Ali Cihangiroğlu 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 hiç belli olmaz, maaşı bırak banka hesaplarına bile çökebilir, ilk adımı attılar zaten, varlık vergisi ile... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: hiç belli olmaz, maaşı bırak banka hesaplarına bile çökebilir, ilk adımı attılar zaten, varlık vergisi ile... Büyükbabam Aşkale'ye gönderilmiş. Dedem ise gitmekten kurtulmuş. Annem babam dün aynı dediğinizi söyledi. Sonraki adım banka hesaplarıdır. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Sani Gerşon yazdı: Büyükbabam Aşkale'ye gönderilmiş. Dedem ise gitmekten kurtulmuş. Annem babam dün aynı dediğinizi söyledi. Sonraki adım banka hesaplarıdır. ben hep diyorumda sakalım yok Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 El konulacak hesaplar belli olmuş. Sarayın kasasında saklı diyorlar. S400’leri de onun için aldılar Sonumuz hayrola Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 oo varlık vergisimi geldi. güzel ne verecez şimdi kelle başı Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Her ne olursa olsun, 1900 yılların başında kaçırdığımız otomobil ve havacılık teknolojilerini, bir kırılım yaşanmasıyla yakalayabilme ucundan tutabilme fırsatı doğdu. İnsansız hava araçları ve elektrikli otomobil bu fırsatı bize sunuyor. Değerlendirmemiz lazım. 4 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 otoclubturkiye siyasetclubturkiye olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor. 🙂 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: değildir... 26 Aralık 2019 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi resim alıntı Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: 150 bin liradan başlayacakmış.. 5 farklı segmentte olacakmış. 2022 de satışı umuluyormuş. Ön talep mi toplanacak ? 3yıl sonraki satış rakamını kim neye göre belirliyor acaba ? Zira 2022'ye kadar o 150 bin rakamı enflasyon oranında artsa kaç papel olur ? Ortaklardan BMC bu işin neresinde ? Biz bu yayınlanacak aracın sadece pilini mi yapacağız ? vs vs vs Kafamda deli sorular. Hakkımızda hayırlısı. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Aralık 2019 Paylaş 25 Aralık 2019 fiat egeanın en boşu fiyatına versinler hemen alayım bir tane :) Yorum bağlantısı
Aydın Sert 25 Aralık 2019 Paylaş 25 Aralık 2019 Yeni foto geldi. Ön ızgaradaki figürler laleye benziyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 (düzenlendi) Ce eeee yerli fiat pardon otomuz, italyanlar araklamış bizden tipi, ayıp ulen, daha çıkmadan yürütmüşler, cık cık.... utanmadan birde abarth ı modelini tasarlamışlar, pis kopyacılar... yürütüp tasarlamış gibi birde video çekmiş utanmazlar... 26 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Dünya devi ayponun ne kadarı abd menşei acaba? Keşke bundan yapılıp made in Turkey yazılsa. Bir yerden başlanmalı ve bugün düşünülnemeli. Bizi geçtik çocuklar var gelecek 11 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 bu kadar güzel yaparlarsa satılır canım tasarımına eleştriye kapalıyım ilk çıkacak modellerde görüntüden çok motor şanzıman yazılım geliştirsinler. tasarımı cemil ipekçiye yaptırrız Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 tasarımı cemil ipekçiye yaptırrız [emoji3] Kendi ayagimiza sikalim diyon yani [emoji23] Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Dünya devi ayponun ne kadarı abd menşei acaba? Keşke bundan yapılıp made in Turkey yazılsa. Bir yerden başlanmalı ve bugün düşünülnemeli. Bizi geçtik çocuklar var gelecek Aynen öyle büyük markalar bile kendi üretmiyor 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Eğer bahsi geçen karoser gelirse, rakam 200bin bandı olursa alacağız bizde. Pasatları verip 3 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 (düzenlendi) arabanın her parçası başka ülkede üretiliyor mantığı yanlış bence, evet öyle ama her parçanın aslında sahibi o marka, sahibi olmak başka parçaları başka yerde üretmek başka.... bir yerden başlamak lazım olayınada tam katılamıyorum, başla ama direk başkasından alıp başlama, Saabı aldın tamam güzel, teknolojiyi aldın deneyimi aldın patenti aldın başlamak böyle olur elbette olanı baştan keşfetmeyeceğiz, salaklık olur bu, ama gidipte tipi olduğu gibi almak beni rahatsız etti, alakasız bir tasarım yap bari, tip hariç geri kalan herşeyin patentini aldın üretiyorsan onada tamam, ozaman yerli oldu (sen keşfetmedin ama satın aldın) derim, karoser direk kopya buna gıcık oldum, değiştirin bari, değişimde ufaktan köşeden lambadan olmaz, alakasız bir tasarıma geçin... yinede boşa konuştuğum için şunu diyim; tip böyle olursa fena değil başlangıç için, direk kopya ama takan kim? bakalım donanım ne alemde, fiyat 200 bini geçerse o iş sakat, menzil 400 km altıysa olmaz derim (olanı keşfetmeye gerek yok, hele baştan 100 km ile başlayım masalını hiç anlatmasınlar), ÖTV olacaksa 100 binde desler asla almam, yok öyle yağma, yerli yapacaksın teşvik edeceğim diyeceksin ama kdv ötv koyacaksın teşviğin sadece üreticiye ve kendine olacak, tüketiciye değil, olmaz o iş, hiç vergi alma arkadaş, bırak satın alsın vatandaş, firma kar etsin kendini geliştirsin sonra al vergi... 26 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: arabanın her parçası başka ülkede üretiliyor mantığı yanlış bence, evet öyle ama her parçanın aslında sahibi o marka, sahibi olmak başka parçaları başka yerde üretmek başka.... bir yerden başlamak lazım olayınada tam katılamıyorum, başla ama direk başkasından alıp başlama, Saabı aldın tamam güzel, teknolojiyi aldın deneyimi aldın patenti aldın başlamak böyle olur elbette olanı baştan keşfetmeyeceğiz, salaklık olur bu, ama gidipte tipi olduğu gibi almak beni rahatsız etti, alakasız bir tasarım yap bari, tip hariç geri kalan herşeyin patentini aldın üretiyorsan onada tamam, ozaman yerli oldu (sen keşfetmedin ama satın aldın) derim, karoser direk kopya buna gıcık oldum, değiştirin bari, değişimde ufaktan köşeden lambadan olmaz, alakasız bir tasarıma geçin... tip böyle olursa fena değil başlangıç için, direk kopya ama takan kim? bakalım donanım ne alemde, fiyat 200 bini geçerse o iş sakat, menzil 400 km altıysa olmaz derim, ÖTV olacaksa 100 binde desler asla almam, yok öyle yağma, yerli yapacaksın teşvik edeceksin ama kdv ötv koyacaksın, olmaz o iş, hiç vergi alma arkadaş, bırak satın alsın vatandaş, firma kar etsin kendini geliştirsin sonra al vergi... O Konuyu anlattılar. hazır bir karoser almak hem zaman hem nakitten kazanç sağlıyormuş daha sonra kendi üretim bandımız için tasarlayacağız dediler yenisini Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Eğer bahsi geçen karoser gelirse, rakam 200bin bandı olursa alacağız bizde. Pasatları verip Bi tanede bana alsana cicim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 (düzenlendi) Mert Yeldan yazdı: Bi tanede bana alsana cicim. bassatınmı var seninde alsın, varda bizdenmi gizledin yoksa cicim mi cici Servet Ali Gök yazdı: O Konuyu anlattılar. hazır bir karoser almak hem zaman hem nakitten kazanç sağlıyormuş daha sonra kendi üretim bandımız için tasarlayacağız dediler yenisini hımm neyse tamam diyim o zaman, bari %100 patentli olsun, hatta onuda esneteyim, bir kısmı yabancıda olsun ama kısa süre sonra o kısmıda milli yapsınlar, şuan %100 yerli değilse gizlemesinler yeter, yalan söylenmesin yani, açıkca anlat böyle yaptık sonra böyle yapacağız, yalan söylenmesine kızıyorum esas... 26 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: bassatınmı var seninde alsın, varda bizdenmi gizledin yoksa cicim mi cici Servet Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Aydın Sert yazdı: Yeni foto geldi. Ön ızgaradaki figürler laleye benziyor. Lansmanı tam yapacaklarmış elektrikler kesilmiş. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Hükümetin Koç grubuna bakış açısı ortada iken, Tüm Fiat grubunun hakları elinde olan KOÇ grubu varken gidipte Fiat'tan platform filan almazlar diye düşünüyorum. Neyse az kaldı yarın belli olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts