İçeriğe Yönlendir

Hadi Hayırlısı Olsun, Yerli Otomobil İmzaları Atıldı

Serkan Aktay

Recommended Posts

Evren Erakçora
Bağkur emeklisi babamın alacağı fiyata araba yapan firma olsa keşke
50,60 bine bu arabaları alabileceğini düşünen vatandaş çok Twitter da.
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

Bağkur emeklisi babamın alacağı fiyata araba yapan firma olsa keşke

Var... ama almıyor babanız..

bajaj qute

yuki vb

olmadı 70 bine bazlar var

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Proje güzel ama bizim toplumumuz için fazlasıyla ütopik.

Elektrikli olacak ifadesinden sonrasını okumaya gerek bile görmedim. Sıradan bir megane ya da corolla benzeri benzinli bir araç yapsalardı tutulur ve satardı ama bu ı ıh.

Tasarımın, motorların, parçaların vs kim tarafından yapıldığına takılmıyorum bunlar baştan dışarıdan alınıp sonra iç üretime tasarıma dönülebilecek şeyler, bunu biliyoruz. Bu kadar anlam ve duygu yüklemenin zamanı değil daha işin başındasın.

“Gelecek elektrikli araçlarda” tantanasını zaten gerçekçi bulmuyorum ben gerçek hayata bakarım, kim elektrikli araç almış ? 5 sene sonra kim alacak ? Hiç kimse.

Elektrikli araç üretilmesin demiyorum, ama bi yandan arge vs giderler için bir gelirin olsun, trafikte aracın görülmeye başlansın , gözler alışsın , sonraki fazda elektrikli de üretirsin zaten.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz
Proje güzel ama bizim toplumumuz için fazlasıyla ütopik.

Elektrikli olacak ifadesinden sonrasını okumaya gerek bile görmedim. Sıradan bir megane ya da corolla benzeri benzinli bir araç yapsalardı tutulur ve satardı ama bu ı ıh.

Tasarımın, motorların, parçaların vs kim tarafından yapıldığına takılmıyorum bunlar baştan dışarıdan alınıp sonra iç üretime tasarıma dönülebilecek şeyler, bunu biliyoruz. Bu kadar anlam ve duygu yüklemenin zamanı değil daha işin başındasın.

“Gelecek elektrikli araçlarda” tantanasını zaten gerçekçi bulmuyorum ben gerçek hayata bakarım, kim elektrikli araç almış ? 5 sene sonra kim alacak ? Hiç kimse.

Elektrikli araç üretilmesin demiyorum, ama bi yandan arge vs giderler için bir gelirin olsun, trafikte aracın görülmeye başlansın , gözler alışsın , sonraki fazda elektrikli de üretirsin zaten.

Gerçek hayat Türkiye'den ibaret değil. İskandinav ülkelerinde ki teşvikler olsun ulke elektirikli araba cennetine döner , verilen teşvikler linkte mevcut

https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/tr/norve%25C3%25A7te-elektrik-devrimi/a-42020775

https://www.google.com/amp/s/tr.motor1.com/news/299792/norvec-elektrikli-arac-satis-rekoru/amp/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal
(düzenlendi)

Ben bi şey demiyorum artık..Söyleyecek sözde bulamıyorum..Paylaşım 2017 senesinde yapılmış...

tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
50,60 bine bu arabaları alabileceğini düşünen vatandaş çok Twitter da.
Beyin terk etmiş olabilir gövdeyi ondandır o
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Osman Yücel Çetin yazdı:

Selçuk Abi ekran görüntüsü alıyorum bak yazdıklarını... :D

Al al  :) Ömrümüz yeterse görürüz olacakları. İnşallah yanılırım.

Sezgin Yılmaz yazdı:

Gerçek hayat Türkiye'den ibaret değil. İskandinav ülkelerinde ki teşvikler olsun ulke elektirikli araba cennetine döner , verilen teşvikler linkte mevcut

https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/tr/norve%25C3%25A7te-elektrik-devrimi/a-42020775

https://www.google.com/amp/s/tr.motor1.com/news/299792/norvec-elektrikli-arac-satis-rekoru/amp/

Gerçek hayat Türkiye'den ibaret. Ben lafa, temenniye, hayale değil davranışa bakarım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Kangal

Yazık ülke nehale geldi türkiyenin kaderinde yok araç yapmak üretmek hepimiz yabancı marka kullanıyoruz turbo varmı acaba bunda

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Kangal yazdı:

turbo varmı acaba bunda

Yerli oto diye tanıtılan araç komple elektrikli.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Kangal yazdı:
Sani Gerşon yazdı:
Yerli oto diye tanıtılan araç komple elektrikli.

Nasıl motor yok o zaman

Evet, içten yanmalı bir motor yok.

Yorum bağlantısı
Ali Kangal
Ben böyle birşey görmedim türkiyenin yarısı övüyor yarısı karalıyor niye acaba
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Kangal yazdı:
Sani Gerşon yazdı:

Çünkü yerli diye tanıtılan ürün tamamen pininfarina isimli italyan dizayn firmasının 2017 yılı ürünü. Bu yüzden karalanıyor.

Tipi çok güzel, bu yüzden övülüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz
Konuyu baştan okudunuz mu?
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bu aracın tüm haklarını satın aldık dense yazıklar olsun bir araba yapmayı bilmiyor gerzolar diyecek milyonlar var. Nerden tutarsan tut elinde kalıyor. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Kangal
Bu aracın tüm haklarını satın aldık dense yazıklar olsun bir araba yapmayı bilmiyor gerzolar diyecek milyonlar var. Nerden tutarsan tut elinde kalıyor. 
Biliyorlarmı daha dogru dürüst tamircimiz servisimiz yok işi bilen
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz
Biliyorlarmı daha dogru dürüst tamircimiz servisimiz yok işi bilen
Tamir gerektirecek bir durum olmuyor bu araçlarda. Bakim bile yok gibi bişey . Cam suyu lastik ve silecek disinda değiştirmeniz gereken birşey yok
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Çünkü yerli diye tanıtılan ürün tamamen pininfarina isimli italyan dizayn firmasının 2017 yılı ürünü. Bu yüzden karalanıyor.
Tipi çok güzel, bu yüzden övülüyor.
Tamamen demek çok yanlış. Benzerlik var ama bizim araç farklı bir tasarım diline sahip.

Yorum bağlantısı
Ali Kangal
Tamir gerektirecek bir durum olmuyor bu araçlarda. Bakim bile yok gibi bişey . Cam suyu lastik ve silecek disinda değiştirmeniz gereken birşey yok
Geneli diyom abi bu araç için degil hem tat vermez böyle arabalar biz söküp takmalıyız mafı mapı temizlemeliyiz
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Aslında elektrikli araçların şarj edilmesi kadar yangın anında söndürülmesi çok önemli.
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ne yapılırsa yapılsın kulp takacak birileri var nasılsa.
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman
Cilt hastalıkları ikiye ayrılır derler;
Ne sürersen sür iyileşenler vardır,
Birde ne sürersen sür iyileşmeyenler.
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...