Levent Güzelkalp 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Açıkladık ya işte [emoji3]Teşekkürler ülkemiz için hayırli olsun Özel davetli olan bir kaç kişiden duyduğuma göre, bu ilk prototip lansmanından sonra fabrika vs olayları açıklanacakmış. Kurulu mu, kurulacak mı belli olacak yani. Teşekkürler ülkemiz için hayırli olsun 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Güzel. İnşallah işin devamı da hayırlı ve güzel olur. 3 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Mert Yeldan yazdı: Gebze Muallimköy. İnşaat başladı, seneye bu zamanlar biter. Açıkladık ya işte sırf fabrikayı görmek için bile gelirim oralara. Seni salla 😛 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Otomobil tamam uçak ta hazır oldu mu kim tutar bizi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Siha uçaktan daha karmaşık sisteme sahip 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Murat Gedik yazdı: Böyle bir foto geldi. Özellikle kapı döşemeleri tam bize göre olmuş. Aklıma ilk gelen tüplü televizyonun üstüne örtülen dantel oldu. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Levent Güzelkalp yazdı: Yerli otoyu destekliyorum mantıklı olursa satın da alırım ama merak ettiğim bir şey var polemik veya siyaset amacım yok sadece merak ediyorum bu tanıtılacak araç nerede üretildi fabrika falan var mi ülkemizin bir köşesinde Tanıtılacak olan prototip, tasarım firmasından geldi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Recep Selim Kaya yazdı: Özellikle kapı döşemeleri tam bize göre olmuş. Aklıma ilk gelen tüplü televizyonun üstüne örtülen dantel oldu. Osmanlı süslemesi onlar.. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 ---- Çok çok önemli adımlar bunlar, yapıcı eleştirilere eyvallah ama neresinden tutsam da çaksam diye gezinenleri anlamıyorum. Mantıklı hareket ettikten, siyasi otorite destekledikten sonra yapılamayacak bir şey değil, ki gördüğüm kadarıyla full EV olması, tasarımın Pininfarina'dan gelmesi, otonom sürüş vs. özellikleri ile işi bilen birileri tarafından yönetildiğini düşünüyorum. Lansman sonrası daha detaylı bilgi paylaşırım. 6 1 Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 (düzenlendi) Kalite olarak premium sınıf duruyor 26 Aralık 2019 tarihinde Kürşad Özpamuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Ben düzelteyim de zaten bunun konusu var şuan forumda Kürşad bey Mehmet Ozyurek yazdı: Osmanlı süslemesi onlar.. Selçuklu motifi abi o motifler. Osmanlı'da da kullanıldı tabi doğal olarak. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Bu arkadaşı çağırmışlar yorumunu bekliyorum bence elektrikli araç konusunda epey bilgili 3 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Levent Güzelkalp yazdı: Bu arkadaşı çağırmışlar yorumunu bekliyorum bence elektrikli araç konusunda epey bilgili Bu bile doğru yolda ilerlemeye çalışıldığının göstergesi bence. Yerli YouTuberlar arasında kullanıcı gözüyle elektrikli araç anlatan başkasını tanımıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: abi sen siyasetti başarılı olamassın. fen bilimlerini kapatıp imamhatip açman lazım oy ordan geliyor aynen, ömrüm 1-2 gün anca, sonra herkes üstüme gelir zaten dedikleri gibiyse ve fiyatıda uygunsa güzel diyorum vallahi, merak arttı bakalım ne çıkacak... alet premium duruyor şimdilik... 26 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Gedik 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Osmanlı süslemesi onlar.. Cam düğmeleri de lale ☺ 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 (düzenlendi) İsim önerilerinde eğer HaberTürk'ün anketi doğru ise, 1453 Fatih İstanbul Ottoman İstanbul harici olursa Avrupa'ya anca gurbetçilere satarız, Avrupa'daki Osmanlı Türk vs düşmanlığından bir haber olduklarını düşünmüyorum. Böyle güzel bir projede neden bu kadar milliyetçilik. Valla kafalar fena. Adamın biri de yazmış neden Engine Start yazıyor Türkçe yazsaydı 26 Aralık 2019 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 (düzenlendi) suv 4x4 isteruk, min 400 km menzil ve 300hp güçte isterük, bu ayarda bir araç 250 tl. olur, bunu ise istemezuk kdv-ötv olmayacak, kdv sonra konulacak ötv ise ömür billah olmayacak, yoksa kendileri binmeye devam edebilirler... Sinan Akgöl yazdı: İsim önerilerinde eğer HaberTürk'ün anketi doğru ise, 1453 Fatih İstanbul Ottoman İstanbul harici olursa Avrupa'ya anca gurbetçilere satarız, Avrupa'daki Osmanlı Türk vs düşmanlığından bir haber olduklarını düşünmüyorum. Böyle güzel bir projede neden bu kadar milliyetçilik. Valla kafalar fena. hiçbiri olamaz bence, bunları koyarlarsa en başta ben almam bırak yabancıyı.. 26 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 İç mekanın daha detaylı görüntüsü var. Logo da gözüküyor. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Logo "C" içinde T harfi var. Şimdi tahminleri alalım. TC? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 (düzenlendi) maybach merso ekranı var marka TG şeklinde gibi TC değil, marka TOGG G içinde T var gibi değilmi? TG olabilir, MG gibi... 26 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Lüks araba yapmak zor değil ki. Siz paradan haber verin derler adama. Eskisi gibi işler. gayet şık olmuş. Detaylara bakınca arabayla 120km yapıldığı da belli 🙂 Arap işi olmuş biraz.. ayağı yere basmalı.. biz yapıyoz abi olmamalı. Servet Aydın yazdı: 4 tekere hub, ön ve arka ayrı ayrı çekiş. Hangi uçurumdan atam kendimi Önde ve arkada motor var şekilde Mert Yeldan yazdı: Gebze Muallimköy. İnşaat başladı, seneye bu zamanlar biter. Açıkladık ya işte Yer yok orda.. “Tembelova” olabilir Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Merak edilen bazı sorulara cevap; 4 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Sinan Akgöl yazdı: İsim önerilerinde eğer HaberTürk'ün anketi doğru ise, 1453 Fatih İstanbul Ottoman İstanbul harici olursa Avrupa'ya anca gurbetçilere satarız, Avrupa'daki Osmanlı Türk vs düşmanlığından bir haber olduklarını düşünmüyorum. Böyle güzel bir projede neden bu kadar milliyetçilik. Valla kafalar fena. Adamın biri de yazmış neden Engine Start yazıyor Türkçe yazsaydı ottoman ingilizcede üzerine oturulan divan a verilen isim malesef. çok talihsiz olur böyle bir isim koyarlarsa. Yorum bağlantısı
Recommended Posts