Servet Aydın 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Arıza, parça, tüketim? Motor ise sanayi ile işin olmuyor. 12 lt şehiriçi sürpriz olmaz diye biliyorum Lpg ile evet Yeni kasa için de böyle mi? Eski kasa yakıyordu. Dizelleri kokluyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2018 Yeni kasa için de böyle mi? Eski kasa yakıyordu. Tam bilmiyorum ama ağırlık 200 kg düşürülse 1 lt oynar diye düşünüyorum Dizelleri kokluyorKokluyor derken fil hortumu ile mi abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Landı vereyim 10 da üstüne. Bir de ocakbaşı Landla baş edemem burda. Qashqai ile zorlanıyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Kokluyor derken fil hortumu ile mi abi Emmi'de olan kaşkay ile aynı motor. 5 litre ile geziyor, şehir içi parçala 10 litre Landla baş edemem burda. Qashqai ile zorlanıyorum. Orası da doğru ya. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Captiva dci kullanmıyor. Opelin dizel motoru olması lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Temmuz 2018 Paylaş 8 Temmuz 2018 Bardaklıkları soğutmalı ise en dolusudur.Motorları alüminyum ve 150.k en fazla dayanımı. Onarım maliyeti düşük. 2.4 denk gelse düşünmeden alırım. 4x4 sistemi kaşkay gibi. Aslında çok estetik. İçine girince aynı bir havası var. Ben de beğeniyorum abi ortada olmasını Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Şubat 2019 Yazar Paylaş 7 Şubat 2019 Konuya can gelsin, linkteki araç hakkında yorumları alayım https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-2006-model-dizel-otomatik-4x4-takasli-637340417/detay/ Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Şubat 2019 Paylaş 7 Şubat 2019 O yıllarda Hyundai'nin dizel aracını almazdım. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Şubat 2019 Paylaş 7 Şubat 2019 37 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Konuya can gelsin, linkteki araç hakkında yorumları alayım https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-2006-model-dizel-otomatik-4x4-takasli-637340417/detay/ Al al çok güzel araba Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Şubat 2019 Paylaş 7 Şubat 2019 2006 tucson satılık arkadaşımda var öğretim üyesinden. ilgilenen varsa gelip bakabilir. yeşil. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Şubat 2019 Yazar Paylaş 7 Şubat 2019 Takas kabul ediyor linkini attığım Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Şubat 2019 Paylaş 7 Şubat 2019 plaka neden yenilenmiş yeni mi almış neden satıyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Şubat 2019 Paylaş 7 Şubat 2019 Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Konuya can gelsin, linkteki araç hakkında yorumları alayım https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-2006-model-dizel-otomatik-4x4-takasli-637340417/detay/ Senin attığın köy evinin yokuşunu rahat rahat çıkar. zaten selim ustaoğlu gibi ofroadmyaptığımız da yok 😂 rahat rahat yeter Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Şubat 2019 Yazar Paylaş 7 Şubat 2019 (düzenlendi) 2 dakika önce, Ali Gök yazdı: Senin attığın köy evinin yokuşunu rahat rahat çıkar. zaten selim ustaoğlu gibi ofroadmyaptığımız da yok 😂 rahat rahat yeter Akşam avcılara bakmaya gideceğim, yakınsan çay ısmarlayabilirim ayaküstü de olsa. 16 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: plaka neden yenilenmiş yeni mi almış neden satıyor Abi 2.araç olarak duruyormuş garajda eşim kullanıyor annem de inip binemiyor yüksek dedi. 2 arabayı satıp teke indireceklermiş vsvs 7 Şubat 2019 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Şubat 2019 Paylaş 7 Şubat 2019 1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Akşam avcılara bakmaya gideceğim, yakınsan çay ısmarlayabilirim ayaküstü de olsa. Abi olabilir saat kaçta nerde bakcan Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Şubat 2019 Yazar Paylaş 7 Şubat 2019 Şimdi, Ali Gök yazdı: Abi olabilir saat kaçta nerde bakcan 17,30 da işten çıkıyorum 2.köprüden gelirim, esenyurt tüv istasyonunun 1-2 sokak ötesi. Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Şubat 2019 Paylaş 7 Şubat 2019 2 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: 17,30 da işten çıkıyorum 2.köprüden gelirim, esenyurt tüv istasyonunun 1-2 sokak ötesi. Ben 7 de çıkıyorum işten kozyatagından 😬 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Şubat 2019 Yazar Paylaş 8 Şubat 2019 On 07.02.2019 at 14:24, Köksal Yılmaz yazdı: Konuya can gelsin, linkteki araç hakkında yorumları alayım https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-2006-model-dizel-otomatik-4x4-takasli-637340417/detay/ İlandaki 2006 santa fe için görüşlerimi yazayım(ilk kez binip kullandım); Aracın manevrası kısa, kapalı otoparktan çıkarken kolonlar arası ileri-geri çok yaptık. Araç ağır kullanırken hissettiriyor, gaza dokunayım hemen hızlansın gibi değil, 126 bg 1800 küsür kg galiba. S max le arasında 200 kg fark var yaklaşık ama performansta hissediliyor(kıyas için kullandığım en yakın aracım). Frenler kasaya göre zayıf(başka yerde de okumuştum, canlı teyit etmiş oldum, belki de dandik balata taktılar ama durum bu), akıcı bir duruş için fazlaca basmak gerekli frene. İç hacim geniş, rahat, bagajı büyük, yolda gidişi konforlu. Yakıt tüketimi 35 km ortalamada 12 lt gösteriyor İstanbul Esenyurt ikamet Hanım kullansın diye de bakıyorum ama burun özellikle uzun,kasa ağır ve geniş,manevra kısa, şehiriçi için uygun görünmedi bana. Sonra Alinin liberty i kullandım devreler yandı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Şubat 2019 Paylaş 8 Şubat 2019 Bisikletten inip çesnaya binince devreler yanar, normaldir 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Şubat 2019 Yazar Paylaş 8 Şubat 2019 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bisikletten inip çesnaya binince devreler yanar, normaldir Hyöndöö nön çököş söstömö çök gözöl 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Şubat 2019 Paylaş 8 Şubat 2019 12 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: İlandaki 2006 santa fe için görüşlerimi yazayım(ilk kez binip kullandım); Aracın manevrası kısa, kapalı otoparktan çıkarken kolonlar arası ileri-geri çok yaptık. Araç ağır kullanırken hissettiriyor, gaza dokunayım hemen hızlansın gibi değil, 126 bg 1800 küsür kg galiba. S max le arasında 200 kg fark var yaklaşık ama performansta hissediliyor(kıyas için kullandığım en yakın aracım). Frenler kasaya göre zayıf(başka yerde de okumuştum, canlı teyit etmiş oldum, belki de dandik balata taktılar ama durum bu), akıcı bir duruş için fazlaca basmak gerekli frene. İç hacim geniş, rahat, bagajı büyük, yolda gidişi konforlu. Yakıt tüketimi 35 km ortalamada 12 lt gösteriyor İstanbul Esenyurt ikamet Hanım kullansın diye de bakıyorum ama burun özellikle uzun,kasa ağır ve geniş,manevra kısa, şehiriçi için uygun görünmedi bana. Sonra Alinin liberty i kullandım devreler yandı ah ah sorma bende devreler Sami'nin arabadan sonra yandı kül bile kalmadı 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Şubat 2019 Yazar Paylaş 8 Şubat 2019 1 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ah ah sorma bende devreler Sami'nin arabadan sonra yandı kül bile kalmadı Abi akşam Sami de geldi fotodan az sonra, kulağını çınlattık 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 8 Şubat 2019 Paylaş 8 Şubat 2019 Baktım yağmur altında ekspertiz yapıyorlar kafaları karışmış, gelinde ortalama görün dedim. 1.6 Focus otomatik. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts