Ali Kangal 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Cilt hastalıkları ikiye ayrılır derler; Ne sürersen sür iyileşenler vardır,Birde ne sürersen sür iyileşmeyenler. Dogru abdurahman balaban beyVaybe vay seçim var gibi yakında Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Ali Kangal yazdı: Servet Aydın yazdı: Bu aracın tüm haklarını satın aldık dense yazıklar olsun bir araba yapmayı bilmiyor gerzolar diyecek milyonlar var. Nerden tutarsan tut elinde kalıyor. Biliyorlarmı daha dogru dürüst tamircimiz servisimiz yok işi bilen 30 yıllık tamirci ne biliyor? Mahmut Yıldız yazdı: Sezgin Yılmaz yazdı: Aslında elektrikli araçların şarj edilmesi kadar yangın anında söndürülmesi çok önemli. Lion batarya yanmaya başlarsa sönmüyor. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mahmut Yıldız yazdı: Tamamen demek çok yanlış. Benzerlik var ama bizim araç farklı bir tasarım diline sahip. E normal, 2 senede bi şeyler değiştrmiş olsun bizimkiler Yorum bağlantısı
Selim Kaya 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Muhtemeldir ki bu işin sonunda eğer seri üretime geçer ve en ufak vidasına kadar biz tasarlasak bile, arabayı biz icat etmediğimiz için yine yerli olmayacak. 5 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Muhtemeldir ki bu işin sonunda eğer seri üretime geçer ve en ufak vidasına kadar biz tasarlasak bile, arabayı biz icat etmediğimiz için yine yerli olmayacak.Egea kadar yerli olur. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Evren Erakçora yazdı: Egea kadar yerli olur. Egea bize Egea. Yabancıya Tipo. Yabancıya Egea deyince biz aklına gelsek o da kâfi şimdilik. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Ege olacaktı ismi sonradan değişti. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Recep Selim Kaya yazdı: Muhtemeldir ki bu işin sonunda eğer seri üretime geçer ve en ufak vidasına kadar biz tasarlasak bile, arabayı biz icat etmediğimiz için yine yerli olmayacak. Yaptığın işi nasıl sunduğuna bağlı. Süreci iyi yönetirsen, neyi neden yaptığını iyi anlatırsan, hedeflerini abartmadan makul çerçevede tutup açıklarsan bu proje insanların aklına da yatar, yerli de olur. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Az önce biri şu birikintisinden geçip baştan aşağı ıslattı beni ve yerli otomobili geçtim at arabası bile fazla bize dedim. Valla her şeyi üretiriz ama adam olamayız. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 M.Fatih Yüce yazdı: Şu araç için olumsuz tek bir kelime bulamadım.Bir tane bundan, birde sedan ön siparişi verdim Araç 10 numara. Amaç da 10 numara.. Keşke erişebileceğimiz rakamlar olsa da alsak.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu arabanın aynısı çıksın fiyat en en düşük 500 bin olur. üretilecek araç ya da baz donanım bu olamaz. Bu arabadaki malzemeler çok kaliteli. Gösterişli ve üst düzey. daha basit şekli ile çıkarsa, bugünün fiyatıyla 150-200 arasında olur diye düşünüyorum. Yetişebildiğim tüm mesajlarındaki satır aralıklarını daraltıyorum. Neden aralıklı yazıyorsun 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Şimdiki ÖTV ve KDV alınmasın alınır. Bence bize polisten jandarmadan devlet kurumlarından sıra gelmez. Bu şekilde üretilmeyecek bence. Tesla da aynısını yaptı. İlk önce lüks prestijli modeller üretti. Tanındı kendini kanıtladı. Sonra model 3 gibi daha ulaşılabilir ve asıl kar edeceği modeli üretti. Bizim de alabileceğimiz 100- 150 binlik modeller üretilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Selçuk Keleş yazdı: “Gelecek elektrikli araçlarda” tantanasını zaten gerçekçi bulmuyorum ben gerçek hayata bakarım, kim elektrikli araç almış ? 5 sene sonra kim alacak ? Kim alır kim almaz bilemem ama, gelecek hybrid araçlarda diyorum ben. Geçen gün bir tır dolusu hybrid toyota sedan gördüm. Çok doğru hamle.. Ancak Elektrikli otomobil üretmek kolay olduğu için elektrikli ile başlandı. İçten yanmalıya girince iş çook uzuyor. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Selçuk Keleş yazdı: Yaptığın işi nasıl sunduğuna bağlı. Süreci iyi yönetirsen, neyi neden yaptığını iyi anlatırsan, hedeflerini abartmadan makul çerçevede tutup açıklarsan bu proje insanların aklına da yatar, yerli de olur. Bir hayalin peşinde koşan adını markalaştırmış üreticilerin dışındaki markaların hikayesini pek bilmem. Ama bilinen şu ki milliyetleri. Alman, Fransız, Japon arabaları denince akla gelen markalar belli, Toyota, Porsche, Ford vs denince akla gelen kişiler belli. Bu araba dünyanın her yerinde Türkiye’yi hatırlatsın isterim sadece. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Umarım bu rüzgar ile kaçak elektrik kullanan evlere de baskın yaparak gerekli cezalar bekletilmeden uygulanır. Adam benim ödediğim fatura ile arabasını şarj edecekse sıkıntı çıkar. Recep Selim Kaya yazdı: Bir hayalin peşinde koşan adını markalaştırmış üreticilerin dışındaki markaların hikayesini pek bilmem. Ama bilinen şu ki milliyetleri. Alman, Fransız, Japon arabaları denince akla gelen markalar belli, Toyota, Porsche, Ford vs denince akla gelen kişiler belli. Bu araba dünyanın her yerinde Türkiye’yi hatırlatsın isterim sadece. bir passat satın alınırken , alıcının aklından alman bayrağı veya Steinmeier in geçtiğini sanmam. Dünya otomotiv sektörü böyle işlemez 2 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Kim alır kim almaz bilemem ama, gelecek hybrid araçlarda diyorum ben. Geçen gün bir tır dolusu hybrid toyota sedan gördüm. Çok doğru hamle.. Ancak Elektrikli otomobil üretmek kolay olduğu için elektrikli ile başlandı. İçten yanmalıya girince iş çook uzuyor. Simdilik benzin motoru baska markadan alarak hibrit yapilsaydi keske 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Sani Gerşon yazdı: Çünkü yerli diye tanıtılan ürün tamamen pininfarina isimli italyan dizayn firmasının 2017 yılı ürünü. Bu yüzden karalanıyor. Ben şahsen karalamıyorum.. Ürün çok güzel, başarılı olmasını da elbet temenni ediyorum, girilen yol da güzel, geç kalındı bile diyorum.. Sadece kafama yatmayan kısımlar var. Düşününce gördüklerim canımı sıkıyor. 2017 yılında üretilmiş, Nisan 2018 de fuara çıkmış bir araç var ortada. Biri çıksa dese ki, böyle bir araç var, biz çok beğendik, bizim tercihlerimize de hitap edeceğini düşündük ve tüm hakları ile birlikte satın aldık dese.. Alkışlayacağım. Ama çıkıp da, 18 firmaya teklif gönderildi, bunun 10 u elendi, kalan 6'sı bizim tasarımızı çizip önce 2 boyutlu oluşturdu, sonra 3 boyutlusunu yaptı yarışmayı pininfarina kazandı diyince aklıma yatmıyor. Çünkü bu oluşum yokken bu araç varmış. Benim tek eleştirim buna. Belki de bir detayı atlıyorum, yanılıyorum. Yanılıyorsam, doğrusunu bilen bana anlatsın. 5 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: bir passat satın alınırken , alıcının aklından alman bayrağı veya Steinmeier in geçtiğini sanmam. Dünya otomotiv sektörü böyle işlemez Alman arabası diye bilinir nerede üretilirse üretilsin ama. Mühendisliğine itimat edilir Alman disiplininden dolayı. O güven duygusu vardır alıcıda. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Recep Selim Kaya yazdı: Muhtemeldir ki bu işin sonunda eğer seri üretime geçer ve en ufak vidasına kadar biz tasarlasak bile, arabayı biz icat etmediğimiz için yine yerli olmayacak. Ceoyu dinledim.. çok güzel konuştu.. Hedefimiz % 51 yada 55 gibi bir rakam ile yerli parça kullanmak dedi.. Tamamen yerli üretmek zaten imkansız. Bunun da hepimiz bilincindeyiz. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Recep Selim Kaya yazdı: Alman arabası diye bilinir nerede üretilirse üretilsin ama. Mühendisliğine itimat edilir Alman disiplininden dolayı. O güven duygusu vardır alıcıda. Teknik olarak alman arabası lansmanı yapmak başka şeydir, stratejik olarak Passat lansmanını resmileştirmek başka. Sadece teknikten anlarım ona bakarım. Alman disiplini sektörde 1 günde oluşmamaıştır, Mühendislikte bir deyiş vardır, Türk gibi başla Alman gibi sürdür İngiliz gibi bitir derler. Anonim sanırım. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Kim alır kim almaz bilemem ama, gelecek hybrid araçlarda diyorum ben. Geçen gün bir tır dolusu hybrid toyota sedan gördüm. Çok doğru hamle.. Ancak Elektrikli otomobil üretmek kolay olduğu için elektrikli ile başlandı. İçten yanmalıya girince iş çook uzuyor. Proje fikri güzel zaten ben ona bişey demedim. Ama mevcut durumumuza göre ütopik geliyor bana.Umarım model gamı değişir. Hitler, her alman ailenin bir otomobili olmalı demiş, satın alırken de kullanırken de cep yakmayan, o günün şartlarına göre bir araç tasarlatmış, üretilmiş ve kabul görmüş. Yerli ve milli araç düşüncesi bence budur. Doğmamış çocuğa don biçiyoruz gibi geliyor bana 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Ceoyu dinledim Ceo deniyor , duydum medyada, şirketi nedir bu Ceo nun? Şirketsiz Ceo olmaz zira. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: Umarım bu rüzgar ile kaçak elektrik kullanan evlere de baskın yaparak gerekli cezalar bekletilmeden uygulanır. Adam benim ödediğim fatura ile arabasını şarj edecekse sıkıntı çıkar. % 95 i kaçak olan şehirlerimiz vardı bi ara.. Hala öyledir muhtemelen. Bence ilk önce onlar alır bu arabaları. Yorum bağlantısı
Ali Kangal 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Ben şahsen karalamıyorum.. Ürün çok güzel, başarılı olmasını da elbet temenni ediyorum, girilen yol da güzel, geç kalındı bile diyorum.. Sadece kafama yatmayan kısımlar var. Düşününce gördüklerim canımı sıkıyor. 2017 yılında üretilmiş, Nisan 2018 de fuara çıkmış bir araç var ortada. Biri çıksa dese ki, böyle bir araç var, biz çok beğendik, bizim tercihlerimize de hitap edeceğini düşündük ve tüm hakları ile birlikte satın aldık dese.. Alkışlayacağım. Ama çıkıp da, 18 firmaya teklif gönderildi, bunun 10 u elendi, kalan 6'sı bizim tasarımızı çizip önce 2 boyutlu oluşturdu, sonra 3 boyutlusunu yaptı yarışmayı pininfarina kazandı diyince aklıma yatmıyor. Çünkü bu oluşum yokken bu araç varmış. Benim tek eleştirim buna. Belki de bir detayı atlıyorum, yanılıyorum. Yanılıyorsam, doğrusunu bilen bana anlatsın. Aynen abi siyasi yatırım gör bak Yorum bağlantısı
Selim Kaya 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: Teknik olarak alman arabası lansmanı yapmak başka şeydir, stratejik olarak Passat lansmanını resmileştirmek başka. Sadece teknikten anlarım ona bakarım. Alman disiplini sektörde 1 günde oluşmamaıştır, Mühendislikte bir deyiş vardır, Türk gibi başla Alman gibi sürdür İngiliz gibi bitir derler. Anonim sanırım. Biz nasıl başladık peki 😀 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Konuyla ilgili düşüncelerimi şuradaki mesajda yazmıştım: Mesleği üretim bantları olan sanayici bir arkadaş ise işin teknik detaylarını da dilinin döndüğünce paylaşmış. Okunası bir bilgisel olmuş. Vaktiniz olursa bir göz atmanızı dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts