M. Asım Kahraman 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Evet çıkarsanız iyi olur gözlükleri. Beni mi kastettiniz? Yazdığım metnin neresinde bir taraf veya dar bakış fark ettiyseniz onu belirtiniz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 diğer açıdan , kim üretirse üretsin coğrafik, kültürel, alışkanlık ve maddi olarak pilli arabalar bize uygun değil. Gerçekler ortada. Vizyon başka. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Evet. Siz diye gruplamanız ve gözlük taktıklarını söylemeniz gözlüğüm kendisi yine. Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Evet. Siz diye gruplamanız ve gözlük taktıklarını söylemeniz gözlüğüm kendisi yine. Yazının başındaki siz ifadesi taraf için değil Ali Beye hitabımdır, geri kalan kısmında özne biz şeklinde hocam. Karikatür ise kendi başına çokça ayrıştırıcı barındırıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Yazının başındaki siz ifadesi taraf için değil Ali Beye hitabımdır, geri kalan kısmında özne biz şeklinde hocam. Karikatür ise kendi başına çokça ayrıştırıcı barındırıyor.Asım abi sadece karikatür 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Aslında sıkıntı şu..biz büyük sürpriz yaoacağız , biz çok çalışıyoruz, biz şöyleyiz, biz böyleyiz deyip ,esrarengiz havalara bürünerek algı yarattıktan sonra ortaya çıkan ürünün daha önce yapılmış tutmamış bir model olması... Evet ben muhalifim..Genelin solcu dediği tipim...Milliyetçiyim..Atatürkçüyüm..Kendimce müslümanım..Ve bu yerli ve milli otomobili eleştiriyorum...Tüm kişisel özelliklerimide üstüne koyduğunda katıksız vatan haini oluyorum.. Eleştiren insanların kıymetini bilin arkadaşlar..Eğer onlarda giderse körler sağırlar birbirini ağırlar moduna girersiniz.Yazık edersiniz bu güzelim ülkeye.. 7 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Konu siyasete kayıyor karikatürlerle, müsade varsa ben de kaydırayım, pardon yazayım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Henüz eleştirmek için de sevinmek için de çok erken. Neler olacağını ilerleyen dönemlerde göreceğiz. Ama bir şeyler üretecek olmak ülkemiz için sevindirici. Umarım bunu her dalda yapmaya devam edebiliriz. Çünkü üretim olmadan hiç bir şey olmaz. Biteriz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Affınıza sığınarak aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum sıfır araç alınırken ödenen vergiler aracın vergisiz hali ile birleştiğinde iki araç ediyor şimdi bunda durum ne olacak devlet alınan araç iki kere mi kar ettirecek satıcıya🤔 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Konu siyasete kayıyor karikatürlerle, müsade varsa ben de kaydırayım, pardon yazayım. [emoji4] Siyaset denmiş, ben olmadan olmaz. [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Selim Bilgin yazdı: Konu siyasete kayıyor karikatürlerle, müsade varsa ben de kaydırayım, pardon yazayım. En iyisi ben konuyu kilitleyeyim. Sabah bir moderatör gelince geriye açsın 😁 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Metin Mankal yazdı: Aslında sıkıntı şu..biz büyük sürpriz yaoacağız , biz çok çalışıyoruz, biz şöyleyiz, biz böyleyiz deyip ,esrarengiz havalara bürünerek algı yarattıktan sonra ortaya çıkan ürünün daha önce yapılmış tutmamış bir model olması... Evet ben muhalifim..Genelin solcu dediği tipim...Milliyetçiyim..Atatürkçüyüm..Kendimce müslümanım..Ve bu yerli ve milli otomobili eleştiriyorum...Tüm kişisel özelliklerimide üstüne koyduğunda katıksız vatan haini oluyorum.. Eleştiren insanların kıymetini bilin arkadaşlar..Eğer onlarda giderse körler sağırlar birbirini ağırlar moduna girersiniz.Yazık edersiniz bu güzelim ülkeye.. Metin Mankal yazdı: Eleştirmek en büyük zenginliktir kesinlikle katılıyorum bunu belirttim zaten fakat hangisini barındırıyor olursa olsun siyasi tüm işaret ve isaretçilerinden gına geldi artık. Haksız mıyım? 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 M. Asım Kahraman yazdı: Eleştirmek en büyük zenginliktir kesinlikle katılıyorum bunu belirttim zaten fakat hangisini barındırıyor olursa olsun siyasi tüm işaret ve isaretçilerinden gına geldi artık. Haksız mıyım? Muhalif kişiliğinle Maraş'ta yaşamak nasıl bir şey bir anlatabilsem ,Balıkesir'de yaşayan meslektaşım...Gına gelmeyide anlarsın sanırım... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Emre Şimşek yazdı: Henüz eleştirmek için de sevinmek için de çok erken. Neler olacağını ilerleyen dönemlerde göreceğiz. Ama bir şeyler üretecek olmak ülkemiz için sevindirici. Umarım bunu her dalda yapmaya devam edebiliriz. Çünkü üretim olmadan hiç bir şey olmaz. Biteriz. Buğday, patates, soğan da üretmeliyiz. Hatta bu daha ucuz ve daha gerekli. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Yerli sigara olmali... Mehmet Yeter yazdı: Affınıza sığınarak aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum sıfır araç alınırken ödenen vergiler aracın vergisiz hali ile birleştiğinde iki araç ediyor şimdi bunda durum ne olacak devlet alınan araç iki kere mi kar ettirecek satıcıya🤔 Ne kari? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 M. Asım Kahraman yazdı: Eleştirmek en büyük zenginliktir kesinlikle katılıyorum bunu belirttim zaten fakat hangisini barındırıyor olursa olsun siyasi tüm işaret ve isaretçilerinden gına geldi artık. Haksız mıyım? Eleştiri iyidir. Ancak o hale geldik ki. Mesela bizim millet vekili bana sms gönderiyor her cuma. Ben bundan rahatsız olmama rağmen, kim lan bu densiz der diye arayıp da bana sms göndermeyin diyemiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 O değilde bu hafta ligde ne çok gol atıldı be. Trabzon'daki Sörloth çok iyi golcü valla. 😊 Siyasetten birde futbola kayarsak muhabbetimiz tam milli olacak. 😁 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Yilbasi kutlamasi yok mu simdi 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Aslında utanmamız lazım. Devlet otomobil üretmek zorunda değil. Eleştirmek veya övmek yerine neden bağrımızdan otomobil üreticisi çıkartamamışız da bu iş devletin başına kalmış buna bakmakıyız. 10 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Muhalif kişiliğinle Maraş'ta yaşamak nasıl bir şey bir anlatabilsem ,Balıkesir'de yaşayan meslektaşım...Gına gelmeyide anlarsın sanırım...maraş zor yer bende maraşlıyım ama anlatamazsın Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Yazmama kararı almıştım ama çok güzel bir örnek gördüm. Italyan Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 (düzenlendi) Mehmet Yeter yazdı: Affınıza sığınarak aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum sıfır araç alınırken ödenen vergiler aracın vergisiz hali ile birleştiğinde iki araç ediyor şimdi bunda durum ne olacak devlet alınan araç iki kere mi kar ettirecek satıcıya🤔 Gümrük birliği olduğu icin ayni vergi bu aracın fiyatina da yüklenir. Bu birliğe üye olan ülkelerin birinden %60 vergi alip digerinden %25 alamaz. Bu nedenle italyan fiatdan aldi vergi veya alman vw den aldığı vergi neyse bu aractan da obu almak zorunda diye biliyorum. Ama bi kitabına uydurma işi yapilir mi onun için henüz erken. Ekleme... Ben yanlış anlamışım soruyu. Üretici iki arac parasi kâr etmez. Uretici uretir, emek verir 1 arac kadar kâr eder. Devlet parmağını oynatmadan 1 arac parası kadar para kazanir. Sen 2 araç parası ödersin. Umarım birgun bu da değişir. 29 Aralık 2019 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Şöyle bir videoya denk geldim togg ceo su bazı soruları yanıtlıyor ; 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Kürşad Özpamuk yazdı: Şöyle bir videoya denk geldim togg ceo su bazı soruları yanıtlıyor ; O programin tamami bu videoda. https://m.youtube.com/watch?v=Jko4hlHMvg4 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts