İçeriğe Yönlendir

Bitcoin Hakkında Bildikleriniz

Emre Demir

Recommended Posts

Servet Aydın
dana devirsen almayacaklar seni sanayiye [emoji4]
Ama tavuk esirgemeyiz dedilerdi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

gün itibarı ile tek günde %22 düştü, vesile ile bitkoyn çalınmaz, binlerce pc de bilgiler var falan denmişti, vardır , yüzbin pc de karşılaştırmalı cüzdan/maden olaiblir, ancak çalınır, çalındı da, 2013 hongkong mesela, 8000 adet yok olmuştu, yani çalınır uçar, gidince de başvuracağınız bir merci vs. yoktur.

bugün güzel bir konuşma vardı, orada bitkoynden gelen kazacın ahlaki değeri düşünülünce, pek hoş olmayan bir cüzdan olduğu yeniden dile getirildi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

mail sorgu sual falan yok, kağıda yazdığın bir şifre var o kadar. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
(düzenlendi)

Bugünkü ani düşüş tüm kripto para piyasasında deprem etkisi yarattı.Bazı borsalarda geçici süre duraksamalar yaşandı. Böyle dönemlerde normal bu tarz şeyler.Özellikle Türk borsalarının altyapıları çok yetersiz. 

Ben 79 seviyelerinden ayrılmıştım. Ancak bugün 50 binleri alım fırsatı görüp ufak bir miktar ile giriş yaptım. Kısa zamanda da toparlandı zaten. 

tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Patronun kafa kızmış bugün. Kim kızdırdıysa. Bugün %22 düşüreyim demiş. :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Arkadaş girmiş :) canlı örnek olacak yanımda. 56000 TL den girdim dedi 62000tl dedi öğlen. Şuan kaç acaba. Peki ne zaman satacan dedim 200.000 TL olunca dedi. Ben maytap geçti diye düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Bugünkü alımlar feci ama :) Satış yanına yaklaşamaz :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Dünkü dalgalanmada güzel kar bıraktı. 38bine kadar düştü 68bine kadar çıktı sonra. 2-3 defe al sat yaptım. Satış emri girip bekledim sadece. 

4 kartlı bir mining sistemi kurdum. Evde kazım yapmaya başlayacağım.

Bulut madencilik işine de 8000 dolar yatırmıştık 1 ay önce. O sistem de şu anda 15bin tl aylık bırakıyor.

Ben de durumlar böyle :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
2 saat önce, Emrah Altun yazdı:

Dünkü dalgalanmada güzel kar bıraktı. 38bine kadar düştü 68bine kadar çıktı sonra. 2-3 defe al sat yaptım. Satış emri girip bekledim sadece. 

4 kartlı bir mining sistemi kurdum. Evde kazım yapmaya başlayacağım.

Bulut madencilik işine de 8000 dolar yatırmıştık 1 ay önce. O sistem de şu anda 15bin tl aylık bırakıyor.

Ben de durumlar böyle :)

Şu an aylık geliriniz 15binTL+ mi??

Yorum bağlantısı
Emrah Altun
(düzenlendi)
8 saat önce, Sani Gerşon yazdı:

Şu an aylık geliriniz 15binTL+ mi??

BTC fiyatına bağlı olarak dalgalanmakla beraber 12 - 15 arasında. Tabi bu 1 sene sürecek. Çünkü bulut madencilikte kontratlar 1 sene yapılıyor. Biz de gelirimiz sabit olsun diye kendi mining sistemimizi kurmaya çalışıyoruz. Bir yandan bulut diğer yandan kendi sistemimiz şeklinde gideceğiz.

tarihinde Emrah Altun tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emrah Altun
Şimdi, Çağlar Bayur yazdı:

1 sene geçmeden briken bitkyonler satılabiliyormu

Tabi ki. Alt çekim tutarına ulaşırsanız çekebiliyorsunuz. Bu sabah biriken btc leri kendi cüzdanıma transfer ettim. Oradan da TL'ye çevirip banka hesabıma havale ediyorum.

Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

Emekli olduktan sonra 3.5 yıl daha arkadasımin şirketinde çalıştım.

Büyük bir kuruluşun işletme taseronlugunu yapıyorduk.

220 çalışan vardı, aylık kestiğimiz fatura 1.1 milyonu buluyordu.

Aylık kazanc 20-30 olunca bin şükür ediyordu patron, kafa kafaya çıkan aylarımız da olmaktaydı.

Boşuna uğraşmışız diyeceğim de ürettik. 220 eve ekmek girmesine yardımcı olduk diye teselli buluyorum.

Eger gercek dünyada para kazanmak bu kadar zorken sanalda böyle kolay olursa son 10 yılda herkesin müteahhit olup üretimi/asıl işini bırakması gibi olur bu işin sonu diyorum.

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
2 saat önce, İbrahim Arslan yazdı:

herkesin

herkes üretimi bıraksa zaten sistem çökeceği açık. Fidye/para aklama da yeni trend sanal koynler oldukça o piyasada yükselir bu da açık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

İşsiz gençleri mobil telefonları ile gerçekten çalışır vaziyete getirmek için bir proje düşünüyorum. Fikir verin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Musa Değerli
herkes üretimi bıraksa zaten sistem çökeceği açık. Fidye/para aklama da yeni trend sanal koynler oldukça o piyasada yükselir bu da açık.
Coinden kazandığını ne yapacak :) Bu adam yemeyecekmi içmeyecekmi.Lastiği patlamayacakmı :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Çağlar'ın dediğine ilave.

Ve Musa Bey'in

not: Burdan sizin para düşkünü felan olduğunuz gibi yanlış bir anlam çıkmasın burda samimiyiz. Mesele reel sektör olmadan işlerin yürüyemiyeceği. Yani kral da olsan kahvaltı yapacaksın. biri onu getirecek. parayı yiyemiyorsun.   tabi kızı altın olmuş orası acıklı. o kısımları kastetmiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Aslında şöyle demek istemiştim.Hergün dünyada yeni meslekler,yeni para kazanma yolları çıkıyor.Kimi sürdürulebilir formlarda olduğundan devam ediyor,kimi ise cıltığı hızda yok olabiliyor.Bu yüzden ki dedesi bakırcılık yapmış bilişimciler,dedesi baklavacı olan instagram fenomenleri çıkabiliyor.Kazanç ve yatırım kişinin risk alabilmesine bağlı birşey.Herkes bu riski almak istemeyecektir ve farklı mesleklere kanalize olacaktır zaten.Uzay 1999 u hatırlayanlar varmı aramızda :) Onun gibi birşey..Önemli not parayı seviyorum o ayrı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
3 dakika önce, Musa Değerli yazdı:

Uzay 1999

mr spark ı bilmeyen bitkoyn altında kalsın

Yorum bağlantısı
Musa Değerli
mr spark ı bilmeyen bitkoyn altında kalsın
1999 için beklentiyi ne kadar da yüksek tutmuşlardi.Hayaller tabanca ile ışınlama hayatlar MK1 KA :)
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

1999 da beklenti yüksek değildi. ışınlama yoktu diye hatırlıyorum. Kartallar vardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...