Mert Yeldan 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Dün gece resmini öptüm de yattım [emoji3] 3 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Abdurrahman Salman yazdı: Ben gerçekten anlayamadım Mehmet Bey. Niye bu kadar kızıyorsunuz.? Adamlar apartman kadar duvara yazmışlar pirinfarina diye, 8-10 tane daha firma var bazıları tanıdık, sözlü olarakta belirttiler bu firmalarla çalışıyoruz diye.Paylaştığınız yazıda açıkça ve daha ayrıntılı anlatmışlar. Eee geriye Tayyip Erdoğanın konuşması kalıyor. Bunun adı lansman, tanıtım, reklam. Yani orda öveceksiniz, kendinize göre iyi yönlerinden bahsedeceksiniz ilk intiba çok önemliyse bence beşardılar. Günler önceden o arabanın görselleri paylaşılmasına rağmen çevremdekilerden anladığım kadarıyla kimsenin aklına o görsel gelmedi. Fiyatı uygun olursa ben bunu alırım dedilerse o dokunuşlar işe yaramıştır bence. Hangi reklamda, tanıtımda yada broşürde verilen yakıt tüketiminin test verisi olduğu aynı puntolarla yazılıyor. Hiç rastlamadım cücük kadar anca. Yada Peugeot, yaa benim yaptığım şanzıman randıman vermedi. O yüzden japonlardan aldık biz yapamadık diye özellikle vurguluyormu yoo eat6 yazıp geçiyor. Hepsini geçtim, adam çıkardığı dumanı gizlemek için arabasına virüs yüklüyor, ona bile bu kadar kızılmıyorsa diyecek birşey yok. Hangi gorseli paylasmislar? Recep Selim Kaya yazdı: Tesla Türk kanalında tanıtımdan önce öngörülerini paylaşmış. İşin magazin tarafı ile ilgilenenlerde vardır muhakkak ama bahsettiğim kanalda anlatılanlar inandırıcı geldi bana. Duyduklarımızdan farklı varsayımlarda var burada. Özellikle fiyatlama konusunda. Kanal sallayabir. Devlet sallamaz. 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Tahminler vardı ya galiba bu araba olacak diye. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 (düzenlendi) CNN Türk de araç 28 Aralık 2019 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 egea fiyatina olacaksa hemen yazilalim siraya... 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 K350'ye bakınca yumuşak, pis pis sırıtan Çinli görüyorum. Bizim araç daha sert bir tasarım diline sahip. Ve tasarımın patenti de alınmış. egea fiyatina olacaksa hemen yazilalim siraya... 2 tane alırım o zaman 2 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mert Yeldan yazdı: Dün gece resmini öptüm de yattım Şu araç için olumsuz tek bir kelime bulamadım.Bir tane bundan, birde sedan ön siparişi verdim 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mert Bey'in Suv modeliyle fotoğrafı olduğunu gördüm sanki.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Şu araç için olumsuz tek bir kelime bulamadım.Bir tane bundan, birde sedan ön siparişi verdim [emoji4]Önüne Vw, Ford, Pug, vs amblemi koysalar vaaay premium sınıfa girmişler deriz. Merco BMW Volvo vs amblemi koysan sırıtmaz yapmışlar deriz. Mert Bey'in Suv modeliyle fotoğrafı olduğunu gördüm sanki.. [emoji4] [emoji4] 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 İşte budur.. Darısı başımıza diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Çok takılmayın.Her şey hayal ile başlar.Yapmanın temel şartı başlamaktır.Sorunlar elbet de olacak belki de beceremeyeceğiz. Olsun, taşa toprağa , bilmem neye o kadar lüzumsuz paralar gömüldü ki, varsın buna da gömelim. Bunu ülke kaldırır. Belki biz göremeyiz ama Ülke anca üretimle kalkınır. Üretim konusun da atılacak her şeyi ben beğenirim. Gökdelen yapacağımıza ,araba yapmayı deneyelim.Yerlilik ise bu global ekonomi de mümkün değil .Önemli olan MARKA değeri yaratmak ve tutturmaktır. Hangi uluslararası marka 100/100 üretildiği ülkeye ait ki.Teknik eleman olarak, ben olumsuz değilim. Hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Yalnız pil konusuna takıldım. Tesla desteği mi var acaba?malum Elon birader baya bizi ziyaret etmişti. Ya da ??? tasarımın Gebze olması ilginç acaba, Portif tecrübelerin den sonra, bir KİNG desteğimi oldu. @Servet Aydın böyle bişi varsa saklama gurur duyalım. 10 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Ha ne olur fiyat 350 olacağına 400 olur ama önemli değil prestij için ödenen para israf değildir falan filan. Halen aynı düşünüyorum. Param yeterse alırım. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Bu arabanın aynısı çıksın fiyat en en düşük 500 bin olur. üretilecek araç ya da baz donanım bu olamaz. Bu arabadaki malzemeler çok kaliteli. Gösterişli ve üst düzey. daha basit şekli ile çıkarsa, bugünün fiyatıyla 150-200 arasında olur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Ben sembol tarzi bı araç bekliyordum .bu bildiğin model x olmuş. Batarya maliyeti bu araçların %20 sini oluştururken fiyatlarin uygun olabileceğini düşünmüyorum. 1 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Şu ana kadar ulaşılan noktada bir sıkıntı yok bence, aracın birçok markaya tasarım üreten pininfarina adlı tasarım şirketinden çıkmış olmasında, aynı firmanın k350 adında buna yakın bir tasarıya sahip prototip üretmiş olmasında, başka bir otomotiv şirketine birebir aynı tasarımı satmadığı sürece neden problem olsun ki. Zaten imalat sürecinin ilk adımları için en ideali bu değil mi? Tasarım için kendini ispatlamış bir firma ile çalışılmış olması gayet iyi bir seçim olmuş hatta. Sürecin devamında üretim hakkı/patent alımı ve üretimin artık TOGG adı altında bir Türk markası olarak devam etmesi halinde her şey yolunda demektir. Tahmin ederim ki üretim bandını kurduğumuzda prototipin üzerinde daha faza yerli dokunuşlar hissedeceğiz, birebir böyle çıkmayacaktır. Zaten şu haliyle bile k350 den farkları mevcut. Yolu açık olsun, bizim olsun, alınabilir olsun vesselam... 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu arabanın aynısı çıksın fiyat en en düşük 500 bin olur. üretilecek araç ya da baz donanım bu olamaz. Bu arabadaki malzemeler çok kaliteli. Gösterişli ve üst düzey. daha basit şekli ile çıkarsa, bugünün fiyatıyla 150-200 arasında olur diye düşünüyorum. Emsali e-tron. 1 milyon tl 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Yeni nesil aynasız. Aynasız ama kameralı. [emoji2957]Yakışmış. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 (düzenlendi) 21 liklerle mükemmel olmuş. az bi 2 cm bassak tamam olacak Yaradanım almayı nasip eder inşaAllah. Şimdiden parayı biriktirmeye başladım. 28 Aralık 2019 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Tüm ülke sırada bekliyor umarım gecmistekiler gibi olmaz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts