Evren Erakçora 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Prototip ile seri üretim ile arasında mutlaka fark olur, maliyeti düşürecek noktalar olur, koltuklar direksiyon falan daha sıradan olur. 22 jant koymaz belki 18 koyar. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 https://www.motor1.com/photo/2996497/pininfarina-k350-suv-concept/ 3 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Prototip ile seri üretim ile arasında mutlaka fark olur, maliyeti düşürecek noktalar olur, koltuklar direksiyon falan daha sıradan olur. 22 jant koymaz belki 18 koyar.Size katılıyorum. Üretim aşamasında maliyetleri azaltmak adına çeşitli işlemler olacaktır. Tıpkı tesla model 3 teki gibi. Daha sıradan olacaktır. Ben her ne olursa olsun üretimin yapılması taraftarıyım. Ayrıca karar verici mevki de olsa isim hidrojen yakıtla çalışan bir model içinde üretim bandı oluşturmayı hedefler arasına alırdım. Hibrit model içinde neden olmasın diyenlerdenim. Yorum bağlantısı
Ali Kangal 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ben inanmıyorum devamı gelmez kolay degil bu işler hatta fabrika açılmaz bu hükümet kalıcı degil ki 1 2 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Aracı çok beğendim. Ön sipariş vermeye niyetim var. Yanlışım varsa beni düzeltin ama son 20 yılda böyle üretime inovasona dönük 2 hadi 3 proje var (askeri alanı saymıyorum) Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali Kangal yazdı: Ben inanmıyorum devamı gelmez kolay degil bu işler hatta fabrika açılmaz bu hükümet kalıcı degil ki Devlette işleyişin devamı esastır. Önünü kim keserse haindir 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Adam Nisan 2018 de Hong Kong fuarında tanıtmış bu aracı. 3 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Adam Nisan 2018 de Hong Kong fuarında tanıtmış bu aracı. 2017 de ilk resimleri yayınlanmış 1 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Adam Nisan 2018 de Hong Kong fuarında tanıtmış bu aracı. Tanıtılan araç pininfarina k350 konsepti. Yetkililer de işleri hızlandırmak için bu konseptin fikri sinai haklarını tamamen satın aldıklarını ve türk tasarımcılar ile italyan tasarımcıların ortak çalışması ile son şeklini verdiklerini söylediler. Bence mantıklı bir hamle. Hyundai'de zamanında devlet desteği ile kurulup bu şekilde üretim yapa yapa know how kazanıp bu günlere geldi. Ek olarak iç tasarımı ininfarina k350 konseptinden farklı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Sezgin Yılmaz yazdı: 2017 de ilk resimleri yayınlanmış Hani biz tasarlamıştık, hani direksiyonda biz vardık. Emrah Altun yazdı: Tanıtılan araç pininfarina k350 konsepti. Öyle demediler ama.. Her şeyiyle biz tasarladık dediler. Satın aldık deselerdi. Benim eleştirim buna sadece. Yoksa üretelim tabi ki. Güzel de bir araçmış. 5 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Hani biz tasarlamıştık, hani direksiyonda biz vardık. Belki bir süre sonra o laf tekerrür eder fabrika açılmazsa Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Koşu bandı satın aldıktan sonra “niye ben koşayım, parasını veririm başkası benim yerime koşsun” demek gibi oldu.. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Hani biz tasarlamıştık, hani direksiyonda biz vardık. Öyle demediler ama.. Her şeyiyle biz tasarladık dediler. Satın aldık deselerdi. Benim eleştirim buna sadece. Yoksa üretelim tabi ki. Güzel de bir araçmış. yine mi gol değil 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Bu arabayi taniyan varmi ? https://www.motor1.com/news/240298/pininfarina-k350-concept-beijing-debut/ Pardon gecikmisim😂 2 2 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Işin garibi bataryalar ve elektirik motoru Türkiye'de üretiliyor muş? 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 https://www.motor1.com/news/390097/togg-suv-sedan-concept-pininfarina/ Bütün yapılan değişiklikler k350'den linktedir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 "TOGG bu başlıkların içeriğini "Otomotiv sektöründe daha önce ortaya çıkarılmış hiçbir platform ile ilişkisi olmayan, tamamıyla TOGG mühendisleri tarafından geliştirilen ve tüm fikri ve sınai mülkiyet hakları yüzde 100 TOGG'a ait olan, yüksek teknolojiye sahip doğuştan elektrikli ve bağlantılı platform... Azami verimlilik, konfor, dayanıklılık ve güvenlik gerekliliklerini bir arada sağlayabilen; farklı genişlik ve uzunluklara olanak veren modüler mimari... Sınıfının en uzun aks mesafesini sunarak otomobil içindeki yaşam alanının genişlik, ferahlık ve konforunu en üst düzeye taşıyan altyapı..." şeklinde sıralıyor.." https://www.ahaber.com.tr/galeri/gundem/turkiyenin-otomobili-gorucuye-cikti-iste-yerli-otomobilin-ic-detaylari/26 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: "TOGG bu başlıkların içeriğini "Otomotiv sektöründe daha önce ortaya çıkarılmış hiçbir platform ile ilişkisi olmayan, tamamıyla TOGG mühendisleri tarafından geliştirilen ve tüm fikri ve sınai mülkiyet hakları yüzde 100 TOGG'a ait olan, yüksek teknolojiye sahip doğuştan elektrikli ve bağlantılı platform... Azami verimlilik, konfor, dayanıklılık ve güvenlik gerekliliklerini bir arada sağlayabilen; farklı genişlik ve uzunluklara olanak veren modüler mimari... Sınıfının en uzun aks mesafesini sunarak otomobil içindeki yaşam alanının genişlik, ferahlık ve konforunu en üst düzeye taşıyan altyapı..." şeklinde sıralıyor.." https://www.ahaber.com.tr/galeri/gundem/turkiyenin-otomobili-gorucuye-cikti-iste-yerli-otomobilin-ic-detaylari/26 Abi kaynak A haber. GtA pc oyunu şifrelerini 15 temmuz darbe şifreleri diye vermişlerdi. Togg böyle bir şey söylememiş bile olabilir 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Bu sektördeki ihracatın 32 milyar dolara ulaştığını dile getiren Erdoğan, şunları kaydetti: "Ama maalesef kendi otomobilimizi üretme çabalarımızdan uzun süre netice alamadık. Bu konuda birçok adım attık, girişimde bulunduk. Bizim hayalimiz, tüm hakları ülkemize ait olan, tasarımcılarımızın ve mühendislerimizin emekleriyle yoğrulan, milli teknolojilerle üretilen, dünyaya adımızı duyuracak bir otomobile sahip olmaktı. Bunun için de bir babayiğit arıyorduk. Nihayetinde milletimizin bu hayaline gönül veren, elini taşın altına koyan babayiğitler ortaya çıktı ve Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nu kurdu. Kendilerine şahsım, milletim adına çok teşekkür ediyorum. Sadece işine odaklanmış profesyonel bir ekip kurup çalışmalarını bugünlere getirdiler. Bu iş için 100'ün üzerinde Türk mühendis gecesini gündüzüne kattı, evinden, çoluğundan, çocuğundan ayrı kalma pahasına çalıştı, çabaladı. Bunların bir kısmı da yurt dışındaki prestijli işlerini bırakıp sırf bu projede yer almak için büyük bir heyecanla vatanlarına dönen arkadaşlarımızdan oluşuyor ki CEO'muz böyle bir arkadaşımız. Kendisine özellikle teşekkür ediyorum." https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/cumhurbaskani-erdogan-ilk-on-siparisi-buradan-veriyorum/1685421 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 A haber tarafsız habercilik . Dünyanın en güvenilir kanalı puhahaha😂😂😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Sinan Akgöl yazdı: Abi kaynak A haber. GtA pc oyunu şifrelerini 15 temmuz darbe şifreleri diye vermişlerdi. Togg böyle bir şey söylememiş bile olabilir Üstteki de aa'dan ve konuşma metni. Sezgin Yılmaz yazdı: Işin garibi bataryalar ve elektirik motoru Türkiye'de üretiliyor muş? Nerede. ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Neden spesifikasyonlar birebir aynı? 400 hp ve 4.7 sn ??? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Şimdi, pininfanina çıkıp ne diyo la bu tatar ramazan demez mi der. Eğer demeyecek ise gözle görülmeyen farklar ciddiye alınacak. Yok der ise landı satmaktan vaz geçip yola devam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts