dükkan arkadasımın dükkanı ben aksam mesaiden sonra gidiyorum toplayabildigimi yapıyorum. bu arada tamponu bile takamadım alttan 2 rot kolları baslarıda gidik topladıktan sonra ilk iş olarak onlar kalıyor sonra stabil insallah. kolay gelsin bu sanayii işleri zor işler ... 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 12 Nisan 2019 Yazar Paylaş 12 Nisan 2019 (düzenlendi) artık stabil. oem yeni yüzüyle 12 Nisan 2019 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 19 Nisan 2019 Paylaş 19 Nisan 2019 kocaman maşallah, plakasına kurban olurum Türk Bayrağı emoji olarak yokmuş asamadım bayrakları 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Nisan 2019 Paylaş 19 Nisan 2019 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 Ben ekleyeyim bayrakları o zaman ☺️ 3 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 19 Nisan 2019 Paylaş 19 Nisan 2019 (düzenlendi) Benden de Kocaman masallah.. 3.5 yay mi istiyor ne... Hem de eibach pro kit....😉 19 Nisan 2019 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 19 Nisan 2019 Yazar Paylaş 19 Nisan 2019 57 dakika önce, Tevfik Işık yazdı: Benden de Kocaman masallah.. 3.5 yay mi istiyor ne... Hem de eibach pro kit....😉 Evet yay benimde istedigim ama takarsam bu isyeri avm otoparkina giremem. Bu yuzden malesef takamiyorum Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 22 Nisan 2019 Yazar Paylaş 22 Nisan 2019 polen ve hava filtresini değiştirdim intercooler boru ızgaralarınıda taktım tam stabil olduk artık. 4 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 28 Nisan 2019 Paylaş 28 Nisan 2019 Tamponla kaporta rengi uyumsuz gibi umarım ışıktan öyledir. Bi pasta cila iyi olabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 28 Nisan 2019 Paylaş 28 Nisan 2019 Okay kaskon varsa tamponu kaskoya işlettir. Az para değil Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Nisan 2019 Paylaş 28 Nisan 2019 Tamponla kaporta rengi uyumsuz gibi umarım ışıktan öyledir. Bi pasta cila iyi olabilir. Valla ustad sifir aracta bile ton farki oluyor tamponla kaporta. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 28 Nisan 2019 Paylaş 28 Nisan 2019 Çamurlugu rengi tutmamış ondan tampon farklı duruyor[emoji846] 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 29 Nisan 2019 Yazar Paylaş 29 Nisan 2019 17 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Tamponla kaporta rengi uyumsuz gibi umarım ışıktan öyledir. Bi pasta cila iyi olabilir. olabilir kaput camurluklar yeniden boyanmalı. yeni rengler tutsun diye ama ondan sonra arka kısım tutmuycak en güzeli komple tertemiz boyada zamanı var suan dursun böyle beni tatmin ediyor. 17 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Okay kaskon varsa tamponu kaskoya işlettir. Az para değil kasko yok muska var sigortaya olmaz mı desem hatun sigortacı soramıyorum. haberi yok okadar paraya aldıgımdan. yoksa hem tampon hem farları sigortaya işletmek lazım eger oluyorsa. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 29 Nisan 2019 Paylaş 29 Nisan 2019 Bir saat önce, Okay Kaygusuz yazdı: olabilir kaput camurluklar yeniden boyanmalı. yeni rengler tutsun diye ama ondan sonra arka kısım tutmuycak en güzeli komple tertemiz boyada zamanı var suan dursun böyle beni tatmin ediyor. Pasta-cila ile düzelebilir. Elma-armut değil fark 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 29 Nisan 2019 Paylaş 29 Nisan 2019 O fotoğrafta göze batan siyah çıtalar aslında. Yeni tamponda siyah çıta olmadığından. Kapı kolları ve çıtalar tez zamanda gövde rengi olmalı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts