Akan Belen 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 Eskiden merceksiz xenon olmaz diyorduk tavsiyede etmiyorduk hem aydınlatma acisijdan iyi değildi hem de karsi taraf için sıkıntı oluyordu. Şimdi ledler çıktı artık merceksiz led kullanımı sıkıntilimi yine. Hani benim corolla merceksiz ya. Tak ampulü olsun bitsin mi yoksa merceksiz yine mi olmaz[emoji5] Yorum bağlantısı
Tahir Ak 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 Eskiden merceksiz xenon olmaz diyorduk tavsiyede etmiyorduk hem aydınlatma acisijdan iyi değildi hem de karsi taraf için sıkıntı oluyordu. Şimdi ledler çıktı artık merceksiz led kullanımı sıkıntilimi yine. Hani benim corolla merceksiz ya. Tak ampulü olsun bitsin mi yoksa merceksiz yine mi olmaz[emoji5]olmuyor malesef odak ayarı genelde bozuk oluyor göz alıyor. İlk başta çok ışık mış gibi geliyor ama yeterli performans sağlayamıyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 led ampül, hikaye diyorum hala, gece uzun yolda ne olduğunu anlarsınız, ledolacaksa aracın orjinalinde olacak, şuan en güzeli xenon, boşa para harcamayın, özelliklede gece uzun yol yapıyorsanız.... 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 20 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: led ampül, hikaye diyorum hala, gece uzun yolda ne olduğunu anlarsınız, ledolacaksa aracın orjinalinde olacak, şuan en güzeli xenon, boşa para harcamayın, özelliklede gece uzun yol yapıyorsanız.... Hikaye demeyelim de, hala mercek istiyor. Servet abi'nin testi mevcut forumda. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 Led için uygun mercekler kullanılır ise mükemmel verimli Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 Dönüşüm yapılması lazım o zaman. Bu demek ki çok para harcamak lazım gar al mercek al led al al allah al [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 (düzenlendi) 4 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Hikaye demeyelim de, hala mercek istiyor. Servet abi'nin testi mevcut forumda. mercek yetmez, uzun mesafede 360 derece ışık vermeyen led aydınlatma alanında kayıp veriyor, duvarda değil karanlıkta asfalt yolda aydınlatmaya bakacaksınız, Kingin mercek veriyorsa ne ala, benim duvar aydınlatmamda böyleydi, uzun yola çıkınca dumur olup söküp attım .... merceğe takılan led ampül 360 ışık yayacak etrafına, normal xenon ampül gibi yani yaymıyorsa olmuyor, Servetin mercek bunu sağlasa bile kayıp hala olmalı bence... Servet, farın birine ledi diğerine xenonu takıp uzun mesafede ve zifir karanlıkta karayolunda denesene bir, yada her ikisine led takıp dene resim çek bak et, sonra her iksine xenon tak dene kıyasla , dediğin gibiyse o mercekten almak farz oldu demektir, eksik ışık veren ledin kaybını ışığı dağıtarak sağlayan xenonu tokatlayan mercek, almak şart 27 Kasım 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 Ali, daha önce söyledim. 360 derece çekim yapan kamera nasıl lens kullanıyor ise led de aynı. Yorum bağlantısı
Metin Emer 30 Kasım 2017 Paylaş 30 Kasım 2017 Güzel bir karşılaştırma Elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Aralık 2017 Yazar Paylaş 14 Aralık 2017 C6 8000Lumen 6000K 80W H7 LED Yine H7 Hella mercek üzerinde test ettim. Yukarıdaki testle tüm şartlar aynıdır. Fotoğraflar F/2.8 1/80sn ISO100'de çekilmiştir. Önceki test ettiğim LED ampule göre bir tık daha iyi aydınlatması. Sarfiyatı biraz daha düşük. Yukarıda daha önce test ettiğim LED ampul: Halojen ampul: 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 halojen güzel görünüyor. bazı evlerde eskiden beyaz floresan kullanırlardı. aydınlık sanırdık ama gözümün görmediği hissine kapılır rahatsız olurdum. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 Kaç metre bilmiyorum ama erkenden dağılıyor ışık sanırım LED de. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 önemli olan ışığın içindeki mevcut dalgaboylarının karışımı. halojen sönük gibi görünse de gözümüze daha çok bilgi veriyor. tabi bi yere kadar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 On 27.11.2017 at 09:37, Akan Belen yazdı: Eskiden merceksiz xenon olmaz diyorduk tavsiyede etmiyorduk hem aydınlatma acisijdan iyi değildi hem de karsi taraf için sıkıntı oluyordu. Şimdi ledler çıktı artık merceksiz led kullanımı sıkıntilimi yine. Hani benim corolla merceksiz ya. Tak ampulü olsun bitsin mi yoksa merceksiz yine mi olmaz h7R xenon ampul dene Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 h7R xenon ampul dene4300 K R ile geziyorum. Değme keyfime Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 4300 K R ile geziyorum. Değme keyfime Benada alsak ya bi dene Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 Sıralama. Yeni ledEski ledHalojenŞeklinde mi Mustafa. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 7 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Benada alsak ya bi dene kıskandım ben de istirem. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 11 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Benada alsak ya bi dene Deneyek önce he? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 (düzenlendi) led ampül sizinki halojende daha belirgin, orta alta dikkat, ledde daha az olmakla beraber var hala... yolda o kısım aracın 7-8mt. önünde karanlık sayılacak bölge yapıyor xenon orta alta bakın, ışık kaybı olan kısım, bununla yakından güzel çizgi alırsınız, yakın olduğundan böyle iyiymiş gibi duruyor, gerçekte 2 çeyrek ay şeklinde yayılım var, 360 derece yok, led ampül o şekilde yaymıyor zaten, yayamazda. yola çıkın ve bi-xenon mercekle kullanın, orta kısım loş, heleki bu mercekte led olayında uzunlar zaten yok, beni deli edende ortada kalan o zayıf ışıklı kısım... Servet hala ısrar ediyorum, bu duvar testi falan olmuyor kardeş, gece zifir karanlık yolda iş bitiyor, 360 derece çekim yapan kamera lensi demişsin, o başka bu başka, led de ne o mercek var nede 360 derece ışık yayılımı, ışığı yayan mercek, merceğede 2 yarım aydan daha az şekilde ışık gelince 360 derece aydınlatma olmuyor, istediğiniz kadar duvar resmi çekin, bu resmilerde cillop çıkacak, sadece tek mercek yani bi-xenon mercekli farda olmuyor işte, farın h7 olur, uzun ayrı kısan ayrı olur, uzuna tak bu ledi o zaman olur, çünki kısada yana halojen öndeki karanlık bölgeyi aydınlatır... geçen başka bir ledle yine denedim, çıktım gecenin yarısı yola, döndüm ve ledi söktüm, xenonun yanında el feneri 14 Aralık 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 4 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: kıskandım ben de istirem. Bagaj geniş nasılsa. Mert düşünsün 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 Ali expresten alsana bize servet aydın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 (düzenlendi) Komisyon alırım % 241 2 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Toplu alım mı yapıyoruz şimdi? Hah bi sen eksiktin tam oldu Şaka bir yanad,a freeform farda H7R gerçekten başarılı. bir haftadır kullanıyorum. Halojen gibi kesilme çizgisi. 14 Aralık 2017 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 Canın sağolun, bagajda nasıl kilitli kaldım videosunu görmek ister misin Yorum bağlantısı
Recommended Posts