Emre Demir 7 Aralık 2017 Yazar Paylaş 7 Aralık 2017 Konu açılalı 3 e katladı hey hey battı çıktı yasaklandı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2017 Paylaş 7 Aralık 2017 kıbrısta bir gece yattılar, akşam yemeği felan yendi, sabah kalktılar kahvaltı için atm den para çkeeyim diyenler açık banka bulamadı. olur mu oldu bile çoktann.. Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 7 Aralık 2017 Paylaş 7 Aralık 2017 İlla madencilik yapmaya yada alıp beklemeye gerek yok. Bugün biraz etheriuma kafa yordum. Gün içi yüzde 7-8 civarı aşağı yukarı hareket ediyor. Komisyon yüzde 1 civarı. 9k TL dibi görünce ETH aldım. Kar görünce sattım. 3 işlemde yüzde 4 civarı bir getiri bıraktı. Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 dün arkadaşın 2.500,00 TL. ile bitcoin aldı ve bugün 340,00 TL. karını çekti (al-sat) Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 Dün 17500$ gördü. Arkadaşınız yükseliş trendinin en yoğun olduğu güne denk gelmiş. Her zaman böyle kazandırmaz. Kendini çok kaptırmasın. Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 (düzenlendi) 45 dakika önce, Mehmet Pınar yazdı: Dün 17500$ gördü. Arkadaşınız yükseliş trendinin en yoğun olduğu güne denk gelmiş. Her zaman böyle kazandırmaz. Kendini çok kaptırmasın. Bence de, umarım kaptırmaz. Önemli olan paranın komple uçmaması ? küçük bir miktar ile ben de katılmayı planlıyorum ? 8 Aralık 2017 tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 2 saat önce, Erhan Doruk yazdı: An itibari ile 19.000 usd yi geçti Şu sıralarda 16800 civarı görüyorum ben? 2 saat önce, İsa Acar yazdı: Bence de, umarım kaptırmaz. Önemli olan paranın komple uçmaması ? küçük bir miktar ile ben de katılmayı planlıyorum ? Bugün girmiş olsaydı muhtemelen şu an zarardaydı.Dünkü gibi yükseliş her zaman olmaz.Tamamen şans olmuş onun için. Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 8 Aralık 2017 Paylaş 8 Aralık 2017 Şu sıralarda 16800 civarı görüyorum ben?Aşırı bir dalgalanma var...http://bbc.in/2AGrcM0 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 9 Aralık 2017 Paylaş 9 Aralık 2017 Sarraf davası surecinin uzun olacağı anlaşıldı ve belirsizlik biraz dağıldığı için borsa yuksrlme sinyali vermeye başladı. Olağanüstü bir gelişme olmaz ise yıl sonu 115-118 bin bandına kadar gelecek gibi görünüyor. Bitcoin yerine güvenilir sirketlere ortak olmak daha iyi. Eğer riski seviyorsanız varant oynayın. Hić olmazsa %50 şansınız olur. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 Aynı arkadaşım 6500 TL. lik litecoin den 4500 TL. kazandı, sadece bir günde Yorum bağlantısı
İsa Acar 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 4 dakika önce, Mert Gülkokan yazdı: 2 saat önce, İsa Acar yazdı: Aynı arkadaşım 6500 TL. lik litecoin den 4500 TL. kazandı, sadece bir günde Bozdurup aldımı parayı 2.500,00 TL sini banka hesabına çekti ama geri yatırmayı planlıyor. Yorum bağlantısı
İsa Acar 13 Aralık 2017 Paylaş 13 Aralık 2017 13 dakika önce, Mert Gülkokan yazdı: İş arkadaşım 5000 tl sini 13 bine çıkarmış bitcoine uzun zamandır varmış bozdurmayı planlamıyor hala Diğer arkadaşım da btcturk üzerinden 2000 tllik bitcoin aldım koinim üzerinden bitcoin alarak binance.com a aktardım ve XRP aldım dün ve %80 kazandırdı 1 günde fakat deneme amaçlı olduğu için minnacık miktar yatırmıştım. Bugün 2000 TL yatırıyorum Yorum bağlantısı
Emrah Altun 14 Aralık 2017 Paylaş 14 Aralık 2017 Konunun başında Abilerimize bu BTC işinin mantığını dilimiz dönüp anlatamamıştık. Ekşi sözlükte bir yazar güzel bir derleme yapmış. Meraklılar ve işin felsefesini öğrenmek isteyenler için yazıyı konuya bırakıyorum; https://eksisozluk.com/entry/69428271 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 13 saat önce, Emrah Altun yazdı: Konunun başında Abilerimize bu BTC işinin mantığını dilimiz dönüp anlatamamıştık. Ekşi sözlükte bir yazar güzel bir derleme yapmış. Meraklılar ve işin felsefesini öğrenmek isteyenler için yazıyı konuya bırakıyorum; https://eksisozluk.com/entry/69428271 yazıya altenatif oalrak, biz alışmadan sisteme yatan paralar buhar olmasın dikkat.. zira yazının temeli olan bitcoin nin yeni birşey olması doğru değil, sadee unutlumş spekülasyonlaran biri olan japon yeni kredisi desem kaç kişi hatırlar? o spekülasyon operasyoununda insanlar damdan atladı! öldü! 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 Abicim biri bana söyleyebilir mi, cebime para koyup ‘’Ben bir bitcoin almak istiyorum’’ desem bana ne verecekler? Kağıt, maden, bilgisayar kodu? Dalga geçme değil niyetim kaç gündür araştırıyorum bulamadım ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 ben printerdan çıkarsam TL nasıl olur? Yorum bağlantısı
Selim Kaya 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 Bir saat önce, Ahmet Gül yazdı: Abicim biri bana söyleyebilir mi, cebime para koyup ‘’Ben bir bitcoin almak istiyorum’’ desem bana ne verecekler? Kağıt, maden, bilgisayar kodu? Dalga geçme değil niyetim kaç gündür araştırıyorum bulamadım ? Benim anladığım kadarıyla, "bir bitcoin" aldığında, sistem sende "bir bitcoin" olduğuna şahit oluyor. Bir bilgiden ibaret elindeki değer. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Aralık 2017 Paylaş 15 Aralık 2017 8 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Benim anladığım kadarıyla, "bir bitcoin" aldığında, sistem sende "bir bitcoin" olduğuna şahit oluyor. Bir bilgiden ibaret elindeki değer. Aynen bu. ve bu dünyadaki birçok bilgisayara kopyalanıyor. Silinmesi mümkün değil şekilde. Yani almadın denemiyor. yönetici istese de senin elindekini yok edemez. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2017 Paylaş 16 Aralık 2017 21 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: yönetici yöneticinin adı ne? sabah kalktık ki hesaplara erişim yok? kimi döveceğiz? biri dediki bu monopoly paralarını satıyorum, önce mahelledeki bakkal, manav adı, onlar hısım akrabaya haber yaydı, beriki ay memlektten haber aldılar onlar da aldı.. ve devam eder, saat gece yarısı 12 yi vurunca bal kabağına dönüşür der masalda 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Aralık 2017 Paylaş 16 Aralık 2017 yönetici yok. sistemin temeli bu zaten. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2017 Paylaş 16 Aralık 2017 1 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: sistemin sistem ne ? kuralları? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Aralık 2017 Paylaş 16 Aralık 2017 forum gibi. forumun herkesin bilgisayarında birebir kopyası var. mesajların görünebilmesi için tüm bilgisayarlarda kopyanın güncellenmesi ve lokale kopyalanması ve karşılıklı mutabakat gerekiyor. Birisi aracını diğerine verdim şu fiyata derse forumda herkesin bilgisayarına kopyalıyor. Emmi istediği kadar silsin.. sistem onu geri alıyor. Çünkü bi kez ok yaydan çıktı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2017 Paylaş 16 Aralık 2017 1 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: forum gibi. yarın sw ın fişini çekerlese ? kime dert yanarız? Yorum bağlantısı
Recommended Posts