Servet Aydın 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Metin Akbal yazdı: İstif ve yerleştirme Konu içinde işim geçmiş. Her nevi pilli araba tamiri sevki istiflemesi itinayla yapılır. Halı kilim travel inşaat aş. 3 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Konu içinde işim geçmiş. Her nevi pilli araba tamiri sevki istiflemesi itinayla yapılır. Halı kilim travel inşaat aş. Pazara yakinlik kadar is gucu de onemli. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Pilli arabayla uzun menzilli seyehat itina ile yapılır. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali Darbaz yazdı: Pilli arabayla uzun menzilli seyehat itina ile yapılır. İçten yanmalıya benzemez pilli araç. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Arkadaşlar kışın ısıtmadan dolayı menzil 200'ün altına düşer. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: İçten yanmalıya benzemez pilli araç. Murat Gedik yazdı: Arkadaşlar kışın ısıtmadan dolayı menzil 200'ün altına düşer. 2013 den beri Bjorn Nyland izliyorum. Kışın montla sürer isek ve ısıtmayı ISS gibi 21 derece yaparsak epey etkisi olur. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Düşmez. Batarya, motorlar ve ac sürücüler zaten ısı oluşturuyor. Onlar ile kabin içi ısıtma sağlanır yapıldı ise tabi. Öteki türlü umarım ki rezistif ısıtma yapılmamıştır. Kompresör ile daha verimli ısıtma ve soğutma yapılır. Gelsin hele kurcalarız 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Düşmez. Batarya, motorlar ve ac sürücüler zaten ısı oluşturuyor. Onlar ile kabin içi ısıtma sağlanır yapıldı ise tabi. Öteki türlü umarım ki rezistif ısıtma yapılmamıştır. Kompresör ile daha verimli ısıtma ve soğutma yapılır. Gelsin hele kurcalarız opele akü takasım var. yazılım yapasım , kısaca bozasım geliyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Düşmez. Batarya, motorlar ve ac sürücüler zaten ısı oluşturuyor. Onlar ile kabin içi ısıtma sağlanır yapıldı ise tabi. Öteki türlü umarım ki rezistif ısıtma yapılmamıştır. Kompresör ile daha verimli ısıtma ve soğutma yapılır. Gelsin hele kurcalarız Tamda bunu yapan Model 3 var abi. Elektrik motorundaki soğutma sıvısı ile kalorifer çeviriyorlar. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Düşmez. Batarya, motorlar ve ac sürücüler zaten ısı oluşturuyor. Onlar ile kabin içi ısıtma sağlanır yapıldı ise tabi. Öteki türlü umarım ki rezistif ısıtma yapılmamıştır. Kompresör ile daha verimli ısıtma ve soğutma yapılır. Gelsin hele kurcalarız Servet abi fluence ze kullanıcısı yorumu vardı. Kışın menzilin 100 km altına düştüğünü yazıyordu. Dediğin gibi inşallah öyle yapılmıştır. Çünkü elektrikli motorlar da çalışırken ısı üretiyor. Ama bunu elektriğe mi çeviriyor tekrar yoksa kabin ısıtması mı? Yazın elektrik üretmek menzili artırır. Kışın menzil gene düşmez mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali Gök yazdı: opele akü takasım var. yazılım yapasım , kısaca bozasım geliyor 70bin ile gel. 4x4 yapalım hibrit olacak Ali Darbaz yazdı: Tamda bunu yapan Model 3 var abi. Elektrik motorundaki soğutma sıvısı ile kalorifer çeviriyorlar. Aklın yolu bir Murat Gedik yazdı: Ze bir tasarım hatası. O kadar düşük voltaj ile çalışan pilli bebe olmaz Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: 70bin ile gel. 4x4 yapalım hibrit olacak 75 de 75 de...! 2 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mert Yeldan yazdı: Bursaymış fabrika yeri. Çok ilginç ya Bence başka şehir olsa daha iyi olurdu. Konum olarak Bursa iyi olabilir ancak komşu şehirler olabilirdi. Almanların bu huyunu seviyorum. Her şehirlerinde fabrika var neredeyse. Böylece yoğunluk dağıtılmış oluyor. Bizde ise bir kaç şehir var, hepsi o şehirlerde. 3 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Gelsin hele kurcalarız Söz ilk senin yanına geleceğim abi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mais Jannataliyev yazdı: Bence başka şehir olsa daha iyi olurdu. Konum olarak Bursa iyi olabilir ancak komşu şehirler olabilirdi. Almanların bu huyunu seviyorum. Her şehirlerinde fabrika var neredeyse. Böylece yoğunluk dağıtılmış oluyor. Bizde ise bir kaç şehir var, hepsi o şehirlerde. 1999 depremi büyük bir fırsattı aşırı sanayileşmiş şehirleri diğer illere dağıtmak için ama değerlendiremedik. Trafik, göç vs. her yoğunluk azalacaktı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Önder Özcan yazdı: Alım garantisi, belirlenecek usul ve esaslar çerçevesinde Devlet Malzeme Ofisi (DMO) tarafından 31 Aralık 2035 tarihine kadar 30 bin adet elektrikli otomobil için uygulanacak. 2035 e kadar diyor. Yani normalde alınacak yeni araçların bir kısmı-ya da tamamı artık neyse, yerli otodan karşılanacak diyor 2035 e kadar, parça parça. Yanlış hesap Bunlar her yıl değil, kısım kısım alınacak toplam rakamlar Hımm kısım kısım. Tek seferde değil. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 (düzenlendi) Ben çözdüm. Araba Kia E-niro tabanlı gibi duruyor. Güney kore ile çok fazla ortaklık var. Altay tankı Hürkuş Birde arabada ortaklık kurmuşuz sanırım. YErli arabanın Kia e-Niro tabanlı olduğunu düşünüyorum. 27 Aralık 2019 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 (düzenlendi) Aha gördüm valla. Plakası da 06 Angarada yapılmış. Hemi de TOGG markalı. 27 Aralık 2019 tarihinde Ersev Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 (düzenlendi) Markanın adlandırma süreci önümüzdeki senenin ortalarında tamamlanacakmış. Acaba ben mi göremedim iç tasarımına ait bişey paylaşıldı mı? 27 Aralık 2019 tarihinde Kürşad Özpamuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts