Önder Özcan 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 9 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Xtrail ile aynı yürüyene sahip. Bakma dere kenarında yıkadığıma. Kızdırmak için yazm.. Yani öyle mi ya, gerçekten xtrail le aynı mı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 Land kafadan kaybetti ama santa fe de 4.oldu, liderliği xtrail e verdiler. Elbette tam manasıyla en doğru test denmez ama sonuçta yılların programı.Santa fe 2.7 v6 bu arada. Rav4 ün bu kasası aşırı dar geliyor bana. Yeterince yüksek de değil. Yılların yancı programı. Liberty her koşulda üstünden atlar yolda ve toprakta. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 9 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Land kafadan kaybetti ama santa fe de 4.oldu, liderliği xtrail e verdiler. Elbette tam manasıyla en doğru test denmez ama sonuçta yılların programı. Santa fe 2.7 v6 bu arada. Rav4 ün bu kasası aşırı dar geliyor bana. Yeterince yüksek de değil. Yılların yancı programı. Liberty her koşulda üstünden atlar yolda ve toprakta. Hangi kategori(ler)de? Orda 4 ayrı kategori var. Performanstan geçememiş, kırmızı puanlamadan(güvenilirlik diyor sözlük)aynı şekilde. Toplam puanı düşük kalmış. Kızacak birşey yok. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 Liberty mi performans ve güvenlikte kalmış. La bi git Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 Güvenlik değil, güvenilirlik. Ne demekse artık. Videoda diyor kardeşim ben demiyorum. Adamların işi bu. Bak orda her şeyi puanlamışlar, izlemedin mi? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 İngiliz ne anlar arabadan. Anlasa land yapmazdı 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 37 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Kızdırmayın Önder'imi.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Ocak 2018 Yazar Paylaş 5 Ocak 2018 13 dakika önce, Servet Aydın yazdı: İngiliz ne anlar arabadan. Anlasa land yapmazdı Mazdadan sonra land de gidecek galiba yakında. Al bi crv kurcalayalım abi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 Kızdırmayın Önder'imi.. Ama hoşumuza gidiyor Mazdadan sonra land de gidecek galiba yakında. Al bi crv kurcalayalım abi [emoji3]Kaşkay alacam 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Ocak 2018 Yazar Paylaş 5 Ocak 2018 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ama hoşumuza gidiyor Kaşkay alacam Abi iyi misin, Allah korusun portife filan vurmadın biyerini değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 7 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Kaşkay alacam Herkes ona hayran 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 6 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kızdırmayın Önder'imi.. Abi adam sabit fikirli. Kesicem selamı sabahı da, senin hatırın var 10 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Mazdadan sonra land de gidecek galiba yakında. Al bi crv kurcalayalım abi Önder bu cümleyi anlayamadı? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Ocak 2018 Yazar Paylaş 5 Ocak 2018 (düzenlendi) 5 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Abi adam sabit fikirli. Kesicem selamı sabahı da, senin hatırın var Önder bu cümleyi anlayamadı? Abi varken bana düşer mi bilmem ama cem in jeepi ve mazdanın satıldığı duyumunu aldım. 5 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Herkes ona hayran kaşkay alana kalwax oto bakım seti hediye 5 Ocak 2018 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 Önder bu cümleyi anlayamadı?Bişeyi de anlama geri kal Abi iyi misin, Allah korusun portife filan vurmadın biyerini değil mi?Dün kafama demir düştü. Ondan olabilir mi acaba Herkes ona hayran [emoji14] Az yüskek olsa üf 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Ocak 2018 Yazar Paylaş 5 Ocak 2018 2 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bişeyi de anlama geri kal Dün kafama demir düştü. Ondan olabilir mi acaba Az yüskek olsa üf Demirin geldiği yere et koymalı, sonra bir de ocakbaşına et koymalı, bu pazar müsaitim @Adnan Çakır@Mert Yeldan @Sani Gerşon ve daha bir sürü dost. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Önder gelmezse gelmem Adam ismimi bile anmıyo. Sen ona işim var de, pazar biz aramızda toplanıöhhöömm. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 Adam ismimi bile anmıyo. Sen ona işim var de, pazar biz aramızda toplanıöhhöömm. Önder abiyi ben hallederim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Az yüskek olsa üf Takoz ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 Bağımsız sistem var. Yayları uzatmak lazım Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Ocak 2018 Yazar Paylaş 5 Ocak 2018 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Önder gelmezse gelmem Kebapçı önünde bekletip aç aç yollara düşüren Önder abi mi? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 İnsan hata yapabilir. Gelince tüm hesabı ona kirleriz. Hem arabayı ıslatmak lazım 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 16 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Şu video da şöyle dursun Benim pc açmadıda .... Devlet PC'si olunca .... Şu öndeki mitşubişi performansı nasıl çıktı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts