Ali Gök 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 (düzenlendi) tanıtımda çıkan arabaları yapsınlar . ben 200 e alırım çok net hemde harika olmuş aklımdan geçen reno symbol gibi bişe yapıp 200 e satmaya çalışacaklar sanıyordum. 200 gayet normal bir fiyat bu araba için 27 Aralık 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ben çok beğendim. Kim ne derse desin bizim arabamız. 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali Gök yazdı: aklımdan geçen reno symbol gibi bişe yapıp 200 e satmaya çalışacaklar sanıyordum. fakir misin nesin, suv harici binmeyiz Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Çok beğendim. Özellikle suv nefis olmuş, rengi de harika seçmişler. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ersen Tapan yazdı: Saniye farkıyla benden önce davranmışsın abi paylaşmakta. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali Gök yazdı: tanıtımda çıkan arabaları yapsınlar . ben 200 e alırım çok net hemde harika olmuş aklımdan geçen reno symbol gibi bişe yapıp 200 e satmaya çalışacaklar sanıyordum. 200 gayet normal bir fiyat bu araba için 2 sene sonra 200 bine vermezler bunları... doblo türü birşey olsaydı iyiydi. tipleri güzel olmuş tasarımcı bu işi biliyor bence. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 (düzenlendi) Gayet güzel. Türklerin modern hatları sevmesini ve yeni çizgileri beğenmesini bilircesine hoş tasarım olmuş. Sportif duruş var. Yalnız iç dizaynda şaft tüneli inşaallah olmaz yoksa almam . Caponlardan alıştım. Sedan bana Focus4ü biraz çağrıştırdı hatları. Belki bana öyle geldi. Ülkemiz adına sevindirici bir durum. Ben güzel güzel demem güzel benim olmadıkça dermişim 27 Aralık 2019 tarihinde Recep Demirci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Eziklik olur. Kurtulmak lazım eziklikten. İngilizce olunca markamsı mı oluyor? Yabancılar türkçe bilmedikleri için ingilizce koyuyorlar. engine start meselesi ise enteresandır..devrim’de türkçe idi, ancak güümüzde hepsi ingilizce oldu. Fransız araçları bile. hiç sorma o ezikliği, Osmanlıda Türk zaten 2. sınıftı o yüzden Ottoman falan dersler olmaz, zaten bize hindi diyorlar Turkiye diye yazmak yok iyice sinir olurum... Bu arada SUV unu sevdim, 500+ menzilde güzel, tip şekil şemal güçte yerinde, şimdi geldik fiyataaaaa, bakalım kaç diyecekler, sıfır vergiyle satmaları lazım bu zaten şart, oturana kadar vergi yok, sonra sadece kdv al, ötv koyduğu an iş biter, bu haliyle rahat vergisiz 200 bini bulur bence, bu durumda vergi konursa hayal olarak kalır ... 27 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Araçlar harika, hem Türkiyeye hem Dünyaya hitap eden araçlar olmuş. Marka olarak Kurt / Wolf Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: fakir misin nesin, suv harici binmeyiz suvunudu yapmışlar yahu al bitane 400 beygir suv elektrikli bak keyfine mis gibi. Dogan Arsiray yazdı: 2 sene sonra 200 bine vermezler bunları... doblo türü birşey olsaydı iyiydi. tipleri güzel olmuş tasarımcı bu işi biliyor bence. bugünün parası ile 200 eder gözümde. misal o zaman da piyasaya göre artan bir rakam bugünün alım gücü 200 binliraya denk gelirse alırım işte diyelim 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 İnşallah ilk sürüşte bir sıkıntı çıkmaz. Tasarımlar güzel olmuş. Birde sunroof olsaydı iyidi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 peki bunun yüzde kaçı yerli onuda öğrenelim? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: peki bunun yüzde kaçı yerli onuda öğrenelim? medyadan alıntı: ne kadarı yerli üretim bakılmaz diyor, istedğiniz motoru koyma özgürlüğünüz var ise.... 40 fırın ekmek yetmeyecek bu gidişle Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ben beğendim ya ötvsiz denk gelirse almak isterim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ben beğenmedim. Büyük gösterişli olmuşlar. Halktan birisinin alması zor, 70 80 bin tl lik araba beklerdim . Bu arabayı alınca , park edecek site içi kapalı otoparkı olan birde ev lazım 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: medyadan alıntı: ne kadarı yerli üretim bakılmaz diyor, istedğiniz motoru koyma özgürlüğünüz var ise.... 40 fırın ekmek yetmeyecek bu gidişle net detay bulamadım henüz, araba hakkında teknik veride bulamadım.... medyada millet kızıyor, araba italyadan panellerde öyle, yazılım ingilizce tuşlar ingilizce vs. diye, enazından şunu beklerdim, mesela zırhlı araç yapıyorlar bir sürü askeri araç, bak içine tüm düğmeler vs. Türkçe, yaptıysak neden ingilizce diye bende kızıyorum açıkcası, bu arada fiyat bilgisi varmı, gerçi olsa ne yazar 2022 de esas fiyat çıkar, tabii üretebilicek hal kalırsa... şunu kesin yazayım ama, kdv ye tamam, ötv koydukları an almam, yetti gari... 27 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: araba hakkında teknik veride bulamadım.... o teknik işlerde olur, veri meri falan ne çok şey merak ediyorsun 2 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 İzlerken içim kıpır kıpırdı, Allah bize de bunları alacak güç nasip etsin iki dakika düşünmem. İsim olarak Ata Kurt gibi isimler yakışır kesinlikle. Adem de olabilir, ilk arabamız sonuçta Togg kapı sesi diye espriler türemeye başladı çoktan.. 3 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Japon araçlarında Japonca mi yazıyor? Yada Kore nin naylonlarında? Yanlış yerlere takılıyoruz, bence şu bataryayı konuşmamız gerek. Bakım ve ömrü nedir, motorun bakımı nasıldır vs ? 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: o teknik işlerde olur, veri meri falan ne çok şey merak ediyorsun olay orada çünki en boş seriye 200 binden başlar diyorlarmış bu arada.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts