Çağlar Bayur 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Vergi numaram ile akıllı vida aldığım nalbur kestiğim fatura aldığım fatura ödediğim vergi hepsini görüyor şu sicil no nu bi versene bişi denicem, sen görürüsün bana göstermelzer lem Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: şu sicil no nu bi versene bişi denicem, sen görürüsün bana göstermelzer lem Adına 5mkare dükkan kafi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Adına 5mkare dükkan kafi rakiplerin bilnaçosunu al gel bişi deniyelim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Yetişebildiğim tüm mesajlarındaki satır aralıklarını daraltıyorum. Neden aralıklı yazıyorsun parağraf verince daha iyi oluyor diye düşünüyodum ben. Daha anlaşılır yani ama sayfaya Pc’den genel bakınca Boşluklu garip olabilir evet. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: rakiplerin bilnaçosunu al gel bişi deniyelim Rakiplerin alayı fatura alıyor ama satış yapamıyor. Birisi geçen sordu, velar ikinci eli kaç para diye. Cari borcunu kapasa cevap verecektim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 (düzenlendi) Güzel demiş. Beşiktaş Avrupa kupası alsa kaç yabancı oyuncu mu var diye sayacağız? 29 Aralık 2019 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Güzel demiş. Beşiktaş Avrupa kupası alsa kaç yalancı oyuncu mu var diye sayacağız? Olaya yuzde 100 yerli olacak gibi cumlelerle baslandi. Milletin milliyetcilik duygulari uyandirildi. Gercek hayatta 100% ün mumkun olmadigi anlatilmadi. Tabi siyasi durumlar da oldugu icin, yapilan aracin da bu cumlelere uymamasi yuzunden boyle bir sorun olustu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 %100 yerli Sedef İstif. Ürettiği parçalar Almanya'dan geliyor 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: %100 yerli Sedef İstif. Ürettiği parçalar Almanya'dan geliyor Abi yabancilarin sahibi oldugu eskiden yerli olan markalar var. Millet hala Türk markasi zannediyor bunlari. Anlatmak zor... Yorum bağlantısı
Serhat Işık 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Abi yabancilarin sahibi oldugu eskiden yerli olan markalar var. Millet hala Türk markasi zannediyor bunlari. Anlatmak zor...Yerli olması gereken bilgi ve fikir. İşçilik ve amelelik yerli olsa ne olur . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Öztiryakiler bile satıldı Çoğu vatandaşın hiçbişeyden haberi yok gebze organize sanayiyi bi dolaşsalar jeton düşecek Yerli sigaramız yok misal... 3 Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben otomobil üretsem dci koyarım mesela. Koyana da çok görmem. Abi dizelin ömrü tükenmek üzere. Almanya da bir kaç yıl içinde dizelin bazı eyaletlerde yasaklanacağını duymuştum. Keza ww grubunun elektrikli arac konusunda ki hedeflerini erkene aldığı bilgisi de geziyor ortalarda (teyide muhtaç bilgi). Uzun vadeli hedefler doğrultusunda elektrikli araçla piyasaya giriş bence olumlu hamle. Hibrit seçeneği olsaydı daha güzel olurdu tabi. Belki üretim aşamasina geçildiğinde öyle bir seçenekte sunarlar. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Sinan Uzundumlu yazdı: Abi dizelin ömrü tükenmek üzere. Almanya da bir kaç yıl içinde dizelin bazı eyaletlerde yasaklanacağını duymuştum. Keza ww grubunun elektrikli arac konusunda ki hedeflerini erkene aldığı bilgisi de geziyor ortalarda (teyide muhtaç bilgi). Uzun vadeli hedefler doğrultusunda elektrikli araçla piyasaya giriş bence olumlu hamle. Hibrit seçeneği olsaydı daha güzel olurdu tabi. Belki üretim aşamasina geçildiğinde öyle bir seçenekte sunarlar. Kesinlikle katılıyorum. Volkswagen dizel fabrikalarını elektrikliye çeviriyor. Ayrıca Almanya'da bir çok şehre dizel aracın girmesi yasak. Bu işe elektrikli araçlar ile girilmeliydi ve öyle de oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 dci bir örnekti.. Zaman neyi gerektiyorsa o yapılır.. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Dizel ve benzinli motor simdilik baska markadan kullanilabilirdi Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: dci bir örnekti.. Zaman neyi gerektiyorsa o yapılır.. Zaman elektrikliyi gerektiriyor abi. 😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Eyüp Çetin yazdı: Zaman elektrikliyi gerektiriyor abi. 😊 Gelir seviyemiz yetersiz, şarj istasyonumuz yok. Gelir seviyemiz yetersiz çünkü şu an bu araç ancak 2. araç olabilir. 2. araç olarak alabilecek kaç kişi var forumda.. Teknolojik olarak hazır değiliz.. Taksiciler biz istiyoruz demiş.. Peki alıp kullanabilecekler mi şu an.. Hayır. Çünkü sabah başlasa öğleye şarjı bitecek bunun. İki yıl içinde yeterli istasyon kurulacak mı ? Şu an en mantıklısı hybrid. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Çten yanmalı motora harcayacak para ve zaman yok. Doğrudan elektrik doğru karar. İtalyan doğru karar. Sadece işbirliği daha da vurgulanıp adamlara ve başka bazıalarına türkiyede ufak atelye açmaları istenip o şekil reklam yapılabilirdi orda hata olmuş bence. Çok fazla yüzde yüz yerli muhabbeti yapıldı yönetim tarafından. Mehmet Ozyurek yazdı: Gelir seviyemiz yetersiz, şarj istasyonumuz yok. Gelir seviyemiz yetersiz çünkü şu an bu araç ancak 2. araç olabilir. 2. araç olarak alabilecek kaç kişi var forumda.. Teknolojik olarak hazır değiliz.. Taksiciler biz istiyoruz demiş.. Peki alıp kullanabilecekler mi şu an.. Hayır. Çünkü sabah başlasa öğleye şarjı bitecek bunun. İki yıl içinde yeterli istasyon kurulacak mı ? Şu an en mantıklısı hybrid. Yarım saatte doluyor mehmet. Bu aracı alacak olup uzun yola gidecekler land rover series alıp kenara koysun. Singapurdan londraya gider. Yeni alacakalrı aracın kaskosu fiyatına... 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Taksiciler biz istiyoruz demiş Günde 200-400km yol yapıyorlar. Bu araçla günlük sınırlarını aşacaklar sıkıntı yok ama, tam şarj için araç kaç saat yatacak? Mehmet Göktürk yazdı: Yarım saatte doluyor mehmet. Yarım saatte Tesla dolmuyor yahu? İstanbul İzmir arası da 3.5 saat dediler, aman diyeyim 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Sani Gerşon yazdı: Tesla dolmuyor yahu Elon tükkanı kapatırım demiş 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Sani Gerşon yazdı: Günde 200-400km yol yapıyorlar. Bu araçla günlük sınırlarını aşacaklar sıkıntı yok ama, tam şarj için araç kaç saat yatacak? Yarım saatte Tesla dolmuyor yahu? İstanbul İzmir arası da 3.5 saat dediler, aman diyeyim Yarım saat endüstri standardı artık. %80 ama.. olsun sorun yok. 80 iyidir. M. Asım Kahraman yazdı: Sizin mantığa göre sadece ulaşabilen mi sevinsin, desteklesin. Ulaşamayanın duyguları kursağında mı kalsın? Siyasi gözlüklerimizi arada çıkarmayı bilmek lazım, birlikte sevinip destek olmak lazım. Eleştirmek tabiki herkesin hakkı ama yapıcı olmalı, ayrıştırıcı değil. Evet çıkarsanız iyi olur gözlükleri. Birlikte sevinmek diyorsunuz ama başkanımız maşallah sektirmeden “onlar” demeye devam.. nasıl birliktelik bu? 1 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Sizin mantığa göre sadece ulaşabilen mi sevinsin, desteklesin. Ulaşamayanın duyguları kursağında mı kalsın? Siyasi gözlüklerimizi arada çıkarmayı bilmek lazım, birlikte sevinip destek olmak lazım. Eleştirmek tabiki herkesin hakkı ama yapıcı olmalı, ayrıştırıcı değil.Ben adamın geçmişi bakarım bunda siyasi birşey yok olanlar oldu isterse ferrari yi türk yapsa da boş Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Bi kere dal uzat ya bre müslüman. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts