Ali Darbaz 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Bağkur emeklisi babamın alacağı fiyata araba yapan firma olsa keşke 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Bağkur emeklisi babamın alacağı fiyata araba yapan firma olsa keşke50,60 bine bu arabaları alabileceğini düşünen vatandaş çok Twitter da. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Ali Darbaz yazdı: Bağkur emeklisi babamın alacağı fiyata araba yapan firma olsa keşke Var... ama almıyor babanız.. bajaj qute yuki vb olmadı 70 bine bazlar var Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Proje güzel ama bizim toplumumuz için fazlasıyla ütopik. Elektrikli olacak ifadesinden sonrasını okumaya gerek bile görmedim. Sıradan bir megane ya da corolla benzeri benzinli bir araç yapsalardı tutulur ve satardı ama bu ı ıh. Tasarımın, motorların, parçaların vs kim tarafından yapıldığına takılmıyorum bunlar baştan dışarıdan alınıp sonra iç üretime tasarıma dönülebilecek şeyler, bunu biliyoruz. Bu kadar anlam ve duygu yüklemenin zamanı değil daha işin başındasın. “Gelecek elektrikli araçlarda” tantanasını zaten gerçekçi bulmuyorum ben gerçek hayata bakarım, kim elektrikli araç almış ? 5 sene sonra kim alacak ? Hiç kimse. Elektrikli araç üretilmesin demiyorum, ama bi yandan arge vs giderler için bir gelirin olsun, trafikte aracın görülmeye başlansın , gözler alışsın , sonraki fazda elektrikli de üretirsin zaten. 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Selçuk Abi ekran görüntüsü alıyorum bak yazdıklarını... 1 2 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Proje güzel ama bizim toplumumuz için fazlasıyla ütopik. Elektrikli olacak ifadesinden sonrasını okumaya gerek bile görmedim. Sıradan bir megane ya da corolla benzeri benzinli bir araç yapsalardı tutulur ve satardı ama bu ı ıh. Tasarımın, motorların, parçaların vs kim tarafından yapıldığına takılmıyorum bunlar baştan dışarıdan alınıp sonra iç üretime tasarıma dönülebilecek şeyler, bunu biliyoruz. Bu kadar anlam ve duygu yüklemenin zamanı değil daha işin başındasın. “Gelecek elektrikli araçlarda” tantanasını zaten gerçekçi bulmuyorum ben gerçek hayata bakarım, kim elektrikli araç almış ? 5 sene sonra kim alacak ? Hiç kimse. Elektrikli araç üretilmesin demiyorum, ama bi yandan arge vs giderler için bir gelirin olsun, trafikte aracın görülmeye başlansın , gözler alışsın , sonraki fazda elektrikli de üretirsin zaten. Gerçek hayat Türkiye'den ibaret değil. İskandinav ülkelerinde ki teşvikler olsun ulke elektirikli araba cennetine döner , verilen teşvikler linkte mevcut https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/tr/norve%25C3%25A7te-elektrik-devrimi/a-42020775https://www.google.com/amp/s/tr.motor1.com/news/299792/norvec-elektrikli-arac-satis-rekoru/amp/ 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 (düzenlendi) Ben bi şey demiyorum artık..Söyleyecek sözde bulamıyorum..Paylaşım 2017 senesinde yapılmış... 28 Aralık 2019 tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 50,60 bine bu arabaları alabileceğini düşünen vatandaş çok Twitter da.Beyin terk etmiş olabilir gövdeyi ondandır o Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Osman Yücel Çetin yazdı: Selçuk Abi ekran görüntüsü alıyorum bak yazdıklarını... Al al Ömrümüz yeterse görürüz olacakları. İnşallah yanılırım. Sezgin Yılmaz yazdı: Gerçek hayat Türkiye'den ibaret değil. İskandinav ülkelerinde ki teşvikler olsun ulke elektirikli araba cennetine döner , verilen teşvikler linkte mevcut https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/tr/norve%25C3%25A7te-elektrik-devrimi/a-42020775 https://www.google.com/amp/s/tr.motor1.com/news/299792/norvec-elektrikli-arac-satis-rekoru/amp/ Gerçek hayat Türkiye'den ibaret. Ben lafa, temenniye, hayale değil davranışa bakarım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Yazık ülke nehale geldi türkiyenin kaderinde yok araç yapmak üretmek hepimiz yabancı marka kullanıyoruz turbo varmı acaba bunda Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Ali Kangal yazdı: turbo varmı acaba bunda Yerli oto diye tanıtılan araç komple elektrikli. Yorum bağlantısı
Ali Kangal 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Yerli oto diye tanıtılan araç komple elektrikli.Nasıl motor yok o zaman Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Ali Kangal yazdı: Sani Gerşon yazdı: Yerli oto diye tanıtılan araç komple elektrikli. Nasıl motor yok o zaman Evet, içten yanmalı bir motor yok. Yorum bağlantısı
Ali Kangal 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Evet, içten yanmalı bir motor yok.Ben böyle birşey görmedim türkiyenin yarısı övüyor yarısı karalıyor niye acaba Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Ali Kangal yazdı: Sani Gerşon yazdı: Evet, içten yanmalı bir motor yok. Ben böyle birşey görmedim türkiyenin yarısı övüyor yarısı karalıyor niye acaba Çünkü yerli diye tanıtılan ürün tamamen pininfarina isimli italyan dizayn firmasının 2017 yılı ürünü. Bu yüzden karalanıyor. Tipi çok güzel, bu yüzden övülüyor. 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Ben böyle birşey görmedim türkiyenin yarısı övüyor yarısı karalıyor niye acabaKonuyu baştan okudunuz mu? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Bu aracın tüm haklarını satın aldık dense yazıklar olsun bir araba yapmayı bilmiyor gerzolar diyecek milyonlar var. Nerden tutarsan tut elinde kalıyor. 6 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Bu aracın tüm haklarını satın aldık dense yazıklar olsun bir araba yapmayı bilmiyor gerzolar diyecek milyonlar var. Nerden tutarsan tut elinde kalıyor. Biliyorlarmı daha dogru dürüst tamircimiz servisimiz yok işi bilen Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Biliyorlarmı daha dogru dürüst tamircimiz servisimiz yok işi bilenTamir gerektirecek bir durum olmuyor bu araçlarda. Bakim bile yok gibi bişey . Cam suyu lastik ve silecek disinda değiştirmeniz gereken birşey yok 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Çünkü yerli diye tanıtılan ürün tamamen pininfarina isimli italyan dizayn firmasının 2017 yılı ürünü. Bu yüzden karalanıyor. Tipi çok güzel, bu yüzden övülüyor.Tamamen demek çok yanlış. Benzerlik var ama bizim araç farklı bir tasarım diline sahip. Yorum bağlantısı
Ali Kangal 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Tamir gerektirecek bir durum olmuyor bu araçlarda. Bakim bile yok gibi bişey . Cam suyu lastik ve silecek disinda değiştirmeniz gereken birşey yok Geneli diyom abi bu araç için degil hem tat vermez böyle arabalar biz söküp takmalıyız mafı mapı temizlemeliyiz Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Tamir gerektirecek bir durum olmuyor bu araçlarda. Bakim bile yok gibi bişey . Cam suyu lastik ve silecek disinda değiştirmeniz gereken birşey yok Aslında elektrikli araçların şarj edilmesi kadar yangın anında söndürülmesi çok önemli. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Bu aracın tüm haklarını satın aldık dense yazıklar olsun bir araba yapmayı bilmiyor gerzolar diyecek milyonlar var. Nerden tutarsan tut elinde kalıyor. Ne yapılırsa yapılsın kulp takacak birileri var nasılsa. 6 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Ben böyle birşey görmedim türkiyenin yarısı övüyor yarısı karalıyor niye acabaCilt hastalıkları ikiye ayrılır derler; Ne sürersen sür iyileşenler vardır,Birde ne sürersen sür iyileşmeyenler. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts