Tahir Ak 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Bu aracın fabrikası nerede? Fabrikasız araç mı üretildi şimdi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Tahir Ak yazdı: Bu aracın fabrikası nerede? Fabrikasız araç mı üretildi şimdi? Tanesini 1 mllyona mal edeceksem kafede bile üretirim. Maslakta sıfırdan araç yapılıyor teknik olarak. Mesela. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Eğer araç buysa ben aracı beğendim ama hiç ümidim yok 2015 den beri yollarda diye diye diye nereler geldik. Şimdide 2022 deniyor. Üretim tesisinde ard arda üretilen araçları görmeden görmeden hiç bişeye inanmam. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Tanesini 1 mllyona mal edeceksem kafede bile üretirim. Maslakta sıfırdan araç yapılıyor teknik olarak. Mesela. Ben 500bine evde yaparım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Hakan Gürsu yazdı: Eğer araç buysa ben aracı beğendim ama hiç ümidim yok 2015 den beri yollarda diye diye diye nereler geldik. Şimdide 2022 deniyor. Üretim tesisinde ard arda üretilen araçları görmeden görmeden hiç bişeye inanmam. Şu fani dünyada bi tane kuka robotun oldu mu söyle? 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Şu fani dünyada bi tane kuka robotun oldu mu söyle? Kuka deyince aklıma küçükken mahallede oynadığımız bi oyun geliyor. Taşları üst üst dizer topla devirirdik. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Daha önce paylaştım gerçi ama bir daha paylaşayım tamamını izleyin Bu da güzel: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Ben 500bine evde yaparım biri bodrumda yaptı, sonra dışarı çıkaramadı kapıdan sığmıyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: biri bodrumda yaptı, sonra dışarı çıkaramadı kapıdan sığmıyor Duvarları yıkarım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Duvarları yıkarım 5 metre de toprak var Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 500bini ver denizin dibinden geçiririm 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=maldivlerde+tekne+fiyatları Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=maldivlerde+tekne+fiyatları Şort almaya gerek var mı yanıma 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Aralık 2019 Paylaş 22 Aralık 2019 Gebzede balığa çıkarız. Yüzde yüz yerli tekne. Üstelik firmanın sahibi öldü, firma battı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 (düzenlendi) çıksın hele görelim tipi - fiyatı- vergi (bize) varmı yokmu menzil? devlet desteği sadece Vatandaşa alım desteği olarak yapılacak, üreticiye en ufak devlet kasasından para verilmeyecek, üreticiye vergide kolaylık sağlansın yeter, o da kısa süreliğine, araba tutar satarsa firmaya normal vergiyi bindirecek devlet, vatandaşa değil, ötv ise ilelebet alınmaycak zaten, yetti gari... şimdi görelim bakalım nasıl araçmış nasıl yerliymiş, bekliyoruz... 23 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 bazı işlerde kervan yolda düzülür. ilk heron denemelerinde bildiğiniz çocukların oynadığı dron gibiydi yaptıkları. şimdi geldiği seviye parmak ısırtır. keşke yapsalar vazgeçmeseler. devlet büyük bütçe ayırsa da üretsek ilk modellerinde illaki problemler olacak ama 10 sene içinde düzgününü üretirler lakin fiyat 150 200 bin civarı olursa vatandaş satın alamaz 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 (düzenlendi) devlet buna bütçe ayırmayacak yalnız, yok öyle bir olay, devlet sadece tüketiciye destek olacak, üreticiye sadece ha gayret diyecek ve üreticiye vergide falan inidirm yapacak o da bir süreliğine, devlet para verdiği an o iş zaten baştan bitmiştir, yerler gider o parayı heleki bizim ülkede, olan bize olur.... 23 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: devlet buna bütçe ayırmayacak yalnız, yok öyle bir olay, devlet sadece tüketiciye destek olacak, üreticiye sadece ha gayret diyecek ve üreticiye vergide falan inidirm yapacak o da bir süreliğine, devlet para verdiği an o iş zaten baştan bitmiştir, yerler gider o parayı heleki bizim ülkede, olan bize olur.... devletin bütçe ayırması , vergi indirimi tesis kurma için alan aracın satışında ötv indirimi fabrikaya elektrik su vs indirimi çalışan işçiye sgk indirimi vs vs bizim cahil kafamızla üretime devletin yardımı. sonuçta bunları istese kasaya para girecek. kasaya para istemesin büyük faydası olur 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: devletin bütçe ayırması , vergi indirimi tesis kurma için alan aracın satışında ötv indirimi fabrikaya elektrik su vs indirimi çalışan işçiye sgk indirimi vs vs bizim cahil kafamızla üretime devletin yardımı. sonuçta bunları istese kasaya para girecek. kasaya para istemesin büyük faydası olur ben ne yazmışım yalnız? zaten dememişmiyim vergide falan olur diye, şimdi benden farklı ne yazdın yukarıda Ali kardeş, hepsi aynı kefede olan şeyler zaten, ilave et bir sürü kalem zaten etmişsin, tesis yeri elektrik vs. diye, mesela mazotta indirimde yapabilir, üretici nakliya maliyetini düşürür mesele..... bunları detaylandırmana gerek varmı, destek öyle olur zaten.... devlet kasasından para vermez, aldığını bir süreliğine daha az yada hiç almaz o kadar... benim olmasın dediğim şey şu, hani anlatamadığım kısmı; devlet üretici firmaya direk para vermemeli, direk işin içine girmemeli karışmamalı, olay bu, girerse olmaz o iş üretim olmaz şu bu araştırma diye yerler parayı, para tatlı gelir, gerisini sen düşün, burası Türkiye, kimler kimler nemalanır bizde araba bekleriz, o yüzden Devlet bu açıdan karışmamalı.... cahil kafa derken, anlayamadım bu arada, bilgi denizindeyiz, o denize girmeyenler için diyorsan haklısın... 23 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: devlet buna bütçe ayırmayacak yalnız, yok öyle bir olay, devlet sadece tüketiciye destek olacak, üreticiye sadece ha gayret diyecek ve üreticiye vergide falan inidirm yapacak o da bir süreliğine, devlet para verdiği an o iş zaten baştan bitmiştir, yerler gider o parayı heleki bizim ülkede, olan bize olur.... Yap-işlet-devret diyon yani. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Metin Akbal yazdı: Yap-işlet-devret diyon yani. yine olmadı, yapma-işletme-devretme bunu diyorum, devlet yaparsa olmaz o iş, devlet yaparsa tamamen kendisi yapacaksa düşünürüz, ama şuanki durum farklı.... Devlet üstte yazdığımız türde destek olmalı o kadar... hem bitti o işte, artık sistem şöyle; yaptır-işlettir-maliyeti karı ekstra karı parayı milletten aldır- yetmezse birde devlet olarak ben milletten salıp sana vereyim- yükünü güzelce tut ve benide gör- iyice yük tutunca devret sistemi var şuan kısaca yaptır-işlettir-devral Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: ben ne yazmışım yalnız? zaten dememişmiyim vergide falan olur diye, şimdi benden farklı ne yazdın yukarıda Ali kardeş, hepsi aynı kefede olan şeyler zaten, ilave et bir sürü kalem zaten etmişsin, tesis yeri elektrik vs. diye, mesela mazotta indirimde yapabilir, üretici nakliya maliyetini düşürür mesele..... bunları detaylandırmana gerek varmı, destek öyle olur zaten.... devlet kasasından para vermez, aldığını bir süreliğine daha az yada hiç almaz o kadar... benim olmasın dediğim şey şu, hani anlatamadığım kısmı; devlet üretici firmaya direk para vermemeli, direk işin içine girmemeli karışmamalı, olay bu, girerse olmaz o iş üretim olmaz şu bu araştırma diye yerler parayı, para tatlı gelir, gerisini sen düşün, burası Türkiye, kimler kimler nemalanır bizde araba bekleriz, o yüzden Devlet bu açıdan karışmamalı.... cahil kafa derken, anlayamadım bu arada, bilgi denizindeyiz, o denize girmeyenler için diyorsan haklısın... size ters bişe yazmadımki. neden böyle bir msj yazdınız? 23 Aralık 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: size ters bişe yazmadımki. neden böyle bir msj yazdınız? devletin bütçe ayırması demek şudur diye başladığından dolayı aslında, devlet bütçe ayırmaz, yazdıklarımız bütçe ayırması değilde ondan, devlet kasasından para ayırmıyor hiç vermiyor, sadece kar etmiyor yani almıyor diyelim, aynı yola çıkar gibi gelebilir ama değiller, devlet cebinde para verirse o işin suyu çıkar, devlet para koymadan sadece vergi gibi şeylerden feragat ederse ve karışmazsa (destek olmak başka) o iş olur ve gelişir, kısaca Devlet bütçe ayırmalı sözü yanlış, Devlet sedece destek olur, o yüzden şeyettiydim.... bu arada süper yerlimizde otonom sürüşte varmış merak ettim harbiden, bakalım bizim çizgileri çift dikiş yollarımızda nasıl çalışacak bu sistem.... 23 Aralık 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts