Okay Kaygusuz 12 Ekim 2018 Yazar Paylaş 12 Ekim 2018 bugun yani dün aracımın mazot fitresi kabındaki 'suyunu bosaltma' kapagını actım biraz ordan akıttım. sonra bir güzel duş 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 13 Ekim 2018 Yazar Paylaş 13 Ekim 2018 3 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Su çıktı mı Okay? göremedim ki oldugu yere akıttım %5 ihtimal vardır. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 22 Ekim 2018 Yazar Paylaş 22 Ekim 2018 bardaklıktan meyve suyu dökülmüştü klima mekanızmasının tusları yapıs yapıs olmuştu gecen günde musaittim söktüm içlerini temizledim 4 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 26 Ekim 2018 Yazar Paylaş 26 Ekim 2018 aracı aldım alalı buraya hiç yağ eklememiştim fren, debraj hirdolik yağı kapagı acınca yağı var gibi gözüküyordu üstüne ekledikce emmeye basladı 2.3 defa agzına kadar koydum emdi cekti cekti içine en sonda durdu meger eksilmiş. ya psikolojık yada gercekten debraj ve fren tepkisi arttı. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 26 Ekim 2018 Paylaş 26 Ekim 2018 Bakarsan bağ bakmazsan dağ olurmuş. Kazasız belasız... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Ekim 2018 Paylaş 26 Ekim 2018 Okay senle aynı işleri yapıyoruz veya aklımızdan geçiriyoruz. Ben de fren hidroliği alıp değiştireyim diyordum tam. Yalnız emme işi garip. Ben kontrol ediyorum seviye iyiyse müdahale etmiyorum. 2 sene önce filan serviste bi tamamlamışlardı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ekim 2018 Paylaş 26 Ekim 2018 1 saat önce, Okay Kaygusuz yazdı: aracı aldım alalı buraya hiç yağ eklememiştim fren, debraj hirdolik yağı kapagı acınca yağı var gibi gözüküyordu üstüne ekledikce emmeye basladı 2.3 defa agzına kadar koydum emdi cekti cekti içine en sonda durdu meger eksilmiş. ya psikolojık yada gercekten debraj ve fren tepkisi arttı. Fren balataların ne zaman değişti.. ne durumda.. Balata değişince taşacaktır.. bu sebeple balata değişmeden önce yağın fazlasını çek mutlaka.. 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 26 Ekim 2018 Yazar Paylaş 26 Ekim 2018 Bir saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Okay senle aynı işleri yapıyoruz veya aklımızdan geçiriyoruz. Ben de fren hidroliği alıp değiştireyim diyordum tam. Yalnız emme işi garip. Ben kontrol ediyorum seviye iyiyse müdahale etmiyorum. 2 sene önce filan serviste bi tamamlamışlardı. olabilir daha üst kapak yag tuzagı yapacagız gelsinde. ben düne kadar hiç doldurmadım bakıyordum zaten kapagı acıp içinde yağ gözüküyordu. 33 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Fren balataların ne zaman değişti.. ne durumda.. Balata değişince taşacaktır.. bu sebeple balata değişmeden önce yağın fazlasını çek mutlaka.. 2sene oldu. balatalar bitmeye yakın yaza cıkartır. zaten kısın pek uzun yol yapmıyorum bitti tatil gezi bayram derken kabugumuza cekildik. aklımda olsun agzını acarım kapagın. tskler abi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ekim 2018 Paylaş 26 Ekim 2018 16 dakika önce, Okay Kaygusuz yazdı: aklımda olsun agzını acarım kapagın. tskler abi Hidrolik aşındırıcıdır... Bulaşmasın bi yerlere.. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 26 Ekim 2018 Paylaş 26 Ekim 2018 Bende hidroliği komple değiştirmeyi planlıyorum fren performansı hoşuma gitmiyor debriyaj pamuk gibi onda sıkıntı yok ama regülatörü öyle bir yere koymuşlar ki kapak açılmıyor [emoji2]. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 26 Ekim 2018 Paylaş 26 Ekim 2018 maşallah... yok mu çevrede şöyle binilecek pd golf4 araç arıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Ekim 2018 Paylaş 26 Ekim 2018 1 dakika önce, Emre Öğüt yazdı: maşallah... yok mu çevrede şöyle binilecek pd golf4 araç arıyorum Kıymetli araçlar. PD130 Bora var. Saklıyoruz vermiyoruz kimseye Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 26 Ekim 2018 Paylaş 26 Ekim 2018 Şimdi, Mustafa Arıkan yazdı: Kıymetli araçlar. PD130 Bora var. Saklıyoruz vermiyoruz kimseye pd candır:) golf4 bakınıyorum aylardır ama yok.. elle tutulur yok tabii 1 tane düşmüştü konuşmak için aradım meşguldü sonra ilana baktım satılmış bir kaç günde:) 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 26 Ekim 2018 Yazar Paylaş 26 Ekim 2018 1 saat önce, Furkan Bakırel yazdı: Bende hidroliği komple değiştirmeyi planlıyorum fren performansı hoşuma gitmiyor debriyaj pamuk gibi onda sıkıntı yok ama regülatörü öyle bir yere koymuşlar ki kapak açılmıyor . o ne yaa ne işe yarıyor regulatör mü felan. suyumu sogutuyor süzüyor cıkartırsın sen onu bi sekilde. bende komple yenileyim demiştim dün gözüm kesmedi havada 3 dereceydi dün vur gec yaptım sogukta insanın dısarı bile cıkası gelmiyor malum izin günümdü. 45 dakika önce, Emre Öğüt yazdı: maşallah... yok mu çevrede şöyle binilecek pd golf4 araç arıyorum buyrun size pd biraz pahalı birazda sallamıs sahibi sanruf yok koltuk ısıtma yok 50,yıl boş olmus motor dogru arl orjinal 150hp https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-4-gti-tdi-110kw-150hp-320-tork-50yila-ozel-gumruk-cikisli-614088965/detay/ Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 26 Ekim 2018 Paylaş 26 Ekim 2018 buyrun size pd biraz pahalı birazda sallamıs sahibi sanruf yok koltuk ısıtma yok 50,yıl boş olmus motor dogru arl orjinal 150hp https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-4-gti-tdi-110kw-150hp-320-tork-50yila-ozel-gumruk-cikisli-614088965/detay/25. Yıl yazmış ya la hahahahah motor güzel bunu güzelce elden geçirmek lazım.4 motion mu bu yoksa bora vardı bir tane de 1.9TDİ 150 HP 4 motion variant.Bu arabalarin tadını ecnebiler çıkarmış bize de hitler motoru bomboş arabaları kakalamislar. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 26 Ekim 2018 Yazar Paylaş 26 Ekim 2018 10 dakika önce, Furkan Bakırel yazdı: 21 dakika önce, Okay Kaygusuz yazdı: buyrun size pd biraz pahalı birazda sallamıs sahibi sanruf yok koltuk ısıtma yok 50,yıl boş olmus motor dogru arl orjinal 150hp https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-4-gti-tdi-110kw-150hp-320-tork-50yila-ozel-gumruk-cikisli-614088965/detay/ 25. Yıl yazmış ya la hahahahah motor güzel bunu güzelce elden geçirmek lazım.4 motion mu bu yoksa bora vardı bir tane de 1.9TDİ 150 HP 4 motion variant.Bu arabalarin tadını ecnebiler çıkarmış bize de hitler motoru bomboş arabaları kakalamislar. ahahahha aynen katılıyorum sana demişler ki bu araclar tam türkiye için iteleyin Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 31 Ekim 2018 Yazar Paylaş 31 Ekim 2018 kendime yağ yakalama tankı yaptım yabancı siterden gördüm baya mantıklı buldum. umarım faydası olur 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 31 Ekim 2018 Paylaş 31 Ekim 2018 Eline sağlık. Faydasını görürsün. Bende alıp yapacağım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 31 Ekim 2018 Paylaş 31 Ekim 2018 4 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bu hortumun ucu nereye gidiyor.. Emme kısmına gidiyor abi. Maf’tan hemen sonrasına bağlı. (Benim araç da öyle) 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 31 Ekim 2018 Yazar Paylaş 31 Ekim 2018 41 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Emme kısmına gidiyor abi. Maf’tan hemen sonrasına bağlı. (Benim araç da öyle) dogru dolandırmak için öyle yaptım hortumu emme kısmına turboya gidiyor direk. 51 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Eline sağlık. Faydasını görürsün. Bende alıp yapacağım. insallah bakalım hayırlısı sagolsun. haftaya bir sıkıntı cıkmazsa intercoler işine giriyorum kesin 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 9 Kasım 2018 Yazar Paylaş 9 Kasım 2018 Selamlar sonuç harika toplam 700 km yol yaptım uzun yol gittim geldim dünde izin günümde bir bakayım dedim yağ yakalamış kararmıs içi altında yağ su bosaltma yeri var yaylı basınca içindeki sıvıyı bosaltıyor elime 1-2 damla süzdü. yavas yavas topluyorum haftada birgün izin yetmiyor bee bu işlerle ugrasıyorsan bol zaman bol fitik olması gerekiyor. sonra bişey eksik kalınca yarında iş olunca uykusuz gecelerle basbasa oluyorsun sonra ardından bir sigara kendiliğinden yanıyor. coloru taktım tamponu pert ettim sart oldu r32ye gecmek 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts