Doğan Arşiray 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: olay orada çünki en boş seriye 200 binden başlar diyorlarmış bu arada.... pili yoktur onun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Sefa Çelik yazdı: GS asılından yedeğine, teknik ekipten çaycısına milli maça Gs çıkabiliyor mu? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 eleştiriler şöyşe: araç italyada üretilmiş araç, tamamen italyan, örnek olarak getirilmiş Türkiyede şuan üretimi yok fabrika yok ortada birşey yok deniyor model vatandaşın alabileceği sınırın çok üstünde pahalı yerli kısmını açan yok açılama yok.... ben detaylı bilgi bekliyorum, biryerden başladık tamam ama ne bu araç, nesini biz üretiyoruz ve bu aracın tüm lisansı bizimmi, ayrıca pahalı olacağı kesin, vatanaşın büyük çoğunluğu bunu alacak güçte değil, şimdi hükümetten bunların detayının anlatılmasını istiyorum, şuan gördüğüm Devrimin camekanı genişletecek gibime geliyor, yanına kardeşler gelecek sanki... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: olay orada çünki en boş seriye 200 binden başlar diyorlarmış bu arada.... fabrikası yok fiyatı mı var? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 (düzenlendi) Sefa Çelik yazdı: Şirket Türkiye'de kurulmuş, Türk maliyesi denetimine tabii Türk şirketi olduktan, vergisini Türkiye'ye verdikten sonra, isterse civatasına kadar yabanca ülkede üretsin, isterse hazır italyan tasarımı alsın, Türktür. Araç türk aracıdır. değildir, kusura bakma, neden değil çünki henüz yerli bir tarafını göremedim, ülkede zaten olan birşeyde yok, bu Togg grubu güzel foto veriyorda ne yaptılar gerçekte onu merak ediyorum, yani hepsi yanyana gelip foto çekiyorlar ama araba italyada yapılıp gelmiş, bizimkilerin bu işteki rolü ne peki, biz neyi yaptık ? Çağlar Bayur yazdı: fabrikası yok fiyatı mı var? aslında ortada birşey yok, her kafadan bir ses çıkıyor bende bakıyorum.... fiyatı biri sallamış, okadar çok bilgi akışı varki ne doğru ne yanlış belli değil... net olan birkaç tane italyadan gelmiş italya üretimi araba var, olan bu şuan için... 27 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 🚘 sedan ve 🚙 suv modelleri tanıtıldı. teknik özellikler hakkında bir bilgim yok ama ? acaba kısa vadede ikinci el piyasasını nasıl etkiler.? Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Hele üretim için fabrika kurulsun ondan sonra çoğu şey netleşir... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 2.el tesla fiyatları düşebilir https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tesla-beta-motors-2013-tesla-model-s-p85-servis-bakimli-500-km-menzil-735444521/detay 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Fabrika konusunda şu tivit serisini okuduktan sonra taşlar oturacaktır, 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Bu araçlar hiç halk aracı gibi durmuyor, gayet lüks ve zengin işi duruyor. Geçemediğim köprü gibi olmaz umarım. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Bu araçlar hiç halk aracı gibi durmuyor, gayet lüks ve zengin işi duruyor. Geçemediğim köprü gibi olmaz umarım. zenginlerin canı yok mu yahu , suv suz mu kalsınlar nedir? Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ülkemiz ve milletimiz adına gurur verici. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 (düzenlendi) Kemal Korkmaz yazdı: Hele üretim için fabrika kurulsun ondan sonra çoğu şey netleşir... evet bunu bende merak ediyorum, asıl soru fabrikayı kurabileceklermi ama görüntüye bakarsak birşey yaptığımız yok sanki, bu grup aylardır yıllardır ne yaptı adam gibi çıkıp anlatan yok yahu.... tasarımmı yaptı donanımmı geliştirdi, prototipmi yaptı bunlarda testlermi yaptı, hani yol testi hani binlerce km elektrikli araç optimizasyon testi, üzerinde düzeltmelermi yaptı, rüzgar tünelinemi soktu ne yaptı, elektronik donanım ne alemde, yazılım donanım uyumunu şarj deşarj döngüsü olayını nasıl yaptılar, geçen sürede bu işi çözmeleri neredeyse imkansız gibiydi, bunları yapmaları yıllar yıllar ve yıllaaar alır çünki, deneyimi nereden buldular esas olay bu... kafamda deli sorular.... 27 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Bunun arka camına tuğra da ne yakışır beh. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 (düzenlendi) Mert Yeldan yazdı: Temsili Ali abi aynı ben, tekeri bulup anlatıyorum ama karşımdakiler uykuda, uyanmaya niyette yok 27 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir Ak 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 C suv 4 çeker mi? Servet abi diagonal test yapsın tamam desin sıraya yazılırım 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 aynı ben, tekeri bulup anlatıyorum ama karşımdakiler uykuda, uyanmaya niyette yok [emoji4]Yok abi sen şu NO diyensin [emoji3] 3 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 belli oldu, reklamları izledik gibime geldi, neyse gerçek hayata dönelim, ben ne araba alsam acaba düşünmeye devam, 2. elmi alsam acaba Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Suv çok güzel, rengi de. Benim kadjar gibi.Sedanı da güzel.İlk 5 yıl kimsenin temettü almaması ve kazancı yatırımda kullanması da çok güzel.Bu proje için eleştirecek şeyler bitmeyecek ama kimse taş koymak amacıyla eleştirmesin. Düzeltme : 15 yılmış. 9 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ben Sedan a bittim. Şöyle saks mavi olacak 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 (düzenlendi) Mert Yeldan yazdı: Yok abi sen şu NO diyensin neden diyim canım, bana sunulan birşey yokki ortada benim yerli otodan şuan için anladığımı Cem Yılmaz anlatmış, hayal mahsülü.... neyseki italyan yapımı 2-3 araba varda görecek birşeyimiz olmuş, bunada şükür... Not: keşke gerçekten yapabilsek ve milletimizde rahatça alıp kullanabilse... Sana diyo Mert 27 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mahmut Yıldız yazdı: İlk 5 yıl kimsenin temettü almaması ve kazancı yatırımda kullanması da çok güzel. hangi AŞ o? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ben Sedan a bittim. Şöyle saks mavi olacak400'lük 4x4 suv, renk dediğin gibi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts