İçeriğe Yönlendir

Hadi Hayırlısı Olsun, Yerli Otomobil İmzaları Atıldı

Serkan Aktay

Recommended Posts

M. Asım Kahraman
Mehmet Göktürk yazdı:

Evet çıkarsanız iyi olur gözlükleri.

Beni mi kastettiniz? Yazdığım metnin neresinde bir taraf veya dar bakış fark ettiyseniz onu belirtiniz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

diğer açıdan , kim üretirse üretsin coğrafik, kültürel, alışkanlık ve maddi olarak pilli arabalar bize uygun değil. Gerçekler ortada. Vizyon başka.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Evet. Siz diye gruplamanız ve gözlük taktıklarını söylemeniz gözlüğüm kendisi yine.

Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman
Mehmet Göktürk yazdı:

Evet. Siz diye gruplamanız ve gözlük taktıklarını söylemeniz gözlüğüm kendisi yine.

Yazının başındaki siz ifadesi taraf için değil Ali Beye hitabımdır, geri kalan kısmında özne biz şeklinde hocam. Karikatür ise kendi başına  çokça ayrıştırıcı barındırıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Kangal
Yazının başındaki siz ifadesi taraf için değil Ali Beye hitabımdır, geri kalan kısmında özne biz şeklinde hocam. Karikatür ise kendi başına  çokça ayrıştırıcı barındırıyor.
Asım abi sadece karikatür
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Aslında sıkıntı şu..biz büyük sürpriz yaoacağız , biz çok çalışıyoruz, biz şöyleyiz, biz böyleyiz deyip ,esrarengiz havalara bürünerek  algı yarattıktan sonra ortaya çıkan ürünün daha önce yapılmış tutmamış bir model olması...

Evet ben muhalifim..Genelin solcu dediği tipim...Milliyetçiyim..Atatürkçüyüm..Kendimce müslümanım..Ve bu yerli ve milli otomobili eleştiriyorum...Tüm kişisel özelliklerimide üstüne koyduğunda katıksız vatan haini oluyorum..

Eleştiren insanların kıymetini bilin arkadaşlar..Eğer onlarda giderse körler sağırlar birbirini ağırlar moduna girersiniz.Yazık edersiniz bu güzelim ülkeye..

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Konu siyasete kayıyor karikatürlerle, müsade varsa ben de kaydırayım, pardon yazayım. :) 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Henüz eleştirmek için de sevinmek için de çok erken. Neler olacağını ilerleyen dönemlerde göreceğiz. Ama bir şeyler üretecek olmak ülkemiz için sevindirici. Umarım bunu her dalda yapmaya devam edebiliriz. Çünkü üretim olmadan hiç bir şey olmaz. Biteriz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Affınıza sığınarak aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum sıfır araç alınırken ödenen vergiler aracın vergisiz hali ile birleştiğinde iki araç ediyor şimdi bunda durum ne olacak devlet alınan araç iki kere mi kar ettirecek satıcıya🤔

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Konu siyasete kayıyor karikatürlerle, müsade varsa ben de kaydırayım, pardon yazayım. [emoji4] 

Siyaset denmiş, ben olmadan olmaz. [emoji3]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Selim Bilgin yazdı:

Konu siyasete kayıyor karikatürlerle, müsade varsa ben de kaydırayım, pardon yazayım. :) 

En iyisi ben konuyu kilitleyeyim. Sabah bir moderatör gelince geriye açsın 😁

Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman
Metin Mankal yazdı:

Aslında sıkıntı şu..biz büyük sürpriz yaoacağız , biz çok çalışıyoruz, biz şöyleyiz, biz böyleyiz deyip ,esrarengiz havalara bürünerek  algı yarattıktan sonra ortaya çıkan ürünün daha önce yapılmış tutmamış bir model olması...

Evet ben muhalifim..Genelin solcu dediği tipim...Milliyetçiyim..Atatürkçüyüm..Kendimce müslümanım..Ve bu yerli ve milli otomobili eleştiriyorum...Tüm kişisel özelliklerimide üstüne koyduğunda katıksız vatan haini oluyorum..

Eleştiren insanların kıymetini bilin arkadaşlar..Eğer onlarda giderse körler sağırlar birbirini ağırlar moduna girersiniz.Yazık edersiniz bu güzelim ülkeye..

Metin Mankal yazdı:

Eleştirmek en büyük zenginliktir kesinlikle katılıyorum bunu belirttim zaten fakat hangisini barındırıyor olursa olsun siyasi tüm işaret ve isaretçilerinden gına geldi artık. Haksız mıyım?

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal
M. Asım Kahraman yazdı:

Eleştirmek en büyük zenginliktir kesinlikle katılıyorum bunu belirttim zaten fakat hangisini barındırıyor olursa olsun siyasi tüm işaret ve isaretçilerinden gına geldi artık. Haksız mıyım?

Muhalif kişiliğinle Maraş'ta yaşamak nasıl bir şey bir anlatabilsem ,Balıkesir'de yaşayan meslektaşım...Gına gelmeyide anlarsın sanırım...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Emre Şimşek yazdı:

Henüz eleştirmek için de sevinmek için de çok erken. Neler olacağını ilerleyen dönemlerde göreceğiz. Ama bir şeyler üretecek olmak ülkemiz için sevindirici. Umarım bunu her dalda yapmaya devam edebiliriz. Çünkü üretim olmadan hiç bir şey olmaz. Biteriz.

Buğday, patates, soğan da üretmeliyiz. Hatta bu daha ucuz ve daha gerekli. :)

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Yerli sigara olmali...

Mehmet Yeter yazdı:

Affınıza sığınarak aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum sıfır araç alınırken ödenen vergiler aracın vergisiz hali ile birleştiğinde iki araç ediyor şimdi bunda durum ne olacak devlet alınan araç iki kere mi kar ettirecek satıcıya🤔

Ne kari? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
M. Asım Kahraman yazdı:

Eleştiri iyidir. 
Ancak o hale geldik ki.  Mesela bizim millet vekili bana sms gönderiyor her cuma. 
Ben bundan rahatsız olmama rağmen, kim lan bu densiz der diye arayıp da bana sms göndermeyin diyemiyorum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

O değilde bu hafta ligde ne çok gol atıldı be. Trabzon'daki Sörloth çok iyi golcü valla. 😊 Siyasetten birde futbola kayarsak muhabbetimiz tam milli olacak. 😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Aslında utanmamız lazım. Devlet otomobil üretmek zorunda değil. Eleştirmek veya övmek yerine neden bağrımızdan otomobil üreticisi çıkartamamışız da bu iş devletin başına kalmış buna bakmakıyız.

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Ali Kangal
Muhalif kişiliğinle Maraş'ta yaşamak nasıl bir şey bir anlatabilsem ,Balıkesir'de yaşayan meslektaşım...Gına gelmeyide anlarsın sanırım...
maraş zor yer bende maraşlıyım ama anlatamazsın
Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz
(düzenlendi)
Mehmet Yeter yazdı:

Gümrük birliği olduğu icin ayni vergi bu aracın fiyatina da yüklenir. 

Bu birliğe üye olan ülkelerin birinden %60 vergi alip digerinden %25 alamaz. Bu nedenle italyan fiatdan aldi vergi veya alman vw den aldığı vergi neyse bu aractan da obu almak zorunda diye biliyorum. 

Ama bi kitabına uydurma işi yapilir mi onun için henüz erken. 

Ekleme...  Ben yanlış anlamışım soruyu. 

Üretici iki arac parasi kâr etmez. Uretici uretir,  emek verir 1 arac kadar kâr eder.  Devlet parmağını oynatmadan 1 arac parası kadar para kazanir.  Sen 2 araç parası ödersin. 

Umarım birgun bu da değişir. 

tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk

Şöyle bir videoya denk geldim togg ceo su bazı soruları yanıtlıyor ; 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...