Servet Aydın 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Önder Özcan yazdı: Ne kadar sevinirsin di mi yapamadık deseler. O mesajdan bu mana mı çıkıyor? Nerde saab? Satın almıştık hani? Almadık mı yoksa, kandırdılar mı bizi, yok canım ne kandırması 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Haberde geçen otomobilin motoru benim eski renonun siemens motoru: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/turkiyenin-ilk-hidrojen-otomobili-334500 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Servet Aydın yazdı: Selfie çekmedin mi? İnstagram'a yükledim de ne olur Yok valla öyle dümdüz gittim ben, yolda da aşağıdaki bardaklıkta kaldı kimse görmedi Boşa gitmiş onca yatırım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 fotodaki araç değil: bendeki motoru söküp bu araca taktılardı: İlk elektrikli araç değil oysa hem türkiyede değil hem bizim okulda değil: https://www.internethaber.com/turkiyenin-ilk-elektrikli-otosu-17418h.htm Araç buydu: Şimdi bunu mu tercih edersin torosu mu? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Ne olurdu Gölcük haber gazetesine haber verseydim. Kafama tüküreyim 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Haberde geçen otomobilin motoru benim eski renonun siemens motoru: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/turkiyenin-ilk-hidrojen-otomobili-334500 dolar kuru 1.3. 11-12 bin dolar civarına mı olacaktı hesap? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Emre Şimşek yazdı: Boşa gitmiş onca yatırım Villa olarak geri dönmüştür boşa gitmez. Çağlar Bayur yazdı: dolar kuru 1.3. 11-12 bin dolar civarına mı olacaktı hesap? Ben 4 bin dolar harcadımdı aküler beleş. araç 1700 lira mı neydi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Ne olurdu Gölcük haber gazetesine haber verseydim. Kafama tüküreyim radyo yayını yap anca Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 (düzenlendi) Bendeki sistem 48volt idi. Zifli kamyon aküsü. Dc şönt motor. 17kw mı neydi. Field akımı ayrı tork için, saha gerilimi ayrı kumanda ediyordum. Sürücü hommade. 2-3 kere Gölcük İzmit yapıyordum 70 km son hız ile. Çağlar Bayur yazdı: radyo yayını yap anca TV 92 yılında idi. İftar vakti yılbaşı VHS kasedi koyamasam şimdi nerelerde idim 30 Aralık 2019 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Troleybüs gibi. Çok sağlamdır. Bizdeki vektör kontrol orda burda sensör. Çalıştırıncaya kadar anamız ağladı. Bi de kablo rengi katalogdakine uymayınca haftalarca onla uğraştık. Hoca yeni yapalım boşver. bak merak edersen motorumu kim almış: https://ilerihaber.org/icerik/redhack-yayinlamaya-devam-ediyor-fikri-isik-cemaat-mensubu-erdogan-ve-gulen-arasinda-gizli-anlasma-var-61660.html Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: 200hz ac motorlara rulman ve hall sensör bağlı artık. Milim devir şaşması yok ve en güzeli rampada sıfır akış. Deviri milim hissetsin motoru frenleme moduna alıyor. Rejerenasyon verimi çok yüksek. Rekor şu an %38 mi ne linde de 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Soruyu evelsi gün de sordumdu. Kaputun altında ne var peki? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Soruyu evelsi gün de sordumdu. Kaputun altında ne var peki? 400 volt İnterface sistemi, soğutma ısıtma sistemi, batarya kumanda sistemi vs olur Veya onlar arkada gizli bölmede, önde ve arkada çift bagaj. Nefis olur ha Yorum bağlantısı
Murat Gedik 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Ben Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyim. Yerli otoyu alan arkadaşlardan 'Şuna bi format atsana.' 'benim arabaya virüs bulaştı galiba.' ya da 'benim araba çöktü' gibi sorunlar bekliyorum [emoji846] 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Togg (lar) bence çok yakışıklı, böyle bi ceryanı var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Yeni geyikler[emoji28] en iyi yorum bu oldu Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 yolda kalma ihtimaline karşı yedek akü şeklinde birşeyler çıkar. Bir bidon elektrik bagajda 😀 Takviye yap şarj istasyonuna kadar git. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Millet elektrik aldi bundan anlasilan. Cay bahcesine gidilir bence Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Önder Özcan yazdı: Ne kadar sevinirsin di mi yapamadık deseler. Abi, Bak şu forumda bir kişinin dahi "biz yapamadık" cümlesine sevineceğine inanmıyorum. Hepimizin kızdığı tek bir şey var ki, yurtdışında TASARLANMIŞ, üretilmiş bir ürünü, yeni diye bize yutturulmak istenmesidir. Hem de bunu yaparlarken yerli diye yutturmak istemeleridir. Hepimiz isteriz ki, bir markamız olsun, dünyaya satabilelim. Ancak halkın gönlünde yatanı söyleyeyim: 1- Devrim otomobili kadar yerlisini isterdik. 2- Devrim kadar olamıyorsa mevcut "yerli" otoların oranını geçsin. 3- Biz yaptık demesinler de, bunu uygun gördük, en iyisinin bu olacağına inanıyoruz desinler. Bu arada bil ki, ben %100 destekliyorum. Kızdığım yerler var ama desteğim %100. İnşallah daha da iyi olacağız bu konuda. 11 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Erdoğan Temur yazdı: yolda kalma ihtimaline karşı yedek akü şeklinde birşeyler çıkar. Bir bidon elektrik bagajda 😀 Takviye yap şarj istasyonuna kadar git. Bagaj çok nasıl olsa, Küçük bir jeneratör bulundursak olmaz mı ? 3 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Evren Erakçora yazdı: ford ka daha güzel yapsınlar elektrikli yerli KA alalım hemen Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 A sınıfı ucuz herkezin alabilceği bir araba isterdim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts