Mert Yeldan 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 400'lük 4x4 suv, renk dediğin gibiReisin sürdüğü renkte güzel. Petrol yeşil 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Temsili Ali abi Ali abi yapmayın demiyor, bana da söyle nasıl yaptın diyor Bir de neden 200-400 bg mesela 100 bg olsa yetmez mi? 2 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Tasarım hoşuma gitti, ülkemize hayırlı olsun. C sedanın arkasından bakınca renk jant Audi A6'yı andırdı bana. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali abi yapmayın demiyor, bana da söyle nasıl yaptın diyorAha yoksa Ali abi Reis mi?Kesin sıkıştırdı külliyede aldı planı projeyi [emoji3] 3 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 İç ve dis tasarımı ben çok beğendim.insallah seri uretime geçer ve banttan iner.batarya ömrü ne olacak onu çok merak ediyorum?birde fiyat bandı nerelerde olcak? Ev elektriği ile sarz olabilecek mi? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mert Yeldan yazdı: Ben Sedan a bittim. Şöyle saks mavi olacak Yandan ilk görüşte 159 u andırdı bana. Bir de jantlar çok büyük farkettiniz mi. 20 falan sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Bu araçlar hiç halk aracı gibi durmuyor, gayet lüks ve zengin işi duruyor. Geçemediğim köprü gibi olmaz umarım. geçemediğim köprüler ve otoyollar dersek daha doğru olur. birden fazla var 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Yandan ilk görüşte 159 u andırdı bana. Bir de jantlar çok büyük farkettiniz mi. 20 falan sanırım.Turanza Rf takılı üstünde. Yalıtım iyi değilse uğultu yapar [emoji3] Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 hangi AŞ o?Yanlış yazmışım, 15 yıl. ceo açıkladı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Mert Yeldan yazdı: Temsili Ali abi Ali abi yapmayın demiyor, bana da söyle nasıl yaptın diyor helal kardeş... nasıl yaptın, yaptıkmı-bu ekonmiyle bu kafaylamı..... ...... ? ve diyorumki, keşke gerçekten yapabilsek, yapmış olsak..... iha-siha gibi 30-40 (süreye dikkat) senelik gelişim araştırma arge gerektiren bu tarz bir işi yapabilsek..... Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ersin Özkaya yazdı: İç ve dis tasarımı ben çok beğendim.insallah seri uretime geçer ve banttan iner.batarya ömrü ne olacak onu çok merak ediyorum?birde fiyat bandı nerelerde olcak? Ev elektriği ile sarz olabilecek mi? Ev elektriği ile de olur büyük ihtimalle, trifazeden Tesla'lar şarj ediliyordu evde. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali Gök yazdı: geçemediğim köprüler ve otoyollar dersek daha doğru olur. birden fazla var açsana Anayasa mahkemesine dava, ulaşım özgürlüğüm var Anayasada, tüm köprüler paralı, hak ihlali var, vatandaşa yetecek kadarı beleş fazlası paralı olabilir diye Mert Yeldan yazdı: Aha yoksa Ali abi Reis mi? Kesin sıkıştırdı külliyede aldı planı projeyi ben sağdakiyim, beş parasızda olsam sağdaki olmayı yeğlerdim reislik istemem, dokunmak yok dokunmak yoook Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Hayırlı, uğurlu olsun. Neresinden tutsam da bahane bulsam diye düşünenler de sıraya girer almak için 4-5 seneye. 7 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mahmut Yıldız yazdı: Yanlış yazmışım, 15 yıl. ceo açıkladı. hangi A.Ş. o Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: 2.el tesla fiyatları düşebilir https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tesla-beta-motors-2013-tesla-model-s-p85-servis-bakimli-500-km-menzil-735444521/detay #Çağlar abi ciddi manada ikinci el piyasası ne olur ki? 70 80 .000 tl lik bir araç almayı düşünürken acaba Yerli aracımız iç piyasada yer tutmaya başladığında -- mesela resmi kurumlarda olan 2000 cc ve üstü araçlarda gözle gözükür bir indirim olasılığı.... kafamda ileri dönük belirsizlikler... help help help Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ne olursa olsun, hangi parçası nerede yapılırsa yapılsın, bu araç yerlidir. günümüz şartlarında global üretim var. Taşeronluk sistemi var. Büyük markalar frenleri kendi mi üretiyor? Hayır. Fren üreticilerine ürettiriyor. Bunun gibi. türkiye gibi çivi ithal eden ülke artık bir şeyler üretmek için yerli yabancı karışık şekilde bir şeyler için adım atıyor. Hiçbir şey yapmamaktan iyidir. ben yaparım diyen, eleştiren varsa buyursun kendi veya savunucuları yapsın. Eleştirin grupları tutan mı var, yapma diyen mi var? Hadi yapılsın işte neyi bekliyorsunuz? Hiçbir şey yapılmayan ülkede birileri tel örgü bile imal etse saygı duymalı. Benim için budur olay 4 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: fabrikası yok fiyatı mı var? fabrikasıda varmış fiyatıda pardon, yakında açıklarlar, dur adresi vereyim açıklanınca bakarsın https://www.fiat.it/ 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Fatih Ozen yazdı: #Çağlar abi ciddi manada ikinci el piyasası ne olur ki? 70 80 .000 tl lik bir araç almayı düşünürken acaba Yerli aracımız iç piyasada yer tutmaya başladığında -- mesela resmi kurumlarda olan 2000 cc ve üstü araçlarda gözle gözükür bir indirim olasılığı.... rakibi tesla ve birazda jaguar i-pace, diğerleri etkilenmez , segmentleri ihtiyaçları ayrı bir bölümde onlar 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ne olursa olsun, hangi parçası nerede yapılırsa yapılsın, bu araç yerlidir. global üretim var doğru, ama adamın yüzde yüz kendi patenti kendi malını işine geşen ülkede üretmesi var.... biz ürettirilen ülke olmamalıyız, yerli araç olacaksa malın sahibi biz olmalıyız, o yüzden düşüncene katılamıyorum.... hiçbirşey yapmamak ayrı şey, elbette biryerden başlancak elbette örnek alınacak hatta elbette keşfedilmiş birkez daha keşfedilmeycek, ama bir yerden başlayıpta bu tamamen yerlidirde hemen denmeyecek, çünki değil, bari patentlerin tamamını al o zaman yerlidir dersin mesela, senin olur sen bulmadın ama satın aldın oldu olur, peki şuan durum böylemi? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 global üretim var doğru, ama adamın yüzde yüz kendi patenti kendi malını işine geşen ülkede üretmesi var.... biz ürettirilen ülke olmamalıyız, yerli araç olacaksa malın sahibi biz olmalıyız, o yüzden düşüncene katılamıyorum.... hiçbirşey yapmamak ayrı şey, elbette biryerden başlancak elbette örnek alınacak hatta elbette keşfedilmiş birkez daha keşfedilmeycek, ama bir yerden başlayıpta bu tamamen yerlidirde hemen denmeyecek, çünki değil, bari patentlerin tamamını al o zaman yerlidir dersin mesela, senin olur sen bulmadın ama satın aldın oldu olur, peki şuan durum böylemi?Common Rail patanti kimin abi? Mercedes bile kullanıyor Almanlıktan çıkıyor mu Mercedes ? 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Konuyu bağlayım, keşke %100 patenti vs alayı bize ait bir araç olsa-seri üretebilsek ve tüm millet alıp kullanacak güçte olsada alıp kullanabilsek, inşallah buda olur diyip bağlıyım konuyu, 2022 de görüşmek üzre 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mert Yeldan yazdı: Common Rail patanti kimin abi? Mercedes bile kullanıyor Almanlıktan çıkıyor mu Mercedes ? ilginç benzetme olmuş Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Yusuf Berke yazdı: Tasarım hoşuma gitti, ülkemize hayırlı olsun. C sedanın arkasından bakınca renk jant Audi A6'yı andırdı bana. 508 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 ilginç benzetme olmuşAli abinin tezi ile doğru orantılı ilginçlikte [emoji3] Yorum bağlantısı
Recommended Posts