Mehmet Göktürk 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Ali Kangal yazdı: Devrim otomobili erbakan hocaya mı ait yoksa Hayır değil. Devrim otomobili cehape zihniyetinin eseri. Erbakan düzgün adam ancak o zaman genç ve sözü geçen noktada değil. Alman HATZ motorlarını daha sonra getirip üretiyor. Sonra pancar motor oluyor. Kureyşlileri bırakacak mıyız bırakmayacak mıyız? Bırakmayacak isek mancınıkları alıp geleyim 2 Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 O değil de herkes Tesla da böyle prestijli bir araçla başladı diyor ama adam 2008'de ilk aracını sunmuş, 2 yılda 1300 araba satmış. Bizimkiler bugün ilk modelleri sundu ama ortada ne fabrika var, ne teknik veri var, ne satış ve pazar hedefi var... Bir de destek olun neden eleştiriyorsunuz diyenler neden 2012'de üretim için tamamen hazır haldeki EVT S-1'in görmezden gelinmesine ses etmiyor? Memlekette sadece belli bir zümre bir şey başarınca haberimiz oluyor, gözümüze sokuluyor. Ki henüz bir başarı yok... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Sefa Çelik yazdı: Konu "araba üretiyoruz" demek kadar basit değil bence, tekerleri olan hareketli bilgisayar yazmaya ve üretmeye talip olduk. Yani nokia ve ericsson zirveyken iphone'un yaptığını yapıyoruz. Başarırsak bu sınıf bilgisayarlarda ilk 3 teyiz. İstediğiniz kadar beni eleştirebilirsiniz Apple ne zaman kurulmuş? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Sefa Çelik yazdı: Konu "araba üretiyoruz" demek kadar basit değil bence, tekerleri olan hareketli bilgisayar yazmaya ve üretmeye talip olduk. Yani nokia ve ericsson zirveyken iphone'un yaptığını yapıyoruz. Başarırsak bu sınıf bilgisayarlarda ilk 3 teyiz. İstediğiniz kadar beni eleştirebilirsiniz Apple ne zaman kurulmuş? Karikatürde atam izindeyiz ile dalga geçmek pek şerefli olmayan bir davranış. Ülke bu hale gelmemeli. 1 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Hayır değil. Devrim otomobili cehape zihniyetinin eseri. Erbakan düzgün adam ancak o zaman genç ve sözü geçen noktada değil. Alman HATZ motorlarını daha sonra getirip üretiyor. Sonra pancar motor oluyor. Kureyşlileri bırakacak mıyız bırakmayacak mıyız? Bırakmayacak isek mancınıkları alıp geleyim [emoji4]chp zihniyeti nasıl oluyor mehmet abi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Valla adamlar adnan menderesi asmış, devrimci duygularla "devrim" otomobilini yapmışlar. Öyle fena bi zihniyet işte. Yorum bağlantısı
Ali Kangal 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Valla adamlar adnan menderesi asmış, devrimci duygularla "devrim" otomobilini yapmışlar. Öyle fena bi zihniyet işte.Asmayalımda besleyelimmi mantıgı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Ancak artık bırakalım şu kureyşlileri. İmal ederken bir sistemi, inancım ile değil, bilgim ile hareket ederim. İmalatını yaptığım sistemi bifteğe iman eden müşterim alır, gökten gelen dinlere iman edende kullanır. İnancım bana ait. Yaptığım dünyaya faydalı olmalı. İnancım nedeniyle pile tapan biri bana saldırıyor ise haindir. Pile tapan biri benden ürün almak isterken ona ürün vermez isem hainim. Hainlerin katli gerekir. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Ali Kangal yazdı: Asmayalımda besleyelimmi mantıgı Devrim otomobilinin fikri babası bu darbecilerden SITKI ULAY'dır. Gerisini siz araştırın. Servet Aydın yazdı: İmal ederken bir sistemi, inancım ile değil, bilgim ile hareket ederim. İmalatını yaptığım sistemi bifteğe iman eden müşterim alır, gökten gelen dinlere iman edende kullanır. İnancım bana ait. Yaptığım dünyaya faydalı olmalı. İnancım nedeniyle pile tapan biri bana saldırıyor ise haindir. Pile tapan biri benden ürün almak isterken ona ürün vermez isem hainim. Hainlerin katli gerekir. Evet yani olay bu. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Okuyalım: (Hurriyet 2007) Mehmet Göktürk yazdı: Örneğin "3 kez üst üste cuma namazına gitmeyen ya da oruç tutmayan bir Müslüman para cezasına çarptırılır" diyordu. Para cezası yine iyiymiş. Dinden çıkar diyorlar bizde. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Evren Erakçora yazdı: 13 yıl diyorlar bu belge gerçekse sanayi adına çok üzücü, fake ise felsefei olarak üzücü. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Starbucks kafeden twit atmakla araba yapılamaz Ya Servet abi şu cümleyle beni kalbimden vurdun. Gençleri bu kafede görmem bile yetiyor üzülmeme. Aynı kahve karşıda yarı fiyatına ama sırf gösteriş için doluşuyorlar. Bana zenginleyip saçmalayan Arapları hatırlatıyor. (Yanlış anlaşılmasın burayı biraz açayım. Her millete saygım vardır. Sadece zenginleyip saçmalayan versiyonlarına sözüm. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Orada kahve içmenin anlamı farklı. Fakir ile aynı yerde olmak istemiyorum diyenler çoğunlukta Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Emre Şimşek yazdı: Ya Servet abi şu cümleyle beni kalbimden vurdun. Gençleri bu kafede görmem bile yetiyor üzülmeme. Aynı kahve karşıda yarı fiyatına ama sırf gösteriş için doluşuyorlar. Bana zenginleyip saçmalayan Arapları hatırlatıyor. (Yanlış anlaşılmasın burayı biraz açayım. Her millete saygım vardır. Sadece zenginleyip saçmalayan versiyonlarına sözüm. Ben köye giderken alıp arabada içmiştim, yanlış mı yapmışım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Ben köye giderken alıp arabada içmiştim, yanlış mı yapmışım Selfie çekmedin mi? İnstagram'a yükledim de ne olur Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Selfie çekmedin mi? İnstagram'a yükledim de ne olur Yok valla öyle dümdüz gittim ben, yolda da aşağıdaki bardaklıkta kaldı kimse görmedi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 . allah kimseyi sturbucksa gidecek kadar fakir yapmasın 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 saab ı unuttuk, togg u izliyoruz şimdi. Taksi açıklaması da yabancı gelmedi gibi sanki? 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: saab ı unuttuk, togg u izliyoruz şimdi. Taksi açıklaması da yabancı gelmedi gibi sanki? Ne kadar sevinirsin di mi yapamadık deseler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Önder Özcan yazdı: Ne kadar sevinirsin di mi yapamadık deseler. sebep? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Önder Özcan yazdı: Ne kadar sevinirsin di mi yapamadık deseler. Biz seni anladık da sen bizi anlamamışsın görünüyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts