Cihat Küçükay 7 Kasım 2017 Paylaş 7 Kasım 2017 Maşallah çok güzel bir araba almışsınız. Tekerine taş değmesin diyeceğim ama buna değmesi lazım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 24 Nisan 2019 Yazar Paylaş 24 Nisan 2019 4 amortisoru degistirdim baya ugrastirdi tahmin ettigim gibi basit olmadi uzerinden cikan orjinali monroe marka ben yansanayi bilstein takmayi tercih ettim onleri 3 ay bekledim benim icin ozel uretildi diyebilirim 330 euro parcalara 90 euroda rotbalan masrafim oldu sirada debriaj+volant var baya tuzlu olucak 850 euro parca fiyati var 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 24 Nisan 2019 Paylaş 24 Nisan 2019 4 amortisoru degistirdim baya ugrastirdi tahmin ettigim gibi basit olmadi uzerinden cikan orjinali monroe marka ben yansanayi bilstein takmayi tercih ettim onleri 3 ay bekledim benim icin ozel uretildi diyebilirim 330 euro parcalara 90 euroda rotbalan masrafim oldu sirada debriaj+volant var baya tuzlu olucak 850 euro parca fiyati var Bu marka amortisörü benim a6 ya taktık. Sert geldi değiştirdik. Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 24 Nisan 2019 Yazar Paylaş 24 Nisan 2019 (düzenlendi) 51 dakika önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Bu marka amortisörü benim a6 ya taktık. Sert geldi değiştirdik. orjinale gore asiri olmasada biraz sert ama hissettirmiyor yol tutusu artti biraz pek fazlada test etme imkanim olmadi 24 Nisan 2019 tarihinde Mustafa Cerci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts