Sinan Akgöl 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Bilmem? Sayın hocam siz böyle cevap verince bazen kendimi final sınavında gibi hissediyorum, acaba sorduğum sorunun içinde cevabı var mı acaba kitlenip kalıp ekrana bakıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Soru: akü altta motor arkada ortada peki kapıtun altında ne var? Controller o kadar büyük değil? Bir sürücü arkada, diğeri önde çift motor için, İki sürücü arkada yan yana. Çift çeker için Tek sürücü arkada tek çeker için, Sürücüler motorlara entegre ki 2015ten beri en verimli sistem, ön ve arkada bagajlar var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Sinan Uzundumlu yazdı: TOGG un resmi instagram sayfasında "herşey bir çizimle başladı" diye bir resim paylaşılmış; Kim çizmiş Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Pininfarina'nin icinde oldugu kismi dogru ancak bu araci tasarlayan da Türk.. Murat Günak.. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Kim çizmiş Sorsak cevap vermezler ki Sinan Akgöl yazdı: Bu karsilastirmayi kim hangi ara yapmiş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Sinan Akgöl yazdı: .. Sinan resimlerde teknik olarak bir sorun vardı.. Bu sebeple kaldırdım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bence bu olmamalı yaa. Yola mı bakılacak bunlara mı. Bunlara bakarken ne nerdeydi diyerek kaza yapar insan. Şu ekran işini dizginlemek lazım. Onun haricinde tasarım günümüzde. Bir çok yeni aracın yeni tasarımlarıyla benzer hatta ileride Ben araba sürerken teyip ile uğraşmak, navigasyona bakmak çok dikkatimi dağıtıyor. Togg çorba olmuş. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Sinan resimlerde teknik olarak bir sorun vardı.. Bu sebeple kaldırdım. Tamam abi neyini düzeltmem gerekiyor? Sinan Uzundumlu yazdı: Bu karsilastirmayi kim hangi ara yapmiş Christopher Smith 27 Aralık 2019 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Kaya 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Her neye benzerse benzesin, kim tasarlamışsa tasarlasın. Bu araba Türk arabası olarak bilinecek. Bırakın bu modeller bir hayat suyu olsun. Bakalım MPV ve B sınıfı hatchback tasarımları nasıl olacak. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Sinan Akgöl yazdı: Tamam abi neyini düzeltmem gerekiyor? Başka bir yerde birleştir resimleri ve tek resim olarak yükle buraya. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Recep Selim Kaya yazdı: Her neye benzerse benzesin, kim tasarlamışsa tasarlasın. Bu araba Türk arabası olarak bilinecek. Bırakın bu modeller bir hayat suyu olsun. Bakalım MPV ve B sınıfı hatchback tasarımları nasıl olacak. Pininfarina arat internette Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Arabayı kia e-Niro benzeten tek ben değilmişim.. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Pininfarina arat internette Biliyoruz hocam onu. Dünya alem duydu ve biliyor. Yeni tanıdığımız bir stüdyo da değil. Matrix ‘te de adını gördük. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Recep Selim Kaya yazdı: Her neye benzerse benzesin, kim tasarlamışsa tasarlasın. Bu araba Türk arabası olarak bilinecek. Bırakın bu modeller bir hayat suyu olsun. Bakalım MPV ve B sınıfı hatchback tasarımları nasıl olacak. Pininfarina arat internette Yorum bağlantısı
Selim Kaya 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Pininfarina arat internette Hocam önceki tasarımlarını da biliyoruz zaten. İlk defa duymadık Pininfarina ‘yı. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Yaa bu koskoca yalanı keşfetmek için bunca saat boşuna beklemişiz. Zaten yanlışlıkla ekrana yansıtmışlar. Sadece pirinfarina değil bosch, aisin neler neler var. Birde kıyıya vuran kaptan rizeliymişki sorma gitsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Recep Selim Kaya yazdı: Hocam önceki tasarımlarını da biliyoruz zaten. İlk defa duymadık Pininfarina ‘yı. Mesela? Yorum bağlantısı
Selim Kaya 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Mesela? Sınavda mıyım? Aklıma hızlıca gelenlerden bir iki örnek. Matrix, Fiat Coupe, Multipla. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Paşa 23’te Cumhuriyeti ilan edelim mi diye bizim halka iyi ki sormamış. Mazallah sorsaymış %100 yerli değil diye itiraz edilir Cumhuriyeti kuramazmışız. 4 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mesela bu yeni yerli mpv Ben yenisi için arat dedim. Firmayı biliyor musun demedim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts