Mehmet Göktürk 14 Mart 2019 Paylaş 14 Mart 2019 Ben neden 1 ay çalışınca birileri bana defter kagıdı veriyor da ben o kağıdı götürünce patates alabiliyorum? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2019 Paylaş 14 Mart 2019 Bitcoin alırken bir para ödüyorsun.. Bir de kur düşüp zarar edip çıkarken içerde para bırakıyorsun. Bunun dışında bir geliri yok. Bunlarla da kar edip çıkanların karlarını ödüyorsun.. Yeterse.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mart 2019 Paylaş 14 Mart 2019 13 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Ben neden 1 ay çalışınca birileri bana defter kagıdı veriyor da ben o kağıdı götürünce patates alabiliyorum? Lidyalı yokki soralım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Mart 2019 Paylaş 14 Mart 2019 Paranın geliri olursa yatırım aracı olur doğru olmaz. İyi para sabit durandır. Ki patatesleri stoklayabileyim kağıt olarak. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Mart 2019 Paylaş 14 Mart 2019 Bu videoda ege cansenin fıkrasını mutlaka dinleyin Ğ Yorum bağlantısı
Mehmet Naki Çatalyürek 14 Mart 2019 Paylaş 14 Mart 2019 2 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Bu videoda ege cansenin fıkrasını mutlaka dinleyin Fıkrası güzel, sonrası kötü. Asaf hoca seçim sonrası iç talebin azalacağını ve işsizliğin artacağını dolayısıyla iflasların patlayacağını söylüyor, ayrıca yönetimin para politakasıyla maliye politikalarındaki kararları hakkında fazla manevra alanları artık kalmadı diyor; bu da dövizi tetikleyen mekanizma. Mucize beklemeye devam, fakirin ekmeğinin yağıdır çünkü. Telli Baba Türbesi zenginlerede iyi geliyor mu? Anlaşılan fakirlere sıra kalmayacak önümüzdeki dönemde. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Talat Tekin 14 Mart 2019 Paylaş 14 Mart 2019 buna kafa yormak yerine. borsaya girilip ülke şirketlerine yatırım yapmak her yönden ülkemiz için daha karlı diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Mart 2019 Paylaş 14 Mart 2019 2 saat önce, Talat Tekin yazdı: buna kafa yormak yerine. borsaya girilip ülke şirketlerine yatırım yapmak her yönden ülkemiz için daha karlı diye düşünüyorum şirketlerin yerlisi pek kalmadı. Kaldı ki borsanın da %75 i yabancılarda. 1 Yorum bağlantısı
Talat Tekin 15 Mart 2019 Paylaş 15 Mart 2019 doğru. son bir kaç güne kadar galiba Son kalanlar da özelleşecek. Siz de haklısınız Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 15 Mart 2019 Paylaş 15 Mart 2019 bende takip ediyorum cuma c.tesi bir artış oluyor p.tesi geri düşüyor takip edip düşükken almak gerekiyor. en son aldıklarım 20binden aldım suan 21.400 7bin para aktarmıstım. suan görünen bu tabi daha öncede 253 lira cekmiştim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart 2019 Paylaş 15 Mart 2019 On 14.03.2019 at 18:30, Mehmet Göktürk yazdı: Bu videoda ege cansenin fıkrasını mutlaka dinleyin ben de diyorum nerede bu konuşan üstadlar? hangi kanal acaba bu Bir saat önce, Okay Kaygusuz yazdı: cuma c.tesi bir artış oluyor p.tesi geri düşüyor takip edip düşükken almak gerekiyor meselaarttı, o artışın hacmi nedir görebiliyor musunz? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Mart 2019 Paylaş 15 Mart 2019 Diğer videoda bi uçak fıkrası anlattı gülmekten kırıldım Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 16 Mart 2019 Paylaş 16 Mart 2019 11 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: ben de diyorum nerede bu konuşan üstadlar? hangi kanal acaba bu meselaarttı, o artışın hacmi nedir görebiliyor musunz? Şuan artmaya devam ediyor 21.850 olmuş tabi benim oranda artiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Naki Çatalyürek 16 Mart 2019 Paylaş 16 Mart 2019 12 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: ben de diyorum nerede bu konuşan üstadlar? hangi kanal acaba bu Eskiden Bloomberg HT' ve NTV saygın konuklarıydı, şimdi Kinşasa'da tatildeler... Demokratik Kongo Cumhuriyetinin başkentinden yayın yapıyorlar diye duydum; gerçek üstad oldukları için çenelerini kapalı tutamıyorlar, akılları sıra ülkeye bir nebze faydalı olamaya çalışıyorlar. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: İyi depar atmış son 3 ayda cok ekmek yedirdi alttan alanlara Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 3 bin dolar civarında izliyordum geçen baktım 9 bini gorunce şok oldum. Tr de sıkıntılı bir birim bizim için. Yada benim için yasak gibi bişi bı ara çokça hesap kapama yapıyorduk Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Okay Kaygusuz yazdı: devam eden varmı. BTC almıyorum diğer alt coinler saolsun iyi verdi geçenlerde. Şimdi BTC’nin sakinlemesini beklemek gerek. Etherden iyi kazandım bi de. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Mustafa Arıkan yazdı: BTC almıyorum diğer alt coinler saolsun iyi verdi geçenlerde. Şimdi BTC’nin sakinlemesini beklemek gerek. Etherden iyi kazandım bi de. gecen hafta pazar günü btcden cıktım karımı cekip geri daldım hemen etheryuma gectim 44 adet aldım suan yine bıraktı %12 kar. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Okay Kaygusuz yazdı: gecen hafta pazar günü btcden cıktım karımı cekip geri daldım hemen etheryuma gectim 44 adet aldım suan yine bıraktı %12 kar. Hangi banka aracılığı ile yapiyon Yorum bağlantısı
Emre Demir 22 Haziran 2019 Yazar Paylaş 22 Haziran 2019 Efendim severek izliyoruz balon balon 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts